Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kaldırdın mı acaba ? göremedimde ben bu cumartesi ameliyat olucam lütfen fotolarınızı koyunn bu arada ameliyattan önce necdet beyle görüşüyomusunuz son kez acaba ?

evet canım kaldırdım nazardan korkuyorum :) ameliyat günü odaya gelip konuşuyor canım

evet canım kaldırdım nazardan korkuyorum :) ameliyat günü odaya gelip konuşuyor canım

yaa memnunsun demek maşallah keşke görebilseydim senin burun yapınla benmki hemen hemen aynıydıı. meseneden ekleseekk konşabilirmiyiz bilgiye bilgilendirilmeye çok ihtiyacım var gerçekten yoksa vazgeçicem ameliyattan herkes yaptırma gerek yok eskisi gibi olmucak diyolar acayip gerilme aşamasındayım.:18:

kızlar merhaba. bayramda şehirdışındaydım. baya yoruldum uzun yol ve çoook üşüdüm çok soğuktu. burnum hafif sızladı. bayramlaşırken de öpüşmemeye gayret ettim. şükür kanama falan olmadı.

28. günümdeyim. burnumda hala şişlik var ama hep olumlu tepkiler alıyorum. çok doğal olduğunu söylüyorlar. nefes almada biraz problemim var ama normal. eğrilik hiç kalmadı. sol taraf sağdan biraz daha şiş ve burun ucum şiş ama ben anlayabiliyorum. günlük işimi gücümü yapabiliyorum. darbe almamaya çok eğilmemeye çalışıyorum sadece. dışarıda istediğim gibi geziyorum kimse farketmiyor.

bu halimle dahi ameliyat öncesinden çok daha iyi nefes alıyorum ki burun içimde hala dikiş ve yara var.

darısı herkesin başına.

kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum

Geçmiş olsun daha çok yeni inşallah iyi olacaktır, benim iki buçuk ay oldu sağ tarafım hala tıkalı malesef sol kısmı kapattığımda sağ taraftan nefes alamıyorum o kadar yani
biraz daha zamana ihtiyacı var herhalde, çünkü Necdet bey e gittiğimde kabuk falan yok temiz demişti. Şimdi yine kontrolüm olacak bu ara bakalım ne diyecek..

bir de küçük bir çıkıntı var tam kemer denilen yerde, ameliyat sonrası ilk kontrollerde Necdet bey oraya bastır aklına geldikçe 30-35 kere gidecek demişti ama hergün belki 100 kere bastırıyorum gittiği yok malesef, bastırdığımda biraz gidiyor sonra hemen çıkıyor, çok üzülüyorum, kavisi belli olmuyor o minik tümsek yüzünden, 3 ay olacak ama

ucu falan çok güzel oldu, çok doğal sevimli ama bu tümsekçik nerden çıktı yaaa

allık, belki sana öyle geliyordur sandığın gibi belli olmuyordur. resmin var mı? bir de bu şişlikler kişiden kişiye değişiyor sanırım. 3ayda oturan ve öyle kalan da var 6 ay sonra hala şişliği inen de. belki seninki de geç iyileşiyordur.

kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum

çok şiş önden ne zman geçerki ? yan profilden şahanesinn yaa bayıldım kalkıklığı felan çok güzel olmş yüzüne. nefes alman nasıl acaba. 18.günde bu kadar şiş olursam bende iş yerine geri dönememki ya oof rabbim tez zmanda iyileştirsin sizi

çok saol canım ben de yandan çok beğendim inince inşallah daha iyi olur..nefes almam çok iyi iki taraftan nefes almak ne güzelmiş:)
tek sorun sanırım önden burnum yamuk ucu sağa doğru sanki inşallah kalıcı deildir çok korkuyorum kalır diye

senin ameliyatın yarındı di mi ? kaçta giriceksin ameliyata? yarın belki orda olurum görürüm seni:)

sağol canım, ama mlsf bana öyle gelmiyor yakın çevremde de söyleyenler oldu, sağ tarafta mercimek tanesi gibi ele geliyor zaten,sol taraftada hafif tümsek yakından gayet net görülüyor. Çok üzülüyorum. Doktorumda ilk kontrollerde kendisi farketmişti zaten oraya bastırman gerekiyor demişti, 2 aydır yapıyorum ama sonuç değişmiyor.Şişlik hiç sorun değil genel şişlik sabahları oluyor sonra iniyor zaman içinde tamamı ile geçecek biliyorum,şeklide çok güzel zaten maşallah çok doğal ve güzel oldu (fotoğraf koyabilseydim keşke ama eşim istemiyor) ama bu kemerde kemik gibi bir çıkıntı anlıyormusun, iki aydır hergün oraya masaj yaptım defalarca bastırdım resmen bastırmaktan acıyordu, değişen bişey yok..Dua edin bana geçsin o kadar acı çektimböyle bir sorun çıktı işte orda resmen küçük bir tümsek var.

cnmö sadece burnunu koy nereden anlasılcak o fotonun senın oldugu bakalım cok mu abartılcak bırsey cokmu bellı oluo :Syardımcı olalım cnm

cnmö sadece burnunu koy nereden anlasılcak o fotonun senın oldugu bakalım cok mu abartılcak bırsey cokmu bellı oluo :Syardımcı olalım cnm

Tamam kızlar sadece burnumu çeker ilk uygun zamanda koyarım..Sağolun, ama malesef ele gelen ve yakından gayet net görülen bir tümsekçik var, onun dışında çok güzel oldu bastırmaya devam

Tamam kızlar sadece burnumu çeker ilk uygun zamanda koyarım..Sağolun, ama malesef ele gelen ve yakından gayet net görülen bir tümsekçik var, onun dışında çok güzel oldu bastırmaya devam

bklıoruz cnm ıns gecer dıyelım gecer ınsallah amın cok bastrmakda srun olmasın snra:S kemık dahada sısmesın yanı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…