- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.641
neşe heyecan doruktadır şimdi?
Arkadaslar neredeyse 3 hafta oldu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. O yuzden ki gönül rahatlığıyla soyleyebilirim ben burnumdan cok memnunum. Seklini seviyorum. Sadece ucunda ödem var ve doktor iğne vurayım dedi ama kararsızım. Bu iğne acı veriyor mu? Kendi kendine gecmeyen bişey mi? İçiyle ilgili sorunlarıda yavas yavas hallediyorum. Şöyle ki hergün en az 2 kere ılık suyla burnumu temizliyorum. Burnuma su cekip sümkürüyorum ve bu işlemden sonra bephantene krem yada merhem sürüyorum. Ve cok rahat nefes alabiliyorum. Bana göre burnumun tek eksiği biraz kavis. Ve birşey sorucam sizlere, iki kaşımın ortasının cok az altında bir şişlik var. Kemikmi ödemmi bilmiyorum ama ellediğimde hissediyorum.Onun belirginleşmesinden korkuyorum. Ve benim nacizane fikrim: burun ucu daha sivri bir burun istiyorsanız doğru kişi Necdet Bey değil. Ama eğer benim burnum gibi daha yuvarlak bir burun istiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Şimdilik bu kadar:)
Arkadaslar neredeyse 3 hafta oldu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. O yuzden ki gönül rahatlığıyla soyleyebilirim ben burnumdan cok memnunum. Seklini seviyorum. Sadece ucunda ödem var ve doktor iğne vurayım dedi ama kararsızım. Bu iğne acı veriyor mu? Kendi kendine gecmeyen bişey mi? İçiyle ilgili sorunlarıda yavas yavas hallediyorum. Şöyle ki hergün en az 2 kere ılık suyla burnumu temizliyorum. Burnuma su cekip sümkürüyorum ve bu işlemden sonra bephantene krem yada merhem sürüyorum. Ve cok rahat nefes alabiliyorum. Bana göre burnumun tek eksiği biraz kavis. Ve birşey sorucam sizlere, iki kaşımın ortasının cok az altında bir şişlik var. Kemikmi ödemmi bilmiyorum ama ellediğimde hissediyorum.Onun belirginleşmesinden korkuyorum. Ve benim nacizane fikrim: burun ucu daha sivri bir burun istiyorsanız doğru kişi Necdet Bey değil. Ama eğer benim burnum gibi daha yuvarlak bir burun istiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Şimdilik bu kadar:)
zaten görüntüsünden oldukca memnunum ucundaki ödem daha top gibi gösteriyo. O ödem inince sekli bozulucak diye korkuyorum. Yaptırmamakla iyi yapmısım o zamanhemde nasıl acıyo ben çok pişmanım zararlıymış çünk bide hepsini geçirmedi biraz indirdi sadece.
zaten görüntüsünden oldukca memnunum ucundaki ödem daha top gibi gösteriyo. O ödem inince sekli bozulucak diye korkuyorum. Yaptırmamakla iyi yapmısım o zaman
muhaneye gıtdım...yarın saat11 de amelıyat olacagım :)
Kİzlar 2 gundur burnum daha bi guzel daha 1 ay olmadi ustundeki kabuklarda azaldi indikce guzellesiyo ozllikle bfgn tek sorun nfs olayi bide gozumden yaslar geliio gozyasi kanallarim ameliyat sirasinda biseyler yasamis belli:)
Kİzlar 2 gundur burnum daha bi guzel daha 1 ay olmadi ustundeki kabuklarda azaldi indikce guzellesiyo ozllikle bfgn tek sorun nfs olayi bide gozumden yaslar geliio gozyasi kanallarim ameliyat sirasinda biseyler yasamis belli:)
kızlaaaaaaarrrr su an kuzenım gıldeyım amelıyat ıyı gecdıı...agrım hıc olmadı...superım...bugun 3gun oluyor burnumda daha kanama var bu normalmı....resım felan bugun yada aksam yuklıcem...1 hafta sonra gerı donuyorum...persembe gunude tamponlar alınacak....burnum kücülmüs....necdet beye zaten dedım ben bırsey ıstemıorum...bana dogal burun yapın yeter...bakalım nasıl olmusssss
aynen burnun eskisine nazaran bayaa kücülmüş.. kanaman normaldir herkes de oluo genelde. merak ediorum burnusunuuu bol bol foto çeek
selam kızlar bende necdet beyde ameliyat olmak istiyorum
ödeme konusunda taksit oluyor mu?beklemek istemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?