Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

owww cnm bu damar yolu açmak dedigin agrılı bi şey mi pekı )))) bi de su 10 dakka çektgn agrı bile korkmama yetti burnunda ne gibi sornlar vardı ?? kemer mi alndı

hayır ağrılı birsey değil:) bu ameliyatı ne kadar istediğinle alakalı birsey aslında. Ben cok istediğim icin hcbişey acıtmadı canımı. Bugünde tamponlarım alındı alcımda. Aslına bakarsan cok cok kötü bir burnum yoktu ama dudak mesafemle burnum arası cok azdı ve uzundu burdum. Eski resimlerimi bulabilirsem ekliycem. Şimdilik yeni resimler yükledim

kızlarrr 15. v 16. gunden resımler yukleıdm heralde bu sıteye bnm kdr resım yukleyen yok her acıdan cektım:))bu arada bn masaj yapmıom bu hafta fuarda calışıorum dıe necdet bey gel demıstı gıdememdımde kafama gore takılıorum sonum hayır olsun:)))

estetik ameliyat geciren arkadaslar, cesaretinize hayranim o kadar cok istememe ragmen korkumu yenemiyorum ben.. gercekten cok zor bi karar..

kızlar benim size bir sorum olacak bende ocak 23 te ameliyat oldum estetik ve burnumda etde vardı etin alınmasına rağmen şu an nefes alamıyorum arkadaşlarım sesimin halen ameliyatlıymış gibi çıktığını söylüyorlar her sabah boğazım kupkuru şekilde uyanıyorum çok zordayım yani neden böyle oldu anlamadım sizdede böyle sorunları olan varmıydı acaba çok merak ediyorum 3 ay olmasına rağmen nefes problemi çekiyorum yavuz bey psikolojik olduğunu söylüyor ama ben buna inanmıyorum çünkü gerçekten nefes alamıyorum bunu dışarıdaki insan bile fark edebiliyor burnumdan çıkan sesten anlaşılıyor zaten . . . . bana bir akıl verecek olan varmı neden böyle olabilir yada benim gibi olan arkadaşlar varmı ?

canim alcin cikdi deggilmi? yeni resim görmek istiyorum

Cnmm cok gcmis olsun bn estetik amacli oldum bgn 16.gunm bnmde sesim bi garip cikio v aynen bgazlarim kupkuru oluo gceleri vede nefes almam hala skntili biraz dun bi arkdsm burnunmu tikali ses gelio dedi burnundan ins gcer bn necdet beye gidince sorcm cnm

Kızlar ofise personel arıyoruz. Halkla ilşkiler ve operasyon. İngilizce bilen. Sultanahmette yerimiz.:)

arkadaşlar bişey sormak istiyorum necdet bey ameliyattan önce tasarım yapmıyomu bilgilendirrseniz çok sevinirim

necdet bey tasarim yapmiyor ama o hastanede baska doktorlar yapiyor ..ben resmimi internetdeki sayfalarina yükledim dr. ismail bayram tasarim yapdi ..ve ordaki bayan resmi necdet beye gösterdi ...oda onayladi

bende 6 Martta oldum. Bende nefes alamıyorum. Psikolojik demesi enteresan. BAna zaman gerekiyor demişti. Burun içi iyileşmesi uzun sürüyor.Benimde çok fazla geniz akıntısı yapıyor ve tıkanıyorum. Senin bayağı olmuş. 2-3. ayda iyileşme gösterir demişlerdi.

canim sende böyle tümseklik vardi ne oldu indimi o?

Bugün 8. günüm ve kafaya takmaya basladıgım bikaç ayrıntı var. Öncelikle önden cok düzgün olan burun deliklerimde sola doğru bir kayma var gibi. Yani burun orta direğinde alttan bakıldıgında bir yamukluk görüyorum. Anneme gösterdim oda farketti ama daha oturmadı burnun biraz bekle diyor. Ayrıca benim burnumdan ette alındı, sol tarafımda içten bir sislik var haliyle diğer tarafa oranla daha az nefes alıyorum. Ben inanılmaz takıntılıyımdır. İyileşme sürecindeyim henüz. farkındayım ama, sorunların kalıcı olucagından korkuyorum. Sizlerde de yasandımı bu tarz sorunlar? Benim içimi sadece siz rahatlatabilirsiniz

kızlar bende devilasyon et ve estetik ameliytı oldum bende nefes alamıyorum ama sağ tarafımdan iç delikte sorun var delik diğerinden küüçük ,büyük ihtimalle ondan dolayı nefes alamıyorum sürekli burnum tıkalı ameliyat olmadan önce daha iyi nefes alıyordun 3 ay dolmak üzere ne olacak halımiz

Son düzenleme:
Bir de arkadaslar 8. günüm bugün burnumda bantlar var. Banyo yapmamda sakınca var mı_ Siz kacıncı günde banyo yaptınız?

benim bildigim banya yapman yasak yani burna su deymemesi gerekiyor..vucudunu yikayabilirsin...ve saclarini ayni kuafördeki gibi arkaya dayanip yikayabilirsin..bizim burda(almanyada) "kuru sampuan" diye birsey var böyle toz sacina döküyorsun sonra tariyorsun sanki banyo yapmis gibi saclar tertemiz görünüyor ben ondan alip türkiyeye getirecem ki sorun yasamiyayim..cünkü saclarim cok uzun 2-3 günde yaglaniyor

Türkiyede de var tatlım, söylediğin iyi oldu temin edip kullanmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…