Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)


ya ama cok pissiiiin :) sen ben cok korkuttun...diyorum bir terslikmi var resim koymuyor...isden eve geldim erkek arkadasim hemen diyor sen foruma girip o kizin reesimlerine bakacakdin ne oldu..dedim malesef o kiz resim koymamis :)
 
kızlar sonunda resım yuklıyebıldım sag tarafımda sısılık odem war onun dısında bı sorun yok gıbı sız bakıp karar werın ıns su odemde gecerse cok ıyı olcak sagda odem oldugu ııcn soldan bakınca orası yamuk gıbı duruyo:)gercı bu halı bıle ıcıme sındı:)
 
6 martta oldum.bugun 18.gun. Doktoru arayip kemik mi unuttunuz dedim. O sis dedi. Bastirinca kayboluyor.ama kemik oldugu icin agri yapiyor.tekrar sisiyor. Ben hic biinizde gormedim.

cnmm baktım resımlerıne eewt bı tumseklık war hafıf masaja dewam et bakalım gececmesse necdet beye yıne soyle bnmde sagda sısılık war bazı resımlerde bellı bn masaj yapmıom ama kendılıgınden gecsın zamanla gecer ıns
 
3. günüm bugün. Hala inanılmaz şişliğim var,ve suratım burnum kasınmaya baslıyo. Dişlerimi fırcalamak istiyorum artık, bir sakıncası olur mu acaba? Bir de dün kulak pamuğuyla burnumun icini temizlemeye calıstım ama yapamıyorum kızlar. Tansiyonum düsüyor, elim ayagım bosalıyor.Sanki bundan sonra hic nefes alamıycakmısım gibi geliyor. Sizlerin ilk günleri nasıldı? Bir ben mi bu kadar ağır geciriyorum acaba
 

Cuma günü kontrolüm var. Geçecek demişti. Bakalım. Diğer şişlikler çabuk iniyor.
 

cocuklar icin dis fircasi kulan onlarinki daha kücük ya...kolay olur dis fircalamak
 

benim de ilk günlerim zordu. temizlik ayrı mevzu, surattaki ağırlık, nefes alamama, istediğin gibi hareket edememe... ağlıyordum habire. ağlayınca da burun iyice tıkanıyor 10.günde iyiydim ama baya geziyordum. sabır güzelim...
 

emin ol canım bizde o günlerden geçtik dayan biraz az kaldı cnm şu tmponlar çıksın rahat ediceksin
 

zordu tabı nefs alamadıgım ıcın sabaha kadar nete takılıyodum :) bogulucam sanıyodum uyursam :) dıkışlerımde fecı acıyodu,sabret 10 gunden sonra ıyıce rahatlarsın..aylarca ben burnuma elleyemedım,yenıden yapılan bı organ var bunlar cok normal
 

canım benimde aynen bahsettiğin gibiydi yemek bile yiğememiştim. bepanteni kulak çubuğu ile sürüp bekletiyordum sonra ufak ufak yumusadıktan sonra temizliyordum. hemen olmuyor. hatta ben tamponları çıkarttırmaya gittiğimde burun deliklerim kapanmış ve kanlar resmen taşlaşmıstı:)) normal hepsi herkezin öyle oluyor
 

merhaba cnm.bende nisan ayına randevu aldım boğaziçi ne..ama aklımda halen daha sorular var..yorumları okuyunca veli beyle nejdet bey arası kaldm..birde ameliyat sonrası bir gece hast.de kalmak zorunlu birşeymi merak ettim :/ ???
 

canım bende boğaziçinde ameliyat olmuş biri olarak necdet bey diyorum. tabiki buna karar verecek sensin. ve 1 gece hastanede kalmak senin açından daha iyi olur çünkü gece kontrole geliyorlar iğne yapılıyor ağrının yoğun olduğu zaman sürekli göz altında olmak ilk gün için çok önemli bence.
 

sağol canım açıklama yaptığın için teşekkür ederim :)) yani tercih bizim diyosun öylemii??
 
Kızlar iyi ki varsınız gercekten. İnsan acıyı sancıyı zorluğu en cok kendi yasıyomus gibi geliyo. Bugün katı yemeye basladım. Tadını alamasam da ızgara tavuk pilav yedim:) Allah tan ağrım sancım yok(masallah diyimde). İlaçlarımı düzenli alıyorum ve bugünden itibaren iyileşme sürecine girdiğimi hissediyorum. Tamponlar alınırken acı yasayan oldu mu peki aranızda?Şimdi benim burun deliklerim hep kan doldu ve onlarda dondu. Doktor bunları temizlerken canım acır mı acaba? Kendimi hazırlıyım en azından :)
 
kızlar 12. gunden resım ekledım sımdı ya bısey sorcam sag tarafımla sol tarafım farklı:)sagda odem warya soldan bakınca orası hafıf tumsek gıbı yanı tumsekde dıılde kawıs bellı dııl ama dıer taraftan bakınca sagdan yanı kawıslı:)esıtlenırmı bunlar :))
 
sağol canım açıklama yaptığın için teşekkür ederim :)) yani tercih bizim diyosun öylemii??

cnm bnm burnumada bı bak bnde bogazıcınde oldum necdet beye bnce necdet bey ama tabı karra senın cnm ya etkılemekte ıstemem ama velı beyle alaklaı cok sorunlu arkadaslar war burda çok ıı arastr cnm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…