Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benim de cok kafam karisti. Baska doktorlarla gorussem mi acaba ?
bence kararlı olun ve nejdet beye yaptırın bende çok araştırdım fiyatınında uygun olması bir sebep güzel sonuçlar alınıldıgınıda gördüm kararlı ve korkak 14 gün önce ameliyat oldum burnumu çok begendim henüz ödemler daha geçmedi ama herkes çok dogal buldu çok olumlu eleştiriler aldım ilerde sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama şimdi iyiki olmuşum iyiki nejdet beye olmuşum diye düşünüyorum

Fiyatı ortalama ne kadar canım. Doktor seçmek çok zor çok kararsızım :s

ayrıca burun derim kalın herkes yapamaz diye okudum forumda :/ iyice kafam karıştı .Gözümü kararttım olmak istiyorum estetiği ama bilemedim kim olsun

ayrıca burun derim kalın herkes yapamaz diye okudum forumda :/ iyice kafam karıştı .Gözümü kararttım olmak istiyorum estetiği ama bilemedim kim olsun

bu gün 20 inci günüm sadece nefes problemim var oda iki aya kadar normalmiş ama en ufak bir problem yaşamadım ne kanamam oldu ne agrım sızım hatta tampon bile yoktu burnumda sonuç harika başka bir ben oldum ve inanılmaz dogal en başta sakın yaptırma pişman olursun çılgınlık senin yaptıgın diyenler şimdi ameliyat olmaya niyetleniyorlar nejdet bey süper gözünüz kapalı gidin burun deriniz önemli olmaz sanırım onun için çok çooookkk başarılı bir dr

Kızlar ben küçükken düşmüştüm sağ bölgem kendimi bildim bileli yapışıktı o nedenle ameliyata girdim ama düzelmemiş,kapıda bekleyen bir hastadada aynı şikayetler vardı,sol açıktı zaten oradan bol bol nefes alıyorum sağ hiç zorlamıyor kendini bu nedenle,gecede uykudan uyanında burnumun bir tarafını tıkıyorum bir damla nefes girmiyor sağdan,Dün kontrole gittim ,o bölümü yavuz bey iğneyle uyuşturup tıkayan bölümü kesecekmiş,fazla sürmez 15 dakika ancak sürer dedi.işallah nefes sorunum düzelir çok korkuyorum ( necdet beyede göründüm şiş olan bölüm için içerden kıkırdak oluşmuş necdet bey iğneyle söndürecekmiş.Bu tür deneyimleri olan varmı ??

arkadaşlar benı ekleyenler ve merak edenler ıcın yenıden bıkaç foto yukledım..cok resmım vardı kaldırmıstım..ısteyenler bakabılırler..2 yıl oldu ve gayet memnunum burnumdan

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin karar verdim olaagim ama bahar alerjim var benim gecmeden olamam yaza dusunuorm, tatile gitmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…