Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

necdet bey bana 1 ay masaj uygulamami söyledi...SIZ NEKADAR UYGULADINIZ? 1 AY DAN FAZLAMI?cünkü bana bu sürec biraz az geldi ...ve burun icin krem verdi ya onu da 1 hafta kulanmami söyledi (kbb uzmani)

bn hıç masaj yapmadım cnm hıccc çok yogundum kontrolede gıdemedım haftaya kesın gtcem ama

ölemi diosun tmm cnm nefes almak çin biraz daha beklicem o zaman bide burunda dikiş var bnm onlar kendmi düşüo nasıl oluo:2:

necdet bey bana 1 ay masaj uygulamami söyledi...SIZ NEKADAR UYGULADINIZ? 1 AY DAN FAZLAMI?cünkü bana bu sürec biraz az geldi ...ve burun icin krem verdi ya onu da 1 hafta kulanmami söyledi (kbb uzmani)

banada cok az yaptırdı fazla elleme burnunu bozma demişti,hatta ayna karşısında yap eşit olsun burnun yamulmasın demıştı sonra gıttıgımde hıc dokunma kendı kendıne ıyıleşsın dedı,masaj yapınca cok guzel duruyor ama necdet bey buruna pek dokundurtmuyor

evet canim bende 1 ay yapacagim ve sonra birakacagim zaten simdi bile korkuyorum yanlis birsey yaparim diye

Ayy canim uzuldum valla..kendini hazirladiktan sonra 1 hafta daha beklemek zor olur haklisin.. yeni gun icin kesin bi tarih soyledilermi?

İnsan kendini hazirlayinca zor oluyo cnm butun planimi ona gore hazirlamistim insan bu bir isaretmi vazmigecsem diye dusunuyor hatta.Haftaya pzrtesi dendi bna simdi ama kesin mi yine bisey olur mu o da belli deil.

İnsan kendini hazirlayinca zor oluyo cnm butun planimi ona gore hazirlamistim insan bu bir isaretmi vazmigecsem diye dusunuyor hatta.Haftaya pzrtesi dendi bna simdi ama kesin mi yine bisey olur mu o da belli deil.

icinde azicik bir süphe varsa bence hic yapdirma...bu bir isaretmi diye düsünüyorsan demekki daha emin deilsin...bence sen birazdaha arasdir

Ben uzun zamandir arastiriyorum necdet beyle gorusmeye ilk gittigimde en yakin tarihe ameliyati istefim bir hafta sonraya verdiler simdide bir hafta daha beklemem gerekiyor ayni durumu sende yasasaydin boyle dusunurdun

fotoları izinsiz gösteremez.ben memnun olmadıgım ıcın kaldırdım.zaten herkesin yapısı farklı oldugu ıcın sonuc aynı olmuyor. doktorun günüde önemli. ben herkesin burnu yandan guzel öndende ıyı bır burun ıstıyorum dedim. hiç istediğim gibi olmadı. cok guzel yapacagım demişti.burada ona amelıyat olan cok var.cizim yaptır en azından bir görüntü elde edersin.surayı söyle istiyorum dersin.

mersam00 merhaba.. epeydir senden ses cikmiyodu hatta noldu acaba diyodum kendi kendime.. ben son son necdet beye ameliyat olan arkadaslari takip etmeye calisiyorum..malum... sendeki problem nedir yada neyi begenmedin bizimle paylasabilirmisin sakincasi yoksa.. hatta resimde gorsek tabii cok iyi olur ama koymak istemiyorsanda saygi duyarim...

benim burnum eylülde yeniden 1 yılını dolduracak 3 yıldır ameliyat oluyorum bi türlü yılımı dolduramadım ya kızlar aman çok dikkat edin ameliyat sonrası kesinlikle burnunuzu karıştırmayın albümümü açtım bende yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar burun kenarlarımda dışarda dikiş var onlar nasıl olcak fikri olan varmı alıyolarmı düşüyomu cok tırsıyorum:18:

Cizim yaptirmayi bende istiyorum en buyuk korkum da doktora istedigim burnu aktaramamak.senin burnunuda merak ettim istedigim gibi olmadi derken yani komple mi begenmedin

kızlar çok iyi araştırır doktor bey çok iyi ama burnunda sorun olan hastasıda çok benimde hem sekil hemde nefes alma problemim var 4 ay oldu bakalım 6 ayı bekliyorum.devilasyon ameliyatı oldu simdi eskisinde nerdeyse %70 daha az refes alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…