- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kaldırdın mı acaba ? göremedimdeben bu cumartesi ameliyat olucam lütfen fotolarınızı koyunn bu arada ameliyattan önce necdet beyle görüşüyomusunuz son kez acaba ?
evet canım kaldırdım nazardan korkuyorum :) ameliyat günü odaya gelip konuşuyor canım
arkadaşlar ameliyat olanlar yardımcı olursa seviirim
bende burnumdan ameliyat oldum bugun bir hafta oluyor, tanponlarım alındı, alçımda yarın cıkacak inşallah.
benimsormak ıstediğim ben hala nefes alamıyorum, bitane deliğin içinde odem oluşmuş ordan hiç hava gırışı olmuyor, obur deliktende tam alamıyorum, açıkcası suanda seklini falan bile duşunmuyorum tek sıtediğim rahat rahat nefes alabilmek, ağzım kurumadan rahat rahat uyuyabimek.
benimle aynı sorunları yaşayanlar yada duyanlar varsa ve paylaşırsa cok sevinirim.
kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum
bir de küçük bir çıkıntı var tam kemer denilen yerde, ameliyat sonrası ilk kontrollerde Necdet bey oraya bastır aklına geldikçe 30-35 kere gidecek demişti ama hergün belki 100 kere bastırıyorum gittiği yok malesef, bastırdığımda biraz gidiyor sonra hemen çıkıyor, çok üzülüyorum, kavisi belli olmuyor o minik tümsek yüzünden, 3 ay olacak ama
bir de küçük bir çıkıntı var tam kemer denilen yerde, ameliyat sonrası ilk kontrollerde Necdet bey oraya bastır aklına geldikçe 30-35 kere gidecek demişti ama hergün belki 100 kere bastırıyorum gittiği yok malesef, bastırdığımda biraz gidiyor sonra hemen çıkıyor, çok üzülüyorum, kavisi belli olmuyor o minik tümsek yüzünden, 3 ay olacak ama
kızlar yeni fotoğraf koydum bakabilirsiniz. Bandajlar çıkınca şok oldum burnum patates gibi acaip şiş biraz çirkin gözüküyorum
çok şiş önden ne zman geçerki ? yan profilden şahanesinn yaa bayıldım kalkıklığı felan çok güzel olmş yüzüne. nefes alman nasıl acaba. 18.günde bu kadar şiş olursam bende iş yerine geri dönememki yaoof rabbim tez zmanda iyileştirsin sizi
allık, belki sana öyle geliyordur sandığın gibi belli olmuyordur. resmin var mı? bir de bu şişlikler kişiden kişiye değişiyor sanırım. 3ayda oturan ve öyle kalan da var 6 ay sonra hala şişliği inen de. belki seninki de geç iyileşiyordur.
sağol canım, ama mlsf bana öyle gelmiyor yakın çevremde de söyleyenler oldu, sağ tarafta mercimek tanesi gibi ele geliyor zaten,sol taraftada hafif tümsek yakından gayet net görülüyor. Çok üzülüyorum. Doktorumda ilk kontrollerde kendisi farketmişti zaten oraya bastırman gerekiyor demişti, 2 aydır yapıyorum ama sonuç değişmiyor.Şişlik hiç sorun değil genel şişlik sabahları oluyor sonra iniyor zaman içinde tamamı ile geçecek biliyorum,şeklide çok güzel zaten maşallah çok doğal ve güzel oldu (fotoğraf koyabilseydim keşke ama eşim istemiyor) ama bu kemerde kemik gibi bir çıkıntı anlıyormusun, iki aydır hergün oraya masaj yaptım defalarca bastırdım resmen bastırmaktan acıyordu, değişen bişey yok..Dua edin bana geçsin o kadar acı çektimböyle bir sorun çıktı işteorda resmen küçük bir tümsek var.
cnmö sadece burnunu koy nereden anlasılcak o fotonun senın oldugu bakalım cok mu abartılcak bırsey cokmu bellı oluo :Syardımcı olalım cnm
Tamam kızlar sadece burnumu çeker ilk uygun zamanda koyarım..Sağolun, ama malesef ele gelen ve yakından gayet net görülen bir tümsekçik var, onun dışında çok güzel oldubastırmaya devam
ameliyatım 17 kasım perşembe günü allahımm hayırlsııı. günay emosmos ameliyat olan arkaaşlar durumlarını bildirmye devam nolur
ameliyatım 17 kasım perşembe günü allahımm hayırlsııı. günay emosmos ameliyat olan arkaaşlar durumlarını bildirmye devam nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?