Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.İlk basta Veli beyi düşünmüştüm ama çok kötü yorumlar okudum tarih ilerledikce.Nejdet beyin de kötü ilerlemesi olmak istemiyorum :S

geçmiş olsun canım burnu yamulan bi tek sen degilsin forumda bi cok arkadaş o şekilde nefes alabilio musn peki ??? bu nasıl doktor ya resmen sinir oldumm bi de ona amelyt olcaktım ya

walla bende anlamadım ya iyice psikolojım bozuldu 4 ay oldu keske yaptrmasaydım eskı burnumu ozluyorum napıcam bılmıyorum..burun delıklerınde benım sorunum 2 taraftan bakınca farklı gorunuyo gıdıcem 1 hafta sonra iğne dıyo ama ondanda korkuyorum daha kotu olursa dıye

fotolarına baktım gayet guzel duruyor güle güle kullan

mehmet keteneye yaptırdım burnumu. ya burun ucum çok az daha kalkık olsa daha hoşuma giderdi benim en büyük sorunum burun kemerim pürüzsüz değil kıtır kıtır kaldı. 3 ameliyatımdada düzeldi yine tekrarlıyor doktorumla alakalı bir durum yok tamamen bünye meselesi doktorumdan memnunum yoksa. bazı bünyeler ameliyata çok olumlu sonuç vermiyor maalesef bu arada beğendiğiniz için tşk ederim

her estetıkte nefes alma sorunu oluyo sanırım,kulak burun bogaz doktoruda demişti,estetık ılk zamanlar nefes alma problemı yapabılıyor..benım ıcerdekı odemden dolayı sadece bır tarafımda nefes alma problemı var..oda 1 bucuk seneyı bulucakmış tam açılması
ama ben amelıyattan once hıc nefes alamıyodum o da var ,şuan eskıye gore cok daha ıyı nefes alıyorum,burnuma hıc hava gırmıyomş yahuu
ılk tampon cıkınca anladım nefes almanın ne demek oldugunu,resmen ruzgar gırdı burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…