- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.461
Kizlarr bugun cikti bantlar cok begendim cok dogal sag tarafta biraz sislik wR ama daha 11.gunum masaj istemiyorum dedim wermedi hftaya bkcz odem inmemisse werck masaj yapinca dha erkn iniomus mactan ciktim fb min sizn icin ewde macta bisuru resim cekindm musait olunca yukliycn:))))
6 martta oldum.bugun 18.gun. Doktoru arayip kemik mi unuttunuz dedim. O sis dedi. Bastirinca kayboluyor.ama kemik oldugu icin agri yapiyor.tekrar sisiyor. Ben hic biinizde gormedim.
cnmm baktım resımlerıne eewt bı tumseklık war hafıf masaja dewam et bakalım gececmesse necdet beye yıne soyle bnmde sagda sısılık war bazı resımlerde bellı bn masaj yapmıom ama kendılıgınden gecsın zamanla gecer ıns
3. günüm bugün. Hala inanılmaz şişliğim var,ve suratım burnum kasınmaya baslıyo. Dişlerimi fırcalamak istiyorum artık, bir sakıncası olur mu acaba? Bir de dün kulak pamuğuyla burnumun icini temizlemeye calıstım ama yapamıyorum kızlar. Tansiyonum düsüyor, elim ayagım bosalıyor.Sanki bundan sonra hic nefes alamıycakmısım gibi geliyor. Sizlerin ilk günleri nasıldı? Bir ben mi bu kadar ağır geciriyorum acaba
3. günüm bugün. Hala inanılmaz şişliğim var,ve suratım burnum kasınmaya baslıyo. Dişlerimi fırcalamak istiyorum artık, bir sakıncası olur mu acaba? Bir de dün kulak pamuğuyla burnumun icini temizlemeye calıstım ama yapamıyorum kızlar. Tansiyonum düsüyor, elim ayagım bosalıyor.Sanki bundan sonra hic nefes alamıycakmısım gibi geliyor. Sizlerin ilk günleri nasıldı? Bir ben mi bu kadar ağır geciriyorum acaba
harikaevre, özel mesaj hakkım yok. canım burnum çok güzel, yüzüne cuk oturmuş. benim 2 hafta oldu çok şiş burnum. senin 5.hafta resimlerin çok hoştu benim de 5.haftaya kadar öyle olur inşallah.
ya ben ameliyattan sonra sigara içmedim ama dayanamıyorum. dün 1 tane yaktım. sen ne kadar süre içmedin sigara?
merhaba cnm.bende nisan ayına randevu aldım boğaziçi ne..ama aklımda halen daha sorular var..yorumları okuyunca veli beyle nejdet bey arası kaldm..birde ameliyat sonrası bir gece hast.de kalmak zorunlu birşeymi merak ettim :/ ???
canım bende boğaziçinde ameliyat olmuş biri olarak necdet bey diyorum. tabiki buna karar verecek sensin. ve 1 gece hastanede kalmak senin açından daha iyi olur çünkü gece kontrole geliyorlar iğne yapılıyor ağrının yoğun olduğu zaman sürekli göz altında olmak ilk gün için çok önemli bence.
sağol canım açıklama yaptığın için teşekkür ederim :)) yani tercih bizim diyosun öylemii??
cnm bnm burnumada bı bak bnde bogazıcınde oldum necdet beye bnce necdet bey ama tabı karra senın cnm ya etkılemekte ıstemem ama velı beyle alaklaı cok sorunlu arkadaslar war burda çok ıı arastr cnm
cnm bnm burnumada bı bak bnde bogazıcınde oldum necdet beye bnce necdet bey ama tabı karra senın cnm ya etkılemekte ıstemem ama velı beyle alaklaı cok sorunlu arkadaslar war burda çok ıı arastr cnm
Bu arada sen ne zaman amlyt oldun cnmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?