- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.721
necdet bey bana 1 ay masaj uygulamami söyledi...SIZ NEKADAR UYGULADINIZ? 1 AY DAN FAZLAMI?cünkü bana bu sürec biraz az geldi ...ve burun icin krem verdi ya onu da 1 hafta kulanmami söyledi (kbb uzmani)
kızlar gecen perşembe ameliyat oldum burnumdan nefes alamıyorum ne yapmam lazımtampon duruyo hala
necdet bey bana 1 ay masaj uygulamami söyledi...SIZ NEKADAR UYGULADINIZ? 1 AY DAN FAZLAMI?cünkü bana bu sürec biraz az geldi ...ve burun icin krem verdi ya onu da 1 hafta kulanmami söyledi (kbb uzmani)
ölemi diosun tmm cnm nefes almak çin biraz daha beklicem o zaman bide burunda dikiş var bnm onlar kendmi düşüo nasıl oluo:2:
banada cok az yaptırdı fazla elleme burnunu bozma demişti,hatta ayna karşısında yap eşit olsun burnun yamulmasın demıştısonra gıttıgımde hıc dokunma kendı kendıne ıyıleşsın dedı,masaj yapınca cok guzel duruyor ama necdet bey buruna pek dokundurtmuyor
Yarin ameliyat gunumdu ben bugun aranip yarin kacta ameliyat olacagimi beklerken necdet beyin esi hastalanmis bir hafta yokmus denilince beynimden vurulmusa dondum ben nasil bir sanssizim herseyi buna gore planlamistim bu kdri olur mu yani bu adam bir hafta yok baska ameliyat olacak olan var mi
İnsan kendini hazirlayinca zor oluyo cnm butun planimi ona gore hazirlamistim insan bu bir isaretmi vazmigecsem diye dusunuyor hatta.Haftaya pzrtesi dendi bna simdi ama kesin mi yine bisey olur mu o da belli deil.
necdet bey deviasyon için de ameliyat yapıyo mu acaba?
Haftaya sali ameliyatim var necdet beye fakat muayeneye gittigimde bna yaptigi burunlarin fotolarini gostermedi bu forumdada sadece bir kisinin fotograflari acik herkese.neden gunde uc ameliat yapan bir doktorun yaptigi burunlarin
Fotolarini goremiyoruz.
fotoları izinsiz gösteremez.ben memnun olmadıgım ıcın kaldırdım.zaten herkesin yapısı farklı oldugu ıcın sonuc aynı olmuyor. doktorun günüde önemli. ben herkesin burnu yandan guzel öndende ıyı bır burun ıstıyorum dedim. hiç istediğim gibi olmadı. cok guzel yapacagım demişti.burada ona amelıyat olan cok var.cizim yaptır en azından bir görüntü elde edersin.surayı söyle istiyorum dersin.
Kizlar bnm 1 bucuk ay oldu suan sorunum yok sekli tam istedigim gbi resmlerm acik yorumlarnizi bekliyorum
fotoları izinsiz gösteremez.ben memnun olmadıgım ıcın kaldırdım.zaten herkesin yapısı farklı oldugu ıcın sonuc aynı olmuyor. doktorun günüde önemli. ben herkesin burnu yandan guzel öndende ıyı bır burun ıstıyorum dedim. hiç istediğim gibi olmadı. cok guzel yapacagım demişti.burada ona amelıyat olan cok var.cizim yaptır en azından bir görüntü elde edersin.surayı söyle istiyorum dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?