Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
dr murad ürünlerini bir süredir kullanıyorum..şu bir gerçek ki asla mucizeler yaratmıyor.verdiğiniz parayı düşününce tabi ki bu ürünlerin sizi farklılaştıracağinı düşünebilirsiniz.ama maalesef hüsran..nemlendiricileri vasat..hele ki aha soyucu etkili peelingini asla almayın..yüzümde kızarıklık ve tahrişe sebep oldu..1 ayı 1 gün geçtiği için ürünleri geri almadılar.. buda beni çok sinirlendirdi..yani benim fikrim bu kadar para dökmeye gerek yok..la roc posay'a geri dönüş yapıcam..hem daha uygun fiyatı hem de daha etkili ürünleri..

Ben de aha bha peeling kullanıyorum. karma cilde ve gözeneklerime göre ürün ararken bir kaç farklı eczaneye gidip sordum hepsi bu ürünü önerince merak ettim. Hatta bir tanesi broşür vermişti orada bir danışma hattı var, bu ürün cildimi soyar mı zarar verir mi diye arayıp sormuştum almadan önce, ürünün etkisinin nasıl olduğunu ve nasıl kullanmam gerektiğini anlattılar. sonra da gidip aldım. çok memnun kaldım ben.
istersen sen de arayıp sor yardımcı olurlar, web sitesinde de var telefon, oradan bakabilirsin.ama bildiğim kadarıyla iade senin ürünü satın aldığın yer ile alakalı onlarla değil, ama yine de danışabilirsin istersen.

murad'ın c vitaminli göz kreminden baya memnun kalmıştım ben. spfli olduğu için tam bir gündüz kremi. ayrıca makyaj bazı gibi bir pürüzsüzlük yaratıyor. makyajım daha güzel duruyordu.

bende dr murad urunlerını cok duydum ve etkılı oldugunu dusundugum ıcın aldım. tam 3 ay boyunca tam takım halında kullandım ve sabah erkenden ıse gıtmeme ragmen aksatmadım. cıldımde bıraz sıvılce olusmustu son zamanlarda stresten dolayı. bana eczanedekılerde dr muradı onerdı o yuden aldım. gercekten dokulen paraya DEĞ-Mİ-YORRRR... ben temızleme jelı,tonıgı,gece-gunduz-goz cevresı kremlerı dısında ekstra onarıcı ürünlerinide kullandım. gentle blemısh sıvılce bakımı, nar özlü siyah nokta bakımı, aha-bha pilingi, kil maskesi.. 1000 tlden fazla para verdım ama inanın cok pişmanım. her gecen gun belkı duzelır, zaman zaman dedım gıttıkce daha kotu oldu cıldım. üstelık benım kullandıgım makyaj malzemelerının hepsı mıneral zarar vermeyen urunler. onlardanda olmus olamaz.

kesınlıkle tavsıye etmıyorum murad urunlerını.. aklı olan kullanmasın..

Bende daha önce metini çok duyuyordum trendyolda görünce alıp denemek istedim. Leke ve Ton Farklılıklarına Karşı Tanışma Seti
İçinden küçücük, minyatür cilt bakım ürünleri çıktı. Yaklaşık 2 hafta kullandım ama memnun kalmadım. Normalde yaglı cildim zaten sivilci çıkardı arada ama küçük boyutlu. Bu:44: KOcaman kocaman sivilce yaptı,bide acayip dokununca acıyan sıksan bişey çıkmayan Kullanmayı bıraktım. Bide göz kremi nedense benim göz çevremi yakıyordu, hafif gözüm yaşardığında felanda gözümü de yakıyor, kızarıklık yapıyodu. Ne bileyim bana iyi gelmedi memnun kalmadım ...:44::44:
1) Yüz Temizleme Jeli
2) Cilt Lekelerine Karşı Serum
3) Nemledirici Krem SPF 30 C vitaminli
4) Göz Kremi C Vitaminli

Ben de limangodan almıştım ,bugün geldi.Gerçekten dediğin gibi minyatür zaten tanışma setiymiş.Ama kaç ml olduğu yazmıyodu limangoda,mesela göz kremi 4ml.Küçük parmağımın yarısı kadar falan bişey:)
Kullanıyım ben de yazıcam deneyimlerimi.

