- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben cuma günü amelıyat oluyorum nasıpse beklemekten bunaldım zaman gectıkce vazgecıyorum cunku :/
ben cuma günü amelıyat oluyorum nasıpse beklemekten bunaldım zaman gectıkce vazgecıyorum cunku :/
bu cuma mııııııı?
bekle bekle gerılıyordum endıselerım korkularım buyuyordu baktım vazgecmeye dogru gıdıyorum maddı anlamda da hazır olunca aradık one cektık oncede olsa sonrada olsa aynı doktor degıl mı karar verılmedı mı olsun bıtsın ıstedım ıns. guzel olur :18:
en güzelini yapmışsın:) hadi hayırlısı diyelim merakla beklicem:)
ben sen gırmeden amelıyata artık kesın donmus olucam sen hangı tarıh yaptın?
amin inş.
ben benziyor demedım benımkı daha sorunlu bence
dur bıtane atım bak
aa öyle mi ben yanlış hatırlıyorum o zaman pardon..
gördüm fotoğrafını çok şekersin:)
kızlarr bugün gittim doktoraa iğne yapmadı iniyomuş şişlikler ama yine masaj verdii eski burnum her iki taraftanda aynı olmadığı için sol tarafım baya sorunlu olduğu için böle olmuş zamanla geçicek dedi geçmezsede geçiririz dediii
birde resimlerimi çektii
hadi bakalım geçmiş olsun darısı bize inş.
kızlarr bugün gittim doktoraa iğne yapmadı iniyomuş şişlikler ama yine masaj verdii eski burnum her iki taraftanda aynı olmadığı için sol tarafım baya sorunlu olduğu için böle olmuş zamanla geçicek dedi geçmezsede geçiririz dediii
birde resimlerimi çektii
Bence de darısı bize...Hadi bakalım,sen erkene aldın ameliyatı,hayırlı haberlerle gelirsin umarım...
amin inş. canım son 2gün heyecanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?