Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

25 ekimde ama evde tadilat var bitmeyecek sanırım o güne kadar..erteyebilirsem kasımda olurum

aa çok yakın tarihlerimiz:)

senin burnunda nasıl bir sorun var..necdet bey güven verdi mi sana?

ben cok korkuyorum eski burnumu aramaktan,pişman olmaktan.

bı kac doktor gordum ben necdet beye guvendım umarım guvenım bosa cıkmaz bende aynı endsedeyım ama burda da orda muayene oncesınde amelıyat olanlarda sohbet ettım herkes cok memnunlar darısı bıze

bı kac doktor gordum ben necdet beye guvendım umarım guvenım bosa cıkmaz bende aynı endsedeyım ama burda da orda muayene oncesınde amelıyat olanlarda sohbet ettım herkes cok memnunlar darısı bıze

aaa çok iyi..ben muayeneye gittiğimde görmedim hiç hasta, konuşma fırsatım olmadı..
benimde içim rahatladı biraz saol:) inşallah hayırlısı olur

ameliyat tarihimi 22ekime aldımmmm bayrama sargılarla gırmeyeyım ıstedım

aaaa daha iyi olmuş benden 3 gün önce olacaksın..iletişimi kesmeyelim yaşadıklarını aktarırsın bana:)
ben de 29 ya da 30 ekime almayı düşünüyorum..

bu arada sana açık ameliyat mı yapacak kapılı ameliyat mı?

amelıyat sonrası annemde olucam orada ınt. yok 5-6 gun sonra evıme gelırım kapalı amelyat dedı doktor

tüühh yaaa öğrenemicem

bana da kapalı dedi ama ben açık istiyorum..
çok araştırdım doktoların yorumlaırnı okudum vs. açık ameliyatta daha iyi müdahale edioyorlar,şekil veriyorlar ikinci bir ameliyat %1 ihtimalmiş, kapalı ameliyatta çoğunlukla 2. ameliyat olma riski varmış,buruna tam müdahele edemedikleri için kötü burun olmasından öte gün geçtikçe kemik çıkıntıları olabiliyormuş..burun ucu sorunlu kişilerde kapalı ameliyat başarısz oluyormuş..bizim sanırım birazda burun ucumuza müdahale var gibi..o yüzden çok kararsız kaldım..

aaa ben bunları bılmıyordum bunlarıkonusayım amelyat oncesı ben necdet beyle benım esımde acık amelyatla basarısız olmus ama burun ucu 1ay ıcınde yenıden bozulmus basarısız amelıyat yanı

ama eve gelırsem soz hemen nete gırıcem

aaa ben bunları bılmıyordum bunlarıkonusayım amelyat oncesı ben necdet beyle benım esımde acık amelyatla basarısız olmus ama burun ucu 1ay ıcınde yenıden bozulmus basarısız amelıyat yanı

tabi ki açık ameliyatta öyle bir ihtimal var ama burnu güzel olan kim varsa hepsi açık olmuş..kapalı olanların ya kırıkırdak sorunu var ya yamukluk ya da güzel olmayan bir burun..bütün doktorlar açık öneriyor necdet bey neden kapalı yapıyor acaba sormak lazım.sen de iyice araştır canm burun tipine göre..buruna göre karar veriyorlar çok sorunlu deilse kapalı yapıyorlarmış..ben de konuşacağım ameliyat öcnesi

saol canım kesınlıkle konusucam amelyat oncesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…