- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.561
bendede nefes sorunu var eşim ; ''senin burnun tıkalımı ne biçim nefes alıyosun öyle'' diyo. geniz akıntısı var inanılmaz derecede. burda bi dr gidicem ama ameliyatla ilgili kötü bişey dicek diyecek diye tedirgin oluyorum(
bendede nefes sorunu var eşim ; ''senin burnun tıkalımı ne biçim nefes alıyosun öyle'' diyo. geniz akıntısı var inanılmaz derecede. burda bi dr gidicem ama ameliyatla ilgili kötü bişey dicek diyecek diye tedirgin oluyorum(
sen nerelisin? ...ya aradim ben dediler seni havaalaninda aliriz sorun yok
tunceli mazgirt/ dinlen bir gun oyle git/ en azindan yorgun girmemis olursun
oooh hemseriyiz ozaman :):) ... evet bende öyle düsündüm ..ama cok korkuyorum ya sonradan güzel olmassa sorun cikarsa...ben cok sabirsizim nasil 1 sene bekliyim
başlarda çok memnundum biliyorsun ama şimdi pek değilim burun deliklerim farklı ve kemik çıkıyo gibi
arkadaşlar sanırım hepiniz sağ ve sol açıdan eşit olmamasından dert yanmışsınız benimde öle bunu necdet beye söylediğimde aynı olmaz tamamen demişti
Canim kemik dedigin kemikmi gercekten, yoksa yine odemden dolayi orda bi sismemi? resmin varmi bizimle paylasabilecegin.. hem o cikintiyi gosteren hemde burun deliklerini?
çok belirgin bişey değil ama yarın resim koyarım
canım necdet uçarı düşünüordum fiyatından ve yaptıgı burunlardan dolayı.. ama gördügüm o ki herkesin bir problemi var kimi nefes alamıyor artık eskisi gibi kimisininn de burnundaki şekil degisiklikleri gözümü cok korkuttu acıkcası(
Kizlar slm cok yogunm pek giremiyorum ewet nfs sorunm war hala calisyorum die gorusmeyede gidemedm ama burnm ayni sola kayik biraz bi tk o canimi skio hee gorenler begenio o ayri ama bmi rhtsz edio bide gozlermden yaslar gelio kimseye oldumu bu sanki sogan dogramism gbi yanio we yas gelio gunde bikckere cok sknti tum makyajm bozuluo ya gozyasi kanallarinami n dokunulirsa boyle oluomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?