Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selam ark yaklaşık 2 buçuk ay once Necdet beye ameliyat oldum ve burnum berbat oldu burun ucum cok şiş geçen hafta şişlik insin diye iğne yaptı ama şişlikten ziyade birde burun ucum yamuk oldu büyük bir burum vardı hala büyük evet doğal istiyordum ama bu çok fazla doğal oldu üstelik büyük ve yamuk kendisi tekrar revizyon ile düzeltebileceğini söylüyor ama bunun içinde 1 yıl dolmasını beklemek zorundayız sorunlu bir burnum vardı deviasyon+her iki tarftadı et vardı derim kalındı açık ameliyat oldum sırf risk olasılığı daha az diye ama sonuç berbat ben mutsuzum para verdiğime değmedi keşke biraz daha bekleyip üzerine para ekleyip başka bir doktora olsaydım

şimdi ise revizyon için doktor arıyorum bir daha kendisine güvenip ameliyat olamam üstelik 2. ameliyat çok daha zor siz dikkatli olun derim iyi düşünüp karar verin tabi başka güzel burun olan arkadaşlarda var en büyük faktörde şans

evet şans işi necdet beye ameliyat olan ve memnun kalan bir çok kişiden biriyim
umarım burnun istediğin şekle gelir

Anlamadığım olay iki buçuk aylık buruna necdet bey iğnemi yaptı.Zaten şiş olması normaldir, iki aylık burun zaten şiş oluyor.

arkadaşlar boğaziçine şubatta gittim necdet bey için 3500 fiyat verdiler öyle çok sorunlu 1 burnumda yok sadece ucu hafif aşağı bakıyor ucunu kaldırtıcaktım hastahanenin fiyatları öyleymiş halbuki burda hep 2250 2500 gibi rakamlar konuşuluyordu

ben mart ayında ameliyat oldum 3.100 dediler 3.000'e bıraktılar 2013'te biraz zam gelmiş o kadar,boğaziçi en uygun hastane piyasaya göre,burda yazan fiyatlar geçen senenin

ben mart ayında ameliyat oldum 3.100 dediler 3.000'e bıraktılar 2013'te biraz zam gelmiş o kadar,boğaziçi en uygun hastane piyasaya göre,burda yazan fiyatlar geçen senenin

Evet öyle en uygunu bende o düşünceyle gitmiştim ama anlamadım neden o fiyatı verdiler öyle zengin bi tipimde yok yani birşeyler yapamazmısınız dedim yapamayız dediler çok istekli göründüm zaar verir bu parayı dediler, sonra 2 kere aradılar muayeneden memnun kaldınızmı diye ikinciye kızdım muayenenin nesinden memnun olucam anlamadım dedim önce de aradınız dedim şimdi bu kalamış tıp merkezinde de amlyt yapıyormuş necdet bey ama orda ne kadar bilmiyorum bakıcam banada 3000 deseler kabul ederdim ama işte abartılı geldi yani, senin burnun sorunlumuydu canım peki şu an nasılsın

kabul ettirebildiklerine ettiriyorlar bizde 2.500 civarı biliyorduk gitmeden 3.100 dedi zar zor 3000'e düşürdü
sorunlu değildi kemer vardı sadece ve ucu kısaltıldı kbb girmedi ameliyata 45 dk sürdü memnunum çok şükür
bence necdet beyle fiyatı konuş odasında durumum el vermiyor de o arar muhasebeyi

canım bana da 3500 ama nakitte 3000 dediler ben biraz ısrar ettim 2500 indiler öyle oldum ameliyat .
eveet canım iğne yaptı ki benim burun ucum normal şiş gibi değildi çok daha şiş ve kötü duruyordu Necdet bey şişlik rahat inmesi için iğne yaptı şimdi güzel iniyor şişliği ama sağ tarafım hala şiş sağdan ve soldan burnum farklı duruyor ama eskisi gibi takmıyorum zaman diyorum geçiyorum ki 1 yıldan önce zaten müdahale şanslları yok öyle bekliyorum

canım burnunda yamukluk varmıydı öncesinde yoksa benim gibi sadece ucunumu kaldırttın ?

bu aralara boğaz içi tıp merkezine gidip gitmemekte çok tereddüt ediyorum,insanı cezbeden yanı fiyatı tabi ki de 2500-3000 bin lira gayet makul taksit imkanı da var fakat sonrası insanı düşünüdürüyor ya kötü olursa

bende aynı senin gibi düşünüyorum fiyatlar cazip ama memnuniyet oranı nasıl. Birazda şans işi bence okuduklarıma göre çok ün salmış doktorlardan bile memnun kalmayanlar var. Beklenti ve şans faktörü ağır basıyor gibi ameliyatlarda sanki

ücretin keyfi olması beni sinirlendirdi ama pazarlık konusunda başarılı değiliz napalım
3000'ne kabul ettik 3.aya doğru gidiyorum memnunum bir sorunum yok şimdilik çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…