ben kullandığım kadarıyla memnun kaldım açıkçası. nemlendiricileri iyi. geçen gün nar özlü maskesini kullandım, cildime oldukça faydalı oldu. biraz soğuk ve fiyatı pahalı bir maske ama sonuç iyiydi :)

Sıra No Ürün Adı adet
1 Blemish body wash 2
2 Essential - c eye cream 1
3 Shooting gel cleaner 1
4 Intensive wrinkle reducer for eyes 2
5 Sensitive skin sooting serum 1
6 Clarifing body sprey 1
7 Blemish spot treatment 2
8 Oil control matifier spf 15 2
9 Firm & tone serum 2
10 Renewink eye cream 3
11 Energizing pamegrant gündüz nemlendirici 1
12 Essential - c day maisture spf 30 2
13 Perfecting serum 3
14 Age diffusing serum 2
15 Active radiance serum 1
16 Skin perfecting lotion 2
17 Clarifing cleaner 1
18 Essential - c cleaner 2
19 Blemish treatment concealer light 5
20 Blemish treatment concealer medium 6
21 Clarifying toner 2
22 Gentle blemish treatment gel 1
23 Age balansing night cream 2
24 Perfecting day cream spf-30 2
25 Hydrating toner 2
26 Body firming cream 1
27 AHA/BHA exfoliating cleanser 2
28 Essential - c toner 2
29 Intensive wrinkle reducer 2
30 Recovery treatment gel 3
31 Correcting moisturizer spf15 1
32 Essential-c night moisture 1
33 Renewing cleansing cream 1
34 Hydrodynamic ultimate moisture 2
35 Sheer lust. Day mois. Spf15 1
36 Essential-c daily renawal compleks 1
37 Exfloating blemish treatment gel 2
38 T-zone pore refining gel 1
39 Energizing pom. Lip treat. Spf15 1
40 Vit-c infusion home fac. Kit 1
41 Oilfree sunblock spf30 4
42 Razor burn rescue 1
43 Pomegranate exfoliating mask 5
44 Anti-dandruff shampoo 200 ml 1
45 Mediflex termogel 1
46 Rina hava temizleyici 1
47 Weewell sterilizator 1
48 Weewell alın termometre 1
49 Braun amebox oral center 1
50 Braun ağız duşu pro-care 1
51 Braun Trumph diş fırçası elek. 1
52 Omron C-28 Komp. Nebulizator 1
53 Tempur boyunluk 1
54 Tempur yastık S beden 1
55 Göğüs pompası WPB800 1
56 Synchroline aknicare fluid powder DORE 1
57 Synchroline aknicare fluid powder CLAI 1
58 Synchroline aknicare fluid powder AMBR 1
59 Heliocare sprey 1
60 Heliocare krem 3
61 Heliocare yağsız pudra light 3
62 Heliocare yağsız pudra brown 4
63 Heliocare yağsız pudra fair 3
64 Heliocare jel spf-50 3
65 Heliocare jelkrem color buğday 3
66 heliocare tinted losyon 3
67 Heliocare krem spf 90 5
68 Retinol anti aging cleanser 150 ml 1
69 Retinol lip conditioner 2
70 Retinol night cream 1
71 Retinol day cream with spf 20 2
72 Retinol X eye lift 1
73 Retinol X 1
74 Clarifex purificante 1
75 Endocare losyon 1
76 Endocare kontur 2
77 Endocare ampul 3
78 Lipocutane duo 2
79 Bariederm krem 2
80 Depiderm krem 1
81 Flavo-c forte serum 3
82 Flavo-c serum 2
83 Flavo-c mask 1
84 Flavo-c krem 3
85 Melaclear serum 3
86 Cernor XO krem 2
87 Cernor cover stick 3
88 Lumixyl topical brightening creme 1
89 Sebamed Q10 gözaltı krem 2
90 Sebamed Q10 krem 50 ml 1
91 Sebamed el tırnak balsam 2
92 Sebamed visio temizlik sütü 200 ml 2
93 Sebamed gece kremi 75 ml 2
94 Sebamed losyon 200 ml 2
95 Sebamed gündüz nemlendirici 1
96 Sebamed gündüz kremi 75 ml 1
97 Tempur comfort terlik s beden 1
98 Tempur yastık orijinal m beden 1

