- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
işte bu durumlar insanı tedirgin ediyor sonradan sorunların yaşanması yani inşallah önemli bişeyin yoktur canım..
lelagncy nefes alamama konusunda bende cok sıkıntılıyım. Burnumun içi şiş ve sol tarafımda burun icimi tıkayan kocaman bir et var. Yamukluk konusuna gelince. Burun deliklerimizin içi şiş oldugu icin bazen bi taraf daha cok şişiyo ve obur tarafa baskı yapıyo dıye dusunuyorum. Çünkü benimde sağa doğru hafif yatma var ben onu sol tarafımın cok sis olmasına bağlıyorum. Bugün 3 te kontrole gidicem bakalım ne olucak.
inan bendede aynı sorun var. Daha önce ameliyat olanların dediği sey sabret. Haklılar belkide. Beklemeliyiz bir kac ay. Bugün sorucam neden kaynaklandığını o yamukluğun seni haberdar ederim. Muhtemelen ikimizin sorunuda aynıdır cunkusor cnmm sende o yamuklugu bnde sorcm gttıımde nefes olayınıda bnm 20. gun hala gecmedı bnı encok rhtsz edende sag profılle sol prpfıl farklı duruyo ondende o sola kayma war ıste oyuzden oncelerı takmıodumda eskı halıne gore ıı dıe ama sımdı gozume batıo bu farklılıklar makyajla sunla bunla tamam cok bellı olmuo kasım gozum kurtarıyo ama bn orantılı bı burun ısterdım boyle cok karsık
inan bendede aynı sorun var. Daha önce ameliyat olanların dediği sey sabret. Haklılar belkide. Beklemeliyiz bir kac ay. Bugün sorucam neden kaynaklandığını o yamukluğun seni haberdar ederim. Muhtemelen ikimizin sorunuda aynıdır cunku
alın bendende okadar. başlarda dert etmiyordum ama şimdi başladım 2 ay olacak hala bu ödem geçmedi ki geçer demişti dr bey. burun deliklerim biri gel gidelim diyor diğeri yok ben rahatım. annem her görüşünde bu nasıl ameliyat diyo. küçükdü diyordum ama bu ara burnum yine şişmeye başladı gibi geliyo bana. biraz önce eşime dedim ben memnun değilim diye kemikte çıkmaya başladı yandan. daha kontrole 2 ay var masaj masaj nereye kadar??
Sorma cnmmya bekliyim diyorum 3 aya gcmesse bu yamkluk umidi kescm
cnm ya önceki yazılarını okuyamadım da bişi sorcam önceden hiç nefes problemin yoksa neden yaptırdın çok mu kötüydü yoksa "biraz daha güzel olsa iyi olur" düşüncesi mi? önemli çünkü bnm için biraz nefes problemim var burnum da kötümsü biraz ama çok değil yaptırmak istiyorum daa
ve hala nefes alamıyorum cok az alıyorum cok kotu bısey buıns gcr onceden hıc nfs sorunum yoktu cunku yrn gıdıcm bklm dr bey n dıyck
alın bendende okadar. başlarda dert etmiyordum ama şimdi başladım 2 ay olacak hala bu ödem geçmedi ki geçer demişti dr bey. burun deliklerim biri gel gidelim diyor diğeri yok ben rahatım. annem her görüşünde bu nasıl ameliyat diyo. küçükdü diyordum ama bu ara burnum yine şişmeye başladı gibi geliyo bana. biraz önce eşime dedim ben memnun değilim diye kemikte çıkmaya başladı yandan. daha kontrole 2 ay var masaj masaj nereye kadar??
12.sinde ameliyat olacagim :) ve tunceliliyim
dogru tahmin etmişim:)) toprağım:))) az kalmış ameliyatına. biz kendimiz gittik. sor alıp bırakırlarsa daha iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?