- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.681
bence kararlı olun ve nejdet beye yaptırın bende çok araştırdım fiyatınında uygun olması bir sebep güzel sonuçlar alınıldıgınıda gördüm kararlı ve korkak 14 gün önce ameliyat oldum burnumu çok begendim henüz ödemler daha geçmedi ama herkes çok dogal buldu çok olumlu eleştiriler aldım ilerde sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama şimdi iyiki olmuşum iyiki nejdet beye olmuşum diye düşünüyorumBenim de cok kafam karisti. Baska doktorlarla gorussem mi acaba ?
bence kararlı olun ve nejdet beye yaptırın bende çok araştırdım fiyatınında uygun olması bir sebep güzel sonuçlar alınıldıgınıda gördüm kararlı ve korkak 14 gün önce ameliyat oldum burnumu çok begendim henüz ödemler daha geçmedi ama herkes çok dogal buldu çok olumlu eleştiriler aldım ilerde sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama şimdi iyiki olmuşum iyiki nejdet beye olmuşum diye düşünüyorum
ayrıca burun derim kalın herkes yapamaz diye okudum forumda :/ iyice kafam karıştı .Gözümü kararttım olmak istiyorum estetiği ama bilemedim kim olsun
Fiyatı ortalama ne kadar canım. Doktor seçmek çok zor çok kararsızım :s
bence kararlı olun ve nejdet beye yaptırın bende çok araştırdım fiyatınında uygun olması bir sebep güzel sonuçlar alınıldıgınıda gördüm kararlı ve korkak 14 gün önce ameliyat oldum burnumu çok begendim henüz ödemler daha geçmedi ama herkes çok dogal buldu çok olumlu eleştiriler aldım ilerde sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama şimdi iyiki olmuşum iyiki nejdet beye olmuşum diye düşünüyorum
Çok sağol canım benim insallah çıkmaz artık bi sorun cıksada şu olanlardan sonra yeni bir müdahaleyi kaldıramam
merhaba sadelina. bende agustosda necdet beye revizyon ameliyati olacagim. acaba burnunun resimlerine bakabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?