Arkadaşlar ürünlerin hepsi orjinal ve faturalıdır. Hangisini isterseniz alabilirsiniz. bakın araştırın piyasadaki fiyatını özelden mesaj atın. Bende bu ürünleri piyasa fiyatının 4 te 1 fiyatından göndereyim. kapıda ödemeli olarakda gönderebilirim. forumdaki arkadaşlarıma hem yardımım olur hemde piyasa fiyatının. çok çok altında satın almış olursunuz. alan arkadaşlarında mutlaka burada yorumlarını bekliyorum.

bu ürün google yazdım çıkan ilk siteden fiyatına baktım 105tl yazıyor.. isteyene 20tl. son kullanım tarihleri en erken 2014 ve 2015 ve 2016 yazıyor üzerlerinde. eczaneden bize geldi bizden de size gitsin..

Murad Acne Body Wash
Akneye Eğilimli Ciltler İçin Vücut Temizleme Jeli

Açıklama :
Hafif granüllü yapısı, içeriğindeki Salisilik Asit ve Triclosan ile cildi ölü hücrelerden arındırmaya, derinlemesine temizlemeye ve akneleri kontrol altına almaya yardımcı, günlük kullanıma uygun vücut jelidir. Kıl dönmesi ve batık problemlernin giderilmesini destekler.
Ayrıca:
• Patentli formülü etken maddelerin cilde daha etkili bir biçimde nüfuz etmesine ve ürünün performansını artırmaya,
• Nemlendirici içerikler cildin duş sornrası nemli kalmasını sağlamaya,
• Yatıştırıcı ve sakinleştirici içerikler ciltteki kzıarıklığı ve iritasyonu azaltmaya yardımcı olur.
Uygulama Şekli / İçeriği
Kullanım Şekli :
Islak cilde uygulayınız. Hafifçe masaj yaparak köpürtünüz. Su ile durulayınız. Daha etkili bir sonuç için ardından Clarifying Body Spray- Arındırıcı Vücut Spreyi kullanınız.

İçerikler :
Salicylic Acid, Water, Sodium C 14-16 olefin sulfonate, Polyethylene, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates crosspolymer, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Triclosan, Rice Amino Acids, Lysine Lauroyl Methionate, Zinc aspartate, Chitosan ascorbate, Phoenix dactylifera (date) seed, Dipotassium glycyrrhizate, Polyquaternium-51, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Hydrogen Peroxide, Menthol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Benzophenone-4, Benzoic Acid, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbomate, Fragrance (Parfum), Blue 1 (CI 42090), Ext. Violet 2 (CI 60730)

T-Zone Pore Refining Gel | Acne Treatment Gel | Acne Skin Care

bu ürün google yazdım çıkan ilk siteden fiyatına baktım 105tl yazıyor.. isteyene 20tl. son kullanım tarihleri en erken 2014 ve 2015 ve 2016 yazıyor üzerlerinde. eczaneden bize geldi bizden de size gitsin..

belli ki komisyoncusun :)) bi satış sitesinde gördüm bend e eczacının elinde kalmış hepsini toptan 5000 tlye verio alanda istediği fiyata satsın diodu.. ama burdan bu şekilde yapamazsın ki yavrum

merhaba ben bazı ürünler istiyorum ama uygun olursa12, 16, 18, 27,28,32,36,3740,41,43 50,51,97 ürünler uygun olursa kapıda ödeme yapabilirim iş yeri telefon no ile görüşebilirmiyiz

Merhabalar,

Aşağıda ki ürünler elinde mevcut mu?
1-Enerji veren Nar özlü temizleme köpüğü
2-C vitaminli yüz yıkama jeli

murad ürünlerinii kullanıyorum çok ta memnunum, leke serisinden almak istiyorum hala satıyormusunuz

ben leke acici krem aldim gercekten cok ise yaradi kizlar dr murad birde yaninda bir suru hediye gondermisler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…