Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar Ben de yarın Necdet Bey ile görüşeceğim,çok olumlu yorum okudum hakkında,kesin amliyat olucam,nefes problemi var zaten,bütçe de hazır sayılır...Biraz yardım please...Gerçi yorumlarınızı okudum ama birebir de konuşmak istedim :)

valla herkes cok olumlu yorum yapıyor burada amelıyat olan arkadaslar var memnunlar hastanede amlelıyat olmus dıger hastalarıylada gordum sohbet etme sansım oldu cok memnunlar ıyıde gorunuyorlardı bende 1-2aydır arastırıyorum ve sonuc olarak 22ekımde necdet beye amelıyat olucam kısmet ıns. sonuc guzel olur

ins sonuç güzel olur,yarın bir gidip görüşeyim de muhtemelen ben de o tarihlerde olurum,bakarsın karşılaşırız :)

kızlarr necdet bey açık ameliyatta yapıyo benimki açık oldu ben görüşmeye gittiğim gün açık olsun istiyorum demiştim gerçi ben demesem bile benimki açık ameliyatlık bi burundu ucu çok düşüktü içinize nası sinceksee öle yaptırın bencee

pessimist ben kapalı oldun zannediyordum burun ucunda problem olmuştu ya onun da etkisi var zannediyordum..
necdet beye açık mı kapalı yapıyorsunuz diye sorduğumda net bir şekilde ben hep kapalı yaparım, burun çok sorunlu olmadıkça açık pek tercih etmem dedi..

offf karar veremiyorum..açık ameliyatta zor iyileşiyormuş,kapalı ameliyatta da pek başarılı olunmuyormuş..ve ben o kadar şansızımdır ki o da bana denk gelir..

necdet beye kapalı ameliyat olan yok mu forumda yaaa

selam kızlar nasılsınız net baglantım yok henuz gıremıyorum buraya...bende kasımdakontrolum var 7 aylık olucak burnum...şeklınde bı sorun yok sadece içleri hala şiş,açık amelıyatta iyileşme surecı daha yavaş ama şekılsel olarak bır sorun çıkmıyor tabı...şuan içindekı şişlıkler kaldı sadece,dışardan gorunen hıcbıse yok..ama çok işlem gerektıren buruna açık yapıyorlar sanırım herkese yapmazlar...

burnun çok güzel ve doğal olmuş gerçekten..ben senin ve pesimistin burnunu görerek karar vermiştim ama ikinizinde açıkmış.doktor bana kapalı dedi ve necdet beye kapalı olan görmedim..görsem bir kaç örnek rahatlıcam ama göremedim ve huzursuz oluyorum..açık ameliyatı burun ucu sorunlu olana yapıolarmış benimki sorunlu deil pek ama yinede emin olamıyorum..kapalı ameliyat olan hasta gördün mü orda?albümüme baktın mı? sen ne dersin?

banada kapalı ameliyat yapıcagını soyledı valla acık amelıyat yapıp sonuctan memnun olmayanlarda var
mesela esım tekrar amelıyat dusunuyor ustelık acık amelıyatta ve kapalı amelıyat olmus ama halınden cok memnun tanıdıklarda var necdet beyden degıl ama olsun ben doktorla amelıyattan once tekrar konusucam hangısı en dogrusuysa onu yaptırcam hayırlısı hepımız ıcın

yok canım açıktı çok düşük olduğu için benimde ucu geçmedi hala ya taktım şu aralar ona kafayıı onun haricinde memnunum bu arada harikaevre adlı arkadaş var kapalı teknikle necdet beye ameliyat olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…