- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım saat 3 ile 5 arası kesin saati söylicez dediler bana,muhtemelen ben girerken sen ameliyattan çıkmış olursun :) 3. sıradayım sanırım ...
yok canım açıktı çok düşük olduğu için benimde ucu geçmedi hala ya taktım şu aralar ona kafayıı onun haricinde memnunum bu arada harikaevre adlı arkadaş var kapalı teknikle necdet beye ameliyat olan
ayy kısslar cok kararsızımmm dr gorustunzz sanırım nasıl bı doktor nasıp olursa haftaya gıtmeyı dusunuyorumda bı sızden fıkır alıyım dedımm
memnun muymuş bılgın var mı?
ben sabah 9daymısım necdet beyın mı 3. amelıyatı?
memnun diye biliyorum canım ekle bi bak var fotoları
cok gergin ve heyecanlıyım amelıyat sonrasından korkuyorum bıde sonuctan memnun olmamaktan amelıyat gunu yaklastıkca gerılıyorummmmm
Hep aynı tereddütler,umarım güzel sonuçlar alırız :) Bakalım :) Ama sıkılma,eğer ayağa kalkabilirsem ziyaret ederim seni :)cok gergin ve heyecanlıyım amelıyat sonrasından korkuyorum bıde sonuctan memnun olmamaktan amelıyat gunu yaklastıkca gerılıyorummmmm
Hep aynı tereddütler,umarım güzel sonuçlar alırız :) Bakalım :) Ama sıkılma,eğer ayağa kalkabilirsem ziyaret ederim seni :)
kalkarsınn canım ben 1 saat falan sonra kalkmıştımm inş istediğiniz burunlara kavuşursunuz
Hep aynı tereddütler,umarım güzel sonuçlar alırız :) Bakalım :) Ama sıkılma,eğer ayağa kalkabilirsem ziyaret ederim seni :)
Canım teşekkür ederim,sağol :)kalkarsınn canım ben 1 saat falan sonra kalkmıştımm inş istediğiniz burunlara kavuşursunuz
ben beklemekten cok gerıldımmmmm
ben cuma günü amelıyat oluyorum nasıpse beklemekten bunaldım zaman gectıkce vazgecıyorum cunku :/
Umarım herseyy istedigin gbi olur cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?