- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben de aradım biraz evvel Necdet Bey'i,kanama var diye,yarın çağırdı görmek için beni,ben yarın orda olucam yani
Canım ne kadara yaptırdın ben nakit vericem yarın bi gidip ameliyat gününü ayarlıycam.. ayrıca bu yüzdeki morluklar ne kadar sürüyo normalde ben buz koyarım sürekli benim derdim ameliyat olduktan 15 gün sonra pek bişi farkedilmesin istiyorum ve bunun için doktorla konusucam ne geliyorsa elimden yapıcam 2 haftadır sigarayı bile bıraktım sırf sorun olmasın diye
bunun sigarayla alakası oluyormuymus ben sıgara kullanmıyorum amavay benım halıme ozaman karatoyu bılmıyorum ama ben 2000 nakıte yaptırdım gorunce ben yazım dedım
teşekkürler cnm sen nasıl oldun sanada dua ediyorum inşallah kısa sürede kendine gelirsin normal hayata dönersin. inşallah bende ameliyattan sonra memnun kalırım necdet beyi öven çok çünkü
cok saol ben morlukların ve şişliklerin geçmesini bekliyorum şimdilik şekil itibariyle güzel görünüyor ama şiş hangileri şiş hangileri kusur bilemiyorum umarım şişler inince herşey güzel olur umarım sende amelıyatın olduktan sonra cabucak iyileşirsin ve herşey gönlünce olur
Teşekkürler Cnm Fakat Ben Ani Bi karar verdimnecdet bey bak albümlerde bi kızı yapmış o fotoları incele derim vazgeçtim çünkü iyice bu konuyu araştırmadan bişey yapmak istemiyorum ve muhammed dilber doktorda kararımı kesinleştirdim 5000 tl ye yapıyomuş olsun 3 milyar fazla veririm en azından kafam rahat olur sonrasında sıkıntı yaşamam çok stresli bu iş kafama koydum geceleri zor uyuyorum allahım yardımmmmmmm et
hakkında hayırlısı ben yaptırdım artık ve şuan halimden memnunum
merhaba günay merak ettim,albümde burnunun yeni haliyle olan fotoğrafın varmı?
merhaba kızlar..dün ameliyat olduğum uyandığımda boğazımda cok kötü bir acı vardı..herkese olmuyormuş ama bende oldu çünkü gırlat yapım ve damak yapım cok dar o yüzden cok sıkıntı cektim..burnum pek sızlamadı hafif hafif ağrılar geldi arada bir..birde cıkınca çok üşüdüüüüüümmmm:)
ben fazla morarmadım ama çok şiştim..şuan çok şiş önden güzel duruyor ama korkuyorum yinede ameliyata girmeden tam net anlatamadım doktora söyleyeceklerimin hepsini unuttum o yüzden içim hiç rahat deil..ne kavisi söyleyebildim ne de kaş ortasındaki yerin bir daha oyulmasını söyleyebildim..sadece ucunu tarif etttim, olmuş gibi görünüyor.. birde kızlar özellikle günaycım senin burnunda ikinci gününde burnunun ucu cok mu kalkıktı,dudakların falan..sanki burnun yandan kısa gibi miydi kalkık durduğu için mi öle duruyor acaba..sizinde öyle miydi
merhaba kızlar..dün ameliyat olduğum uyandığımda boğazımda cok kötü bir acı vardı..herkese olmuyormuş ama bende oldu çünkü gırlat yapım ve damak yapım cok dar o yüzden cok sıkıntı cektim..burnum pek sızlamadı hafif hafif ağrılar geldi arada bir..birde cıkınca çok üşüdüüüüüümmmm:)
ben fazla morarmadım ama çok şiştim..şuan çok şiş önden güzel duruyor ama korkuyorum yinede ameliyata girmeden tam net anlatamadım doktora söyleyeceklerimin hepsini unuttum o yüzden içim hiç rahat deil..ne kavisi söyleyebildim ne de kaş ortasındaki yerin bir daha oyulmasını söyleyebildim..sadece ucunu tarif etttim, olmuş gibi görünüyor.. birde kızlar özellikle günaycım senin burnunda ikinci gününde burnunun ucu cok mu kalkıktı,dudakların falan..sanki burnun yandan kısa gibi miydi kalkık durduğu için mi öle duruyor acaba..sizinde öyle miydi
geçmiş olsun. ben de çok ama çok üşümüştüm... 12. günüm bugün. burnum domuzcuk gibi kalkıktı hala biraz kalkık normalmiş o. ... morarmam çok az ama şişim çok. burnumun şeklini şişten anlayamaıyorum ben de.
üst dudağım inanılmaz uyuşuktu. burnum çekiyordu. ama bugün gülebilmeye başladım. endişe etme. çok erken. ben burnumdaki eğrilik için panik halindeydim dün. şimdi mantıklı düşünüyorum ki çok yeni iken belli olmuyor. bekle şişlerin insin. bir de ben buz kullanmıştım amleyiat sonrası üşümeme rağmen o da morluğu azalttı sanırım.
canım benimde ilk gün istediğimde biraz daha fazla kalkık duruyordu ama şiştenmiş bende çok buz koydum ama yinede morardım bugün morluklarım için bana krem verdi necdet bey bakalım bekliyorum heyecanla şişler tamamen insin herşey yolunda gitsin diye dua ediyorum :115:
hoşşgeldinnnnn çok geçmiş olsun canımm. yaa kaç saat sürdü ameliyatınn şmdi naıslsın durumunu bildir bize ayrıcaa resimde istiyoruz tabikii:) çokmu kalkık burnunn iniyomu o kalkıklık sonradan acaba ? uff kimbilir biz ne halde olucaz çok zor bi dönem yaa
ameliyat sonrası nejdet beyle hiç görüşmedim,gelmedi de odaya o yüzden birşey soramadım..şuan burun ucumda sancı var kesilmiş gibi sızlıo..tabi tamponlar çok fena zorluyor..tamponları aldırınca rahatladın mı?
benım burnum bandajlandı bugun tekrar ve saolsun necdet bey morluklar için krem verdi daha hzılı geçmesini sağlayacakmış fotoğraf koymam için biraz daha zaman var
çok teşekkür ederim canım..ameliyat tam 2 saat sürdü..odaya gelince üşüdüm ve boğazım çok acıyordu onun dışında başka bir zorlama olmadı..zaten hemşire iğne yaptıktan sonra tamamen kendine geliosun ağrı sızı kalmıo..kalkık çünkü çok şiş..o kadar kalkık ki üst dudağımda yukarda kalıo kapatamıyorum henüz sanırım o yüzden cok kalkık gibi duruyor..fotoğraf koymaya çalışıcam ama şuan zaten birşey gözükmüo..senin ameliyat ne zaman? korkma ilk yarım saat zor sonrası kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?