Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben environmental shield serisinini gece kremini ve göz kremini aldım..3. ürün gündüz kremi hediye idi.gerçi hediyeyi kendin seçiyorsun..390 tl ödedim.tabiki yetkili eczaneden aldım..gercekten faydası olduğuna inanıyorum..daha önce kozmetik tarzı clınıque ve christian dior kullanıyordumm..ama clliniqueen de çok memnun olmama rağmen yaklaşık 9 yıldan sonra ürün değişikliği yapmak istedim...arada ürün değişikliği cildimizede iyi geliyor..

Merhaba arkadaşlar;

24 yaşındayım.Artık düzenli bir şekilde cilt bakımımı gerçekleştirmek istiyorum. Dermokozmetik ürün düşünüyorum.Murad ürünleri ilgimi çekti.T bölgesi hafif yağlı karma-bazende karmadan kuru ya dönkü bir cildim var.Hiç bir cilt sorunum yok.Hatta çok beğenilir

Sizden ricam şu; yazacağım ürünler bana uygunmudur:?

1)Enerji verici nar temizleyici
2)Enerji verici nar nemlendirici
3)essential c toner bilmiyorumkismile

Canım bunu dr murad ürünleri satan kozmetiklerdeki güzellik uzmanlarına sormalısın
Pahalı bir ürün olduğu için bunu satan kozmetiklerde güzellik uzmanı bulunuyor

epilasyona gittiğim güzellik merkezi tavsiye etti banda dr. murad ı almayı düşünüyorum,ama bi arkadaş amway in artistry serisini çok meth etti..organik ürünlerden yapılıyo d.r murad a göre çok daha uygun kullandığını ve çok memenun kaldığını ifade etti.Şu anda çok kararsızım sizce hangisini almalıyım??

benim cildim kışın soğuktan kızarıp iğne iğne duruyordu Dr. Murad ın correcting moistruzer kremini kullandım çok iyi geldi.

arkadaşlar imkanınız varsa öneririm doktor muratı ama doğru ürün kullanmanız şart.türkiyede bayiliği olan eczaneler satıyo bu ürünü hatta bazı ürünleri ödüllü.fakat sonuçları süper dr.murat ürünlerinin

muradın ürünleri gerçekten çok pahalı sadece temizleme jeli 70-80 TL civarı toniği falan da 60tan aşağı değil ayrıca kremleri 120-350 arası

merhaba,

Ben sivilceler için murad ürünlerini 6 aydır kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Kullandığım ürünler ve fikirlerimi bloğumda paylaştım. Siz de yorumlarınızı bırakırsanız sevinirim.

Yelda'nın Evi

dr murad urunleri cidden guzel...
kizarik ciltler icin bir krem/losyon gibi bir seysi vardi, acil yesil renkte...ondan kullandim cok guzeldi...
c vitaminli yuz yikama jelinden kullandim cok guzeldi alicam yine...
aha/bha exfoliator var ama duzenli kullanmiyorum yorum yapmiyim...

cevab olarak cok gec olsa da diger arkadaslari bilgilendirmek acisinda yaziyorum...
bu listedeki temizlik urunleri yani mavili urunler sivilce/akne problemi olan ciltler icin...
cildi yagli olupta sivilce/akne sorunu olmayan arkadaslar bu temizlik urunlerini kullanirlarsa ciltleri kuruyabilir, hatta pul pul dokulebilir...ya da bu serinin losyonlari/nemlendiricileri ciltleri icin yetersiz kalabilir...
mesela yagli ciltler icin c vitaminli temizleme jelini onerebilirim iyi gelir...
yetkili eczaneye danisin, cildinizde urunu deneyin...sonra alin...

bu mavi seriyi yagli/karma cildim var diye alipta ''o kadar para verdim yuzumu mahvetti'' diyen bir suru insan var...cunku sivilcesiz aknesiz bu urunleri kaldiramayacak ciltlerine kullaniyorlar mavi seriyi...
ama kimisine de iyi geliyor...
once denemek lazim...

ben c vitaminli serisini kullanıyorum ve çok memnunum. güneş yüzümden yüzümde sararmalar oluşmuştu. cild rengimde belirgin bir düzelme oldu. ürünleri pahalı ama genelde bir kampanya var ve iki ürün alınca üçüncü bir ürünü bedavaya veriyorlar.

bende kullanmayı düşünüyorum m. foniye geliyor 89 liraya ordan alan oldumu set halinde sarı yeşil birde pembesi var

bi arkadsim var cildi cok guzeldi ama ne bir leke ne bir sivilce kaymak gibi ve kiz bendne 3 yaz buyuk dr murad in yuz yikama jelini kullaniyor sanirim c vitaminli olani dediki sana mucize gibi bir sye gostericme dedi ve o jeli gosterdi ergenlikten beir kullaniyorum dedi bebek gibi ya bende simdi bir site buldum alicagim urunler strawbryden daha ucuz ve 3 al 2 ode kampanyasi var mutlaka alin bide siteye girince aninda musteri hizmeleri onlina olup size yardimci oluyor ne kullanmalisiniz diye sanki msn de konusu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…