Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar amerikadaki sitesini bulan olduysa buraya da yazabilir mi acaba?
bir de SELıSSciğim ben de sırf bu güneş lekelerim için çözüm arıyorum benim yanaklarımda ve burnumda var bir çözüm bulursan beni de haberdar eder misin?
eğer bu dr. murad ürünlerinin gerçekten faydalı olacağını bilsem fiyatı ne olursa olsun hemen alıcam
bir de dr. murad ürünlerinde ben güneş lekesine karşı şöyle bir etkisi var diye bir cümle görmedim bilen varsa aydınlatabilir mi?

bende bu ürünü araştırmak için nete girdim. gerçekten pahalı ama çok iyi sonuçlar alındığı yazılmış. ayrıca benim internetten sürekli alışveriş yaptığım ve bütün pahalı ürünleri yarı fiyatına (orjinal) olarak getirttiğim bir site var. bu sitede amerikadaki fiyatlarıyla aynı. hemde ayağınıza kadar gelior. Oradan sipariş verilebilir:)

linki verebilirmisin acaba

hangi site acaba linki verirsen çok sevinirim

herkese merhaba, yeni üyeyim..ilk mailimde bu kadar olumsuz olmak istemezdim ama arkadaşlar dikkatli olun.. ben de dr murad ürünlerini kullandım..ama hiç bir olumlu etki görmedim.. karma ve sorunsuz bir cildim vardı.. 2 yıldır kullandığım dr murad ürünleri gözenek ve pürüzler yaptı.. keşke hiç almasaydım. çok pişmanım..

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER ŞÖYLE:

clarifying tonik.. hiç bir olumlu katkısı olmadı.. su gibi ve çok çabuk tükeniyooo
nar özlü yüz kremi..AMAN KAÇIN.. bu ürünün üzerinde daha çalışılmalı.. gözenekler yaptı bende
oil control krem.. çok katı ve yoğun, yüzünüze sürerken zaten cildiniz yıparıyor
göz kremi.. iyi.. ama 190 tl:sinifsinif:
hayran kaldığım yegane ürünü ise AHA/BHA Exfolating peelingi. öneririm. çok da uzun süre dayanıyor.. süper!

Merhaba arkadaşlar ben bodrumda yaşıyorum burdakki eczaneleri sordum dr.murad ürünlerini sadece gözcevresi kremin fiyatı 240 tl bilginize

arkadaşlar dr.murad ürünlerinin mini cilt bakımı vardı eczanede...ilgimi çeken bir üründü...bakımdan çok memnun kaldım ve ürünlerden aldım...şuanda 2 haftadır düzenli kullanıyorum.çok memnunum...o bahsedilen siteyi sordum(güzellik uzmanına)ürünün alt kısmındaki plastik kısmın ucunda numaralar olan ürünler orjinalmiş...sadece eczanelerden alınabileceğini,o sitedekilerin orjinal olmadığını hong kong ta yapıldığını söyledi...bir müşteriside ucuz diye o siteden almış..cildi çok bozulmuş...bilginize...ayrıca şuanda 3 al 2 öde kampanyası var...1 ürününüz bedavaya geliyor...

kullandığım ürünleri yazmayı unuttum...aha/bha peeling-kil maskesi-c vitaminli yüz kremi hepsi çok güzel..krem sürüldükten sonra yağlı his bırakmıyor...ben çok beğendim...(gözenek sıkılaştırıcı serum ve c vitaminli göz kremi numunesi verdiler onlarda harika..en kısa zamanda almayı düşünüyorum)

meraba arkadaşlar ben murad ürünlerine yeni balmayı düşünüyorum ilk önce burada şu ürünler hakkında fikirlerinizi sorayım istedim:
1-murad clarifying cleanser
2-murad clarifying toner
3-murad skin perfecting lotion
4-murad clarifying mask
5-murad oil free sunblock spf15
cildim yağlı bu ürünler mavi şeritli yani yağlı ciltler için olan seriye ait 5.ürün spf içeren bi krem.ürünler hakkında yorumlarınızı bekliorum.teşekkürler....

Bunlar cildine uygun görünüyor canım
Sadece ürünlerini ısmarlamadan önce yaş grubunu seçmeyi unutmamanı tavsiye ederim

ben siyah noktalar için bir jelini aldım, çok memnunum, t zone pore refining gel , 1 haftada siyah noktalarım gözle görünür şekilde azaldı...

göz kreminin tam ismini yazabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…