- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.501
owww cnm bu damar yolu açmak dedigin agrılı bi şey mi pekı )))) bi de su 10 dakka çektgn agrı bile korkmama yettiburnunda ne gibi sornlar vardı ?? kemer mi alndı
Kızlar size yardımcı olsun diye 3 tane resim koydum, kusura bakmayın halim cok kötü:) o yuzden sadece burnumu kestim. Ben sevdim cok kücük olmadı Necdet Bey e nasıl bir burun istediğimi söylediğimde naif bi sekilde güldü bana anlamadığını beni dinlemediğini düşünmüştüm acıkcası:) Hala alcı acılmamıs olsada sonuctan memnun gibiyim. Umarım sizlerde bir an önce dilediğiniz burunlara kavusursunuz. Alcı cıktıktan sonra resimlerimi paylasıcam sizinle.
kızlar benim size bir sorum olacak bende ocak 23 te ameliyat oldum estetik ve burnumda etde vardı etin alınmasına rağmen şu an nefes alamıyorum arkadaşlarım sesimin halen ameliyatlıymış gibi çıktığını söylüyorlar her sabah boğazım kupkuru şekilde uyanıyorum çok zordayım yani neden böyle oldu anlamadım sizdede böyle sorunları olan varmıydı acaba çok merak ediyorum 3 ay olmasına rağmen nefes problemi çekiyorum yavuz bey psikolojik olduğunu söylüyor ama ben buna inanmıyorum çünkü gerçekten nefes alamıyorum bunu dışarıdaki insan bile fark edebiliyor burnumdan çıkan sesten anlaşılıyor zaten . . . . bana bir akıl verecek olan varmı neden böyle olabilir yada benim gibi olan arkadaşlar varmı ?
O zaman baştan başlayalım, hastaneye girişin yapıldıktan sonra hemşire ameliyatta giymen icin önlüğünü getiriyor ve damar yolunu acıyor. Doktor gelmeden önce bir kız gelip resimlerini çekiyor.Sonra doktoru beklemeye baslıyorsun:) Ve sanırım cesaret iğneni yapıp ameliyata doğru yol alıyorsun. Orada anestezi doktoru seninle konusurken 5 dkya kadar bayılacagını soyluyor ve öylede oluyor. Ben yatağıma geldiğim an narkozdan uyanmıstım ve inanılmaz üşüdüm dişlerim birbirine carpıyodu. İnanılmaz bir acıda cektim 10 dk kadar, sanki ameliyat devam ediyordu burnumun icinde.Bu arada ben kapalı teknikle ameliyat oldum. O ağrı 10 dk sonra kedildi ve bugün 6. günüm hiç agrı cekmedim. 2. günden itibaren cok şiştim gözlerimin altıda üstüde mosmor oldu. Gözlerim görünmüyordu bile. Uyandıgın andan itibaren tek sorunun nefes alamamak oluyor. Yediğin,ictiğin hicbirseyin tadını alamıyorsun. İlk iki gün burnunun icini temizlemekte zor oluyor ama 3. günden itibaren pansumanını yapabiliyorsun. 3. günden itibaren katı yiyeceklerede baslıyorsun. Bu arada burnum ameliyattan ilk cıktıgımda cok daha kücüktü:/ sanırım su an şişt. İşte boyle yarın tamponlarım cıkacak ama alcım icin 3 gün daha beklemem gerek sanırım
arkadaşlar bişey sormak istiyorum necdet bey ameliyattan önce tasarım yapmıyomu bilgilendirrseniz çok sevinirim
kızlar benim size bir sorum olacak bende ocak 23 te ameliyat oldum estetik ve burnumda etde vardı etin alınmasına rağmen şu an nefes alamıyorum arkadaşlarım sesimin halen ameliyatlıymış gibi çıktığını söylüyorlar her sabah boğazım kupkuru şekilde uyanıyorum çok zordayım yani neden böyle oldu anlamadım sizdede böyle sorunları olan varmıydı acaba çok merak ediyorum 3 ay olmasına rağmen nefes problemi çekiyorum yavuz bey psikolojik olduğunu söylüyor ama ben buna inanmıyorum çünkü gerçekten nefes alamıyorum bunu dışarıdaki insan bile fark edebiliyor burnumdan çıkan sesten anlaşılıyor zaten . . . . bana bir akıl verecek olan varmı neden böyle olabilir yada benim gibi olan arkadaşlar varmı ?
bende 6 Martta oldum. Bende nefes alamıyorum. Psikolojik demesi enteresan. BAna zaman gerekiyor demişti. Burun içi iyileşmesi uzun sürüyor.Benimde çok fazla geniz akıntısı yapıyor ve tıkanıyorum. Senin bayağı olmuş. 2-3. ayda iyileşme gösterir demişlerdi.
kızlar bende devilasyon et ve estetik ameliytı oldum bende nefes alamıyorum ama sağ tarafımdan iç delikte sorun var delik diğerinden küüçük ,büyük ihtimalle ondan dolayı nefes alamıyorum sürekli burnum tıkalı ameliyat olmadan önce daha iyi nefes alıyordun 3 ay dolmak üzere ne olacak halımizbende 6 Martta oldum. Bende nefes alamıyorum. Psikolojik demesi enteresan. BAna zaman gerekiyor demişti. Burun içi iyileşmesi uzun sürüyor.Benimde çok fazla geniz akıntısı yapıyor ve tıkanıyorum. Senin bayağı olmuş. 2-3. ayda iyileşme gösterir demişlerdi.
canim sende böyle tümseklik vardi ne oldu indimi o?
Masaj anında iniyor ama sonra yine şişiyor. O tümseklik gerçekten ödemmiş. Burnum bayağı küçüldü halada şişlik var. 40 masaj sonunda o tümsek dümdüz oluyor
Bir de arkadaslar 8. günüm bugün burnumda bantlar var. Banyo yapmamda sakınca var mı_ Siz kacıncı günde banyo yaptınız?
benim bildigim banya yapman yasak yani burna su deymemesi gerekiyor..vucudunu yikayabilirsin...ve saclarini ayni kuafördeki gibi arkaya dayanip yikayabilirsin..bizim burda(almanyada) "kuru sampuan" diye birsey var böyle toz sacina döküyorsun sonra tariyorsun sanki banyo yapmis gibi saclar tertemiz görünüyorben ondan alip türkiyeye getirecem ki sorun yasamiyayim..cünkü saclarim cok uzun 2-3 günde yaglaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?