Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

necdet bey tasarim yapmiyor ama o hastanede baska doktorlar yapiyor ..ben resmimi internetdeki sayfalarina yükledim dr. ismail bayram tasarim yapdi ..ve ordaki bayan resmi necdet beye gösterdi ...oda onayladi

cnm çok tşk ederim nasıl olucak öle ya sonuçta nasıl bişeye benziceğini önceden görmem lazımki içim rahat etsin ameliyat olduktan sonra kafama takıp dururum o bantlar çıkana kadar ya istedğim gibi olmadıysa diye sonuçta önceden tahmin edebilceğm bi şekil olmucak kafamda bana bi akıl verin napmam lazım rica etsem yapmazmı ne zman ameliyat olcağım belli değil ailem biraz sorun çıkardığı için ama ben bu ameliyatı olucam kararlıyım ve hatta necdet byle görüşmek için gidicem fikirlerinize ihtiyacım var=(

Bu arada bugün benim 25, günüm. Güneş gözlüğünü söyledim. Takabilirsin dedi. Ben netten araştırdığımda 2-3 ay takmayın yazıyordu. Hatta daha iyi olur dedi.:) Sizde sorun öyle kullanın

yine nefes alamamaya basladım.burnumun ici sis tamam ama sol tarafında icerde bir et var, baktıgındada görülüyor ve burnumun icini tıkadı resmen. Doktor et unutmus olabilir mi ya:S unutsada soylemez gerci. Heryerde aynı sıslık olsa tamamda bi yerde fazlalasınca canım sıkılıyor

kizlaaaaaaaaaaar necdet beyin yabanci dili almanca ve ingilizceymis ? dogrumu? bogazici tip merkezinin sayfasinda okudum ..süper ya ozaman cok iyi anlasiriz biz :)

ben birsey daha sormak istiyorum..ben almanyadan geliyorum bana telefonda demislerdiki SIZE ALALIMMI? bende hayir gerek yok dedim tanidiklar alacak..simdi bende havaalaninda degilde evden alip hastaneye götürme imkanlari varmi? siz kendinizmi gitdiniz?

TŞKLER

Ankara da özel bir hastane de burnumun içinde ve dışında kemik olduğundan ameliyat oldum kasım 2010 tarihinde kbb dr yaptı ameliyatı estetiği de ben yaparm dedi ve çok pişmanım... bunun üzerine ameliyat oldum 7 ay sonra kemik yeniden çıktı tekrar ameliyata girdim mart 2012 deyz şu an kemik tekrar çıktı ve et oluştu sol tarafımdan nefes alamıyorum ve sinirlerim çok bozuldu sanırım tekrar ameliyat olacam bana ankara da iyi bir estetik dr u ARIYORUM ... ((

anliyorum seni cok gecmis olsun ama bence birtek ankarada arama...ben alamanyada yasiyorum sanki burda doktor yokmu..burdada var ama hep kafama yatmiyor...onun icin heryere bak ...zaten 2 kere olmussun yani simdi birdaha olman cok zor..dr.baris cakir i hic duydunmu o bir kac kere olan burunlari cok güzel yapiyormus..burdan bir kiz yapmisdi orda ...sonuc süper...

yok hayır duymamıştım bakayım... çalıştığım için bakmıyordum aslında başka şehir e ama ist da bakacam yıllık iznimi alıp bu işi halletmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…