Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar neredeyse 3 hafta oldu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. O yuzden ki gönül rahatlığıyla soyleyebilirim ben burnumdan cok memnunum. Seklini seviyorum. Sadece ucunda ödem var ve doktor iğne vurayım dedi ama kararsızım. Bu iğne acı veriyor mu? Kendi kendine gecmeyen bişey mi? İçiyle ilgili sorunlarıda yavas yavas hallediyorum. Şöyle ki hergün en az 2 kere ılık suyla burnumu temizliyorum. Burnuma su cekip sümkürüyorum ve bu işlemden sonra bephantene krem yada merhem sürüyorum. Ve cok rahat nefes alabiliyorum. Bana göre burnumun tek eksiği biraz kavis. Ve birşey sorucam sizlere, iki kaşımın ortasının cok az altında bir şişlik var. Kemikmi ödemmi bilmiyorum ama ellediğimde hissediyorum.Onun belirginleşmesinden korkuyorum. Ve benim nacizane fikrim: burun ucu daha sivri bir burun istiyorsanız doğru kişi Necdet Bey değil. Ama eğer benim burnum gibi daha yuvarlak bir burun istiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Şimdilik bu kadar:)

bence igne konussunda biraz bekle..tabi doktoruna sor..1-2 ay daha beklesen gecermi ..ozaman gecmesse igne yapdir bence...cünkü daha hersey icin cok ama cok erken...bende bu gece ucuyorum ..acayip heycanliyim..önce bende kavissiz burun istiodum..ama simdi kararimi verdim kavisli olsun :)

hemde nasıl acıyo ben çok pişmanım zararlıymış çünk bide hepsini geçirmedi biraz indirdi sadece.

Kİzlar 2 gundur burnum daha bi guzel daha 1 ay olmadi ustundeki kabuklarda azaldi indikce guzellesiyo ozllikle bfgn tek sorun nfs olayi bide gozumden yaslar geliio gozyasi kanallarim ameliyat sirasinda biseyler yasamis belli:)

Kİzlar 2 gundur burnum daha bi guzel daha 1 ay olmadi ustundeki kabuklarda azaldi indikce guzellesiyo ozllikle bfgn tek sorun nfs olayi bide gozumden yaslar geliio gozyasi kanallarim ameliyat sirasinda biseyler yasamis belli:)

Canim sevindim iyi olmana. bi ara canin sikilmisti sanirim.. hakliydinda tabiiki... ama biliyosun sadece haber yetmez resim bekliyorum merakla:))))

çok sevindim cnm ilerleyen zamnda daha güzel olucaktır nefes alamama problemin hakkında dr un ne diyo peki?

Oyle yogun calisiyorumki gudemedim haftaya sali musautim ogunde gec uyanmak istiyorum ogleden sonra olursa gitcem 10.gunumden beri full calisiyorum resmen islerim acildi:)burun n onemliymis ya:)))buarada bugun fuarda herkez dr umu sordu herkez cok begendi bn soylemiyene kdr kimse anlamadi estetik oldugumu ya firsatim yok resim cektrmeye ewe gidince cekicm ins ama nezmn yukliyebilirim bilmiyorum

şişlikten mi bilmiyorum, ama burnum buyudu kızlar kavısım gıttı. 2 gün once guzel olan burnuma ne oldu anlamıyorum of. yaptırıcam heralde bu ıgneyi mecbur

kızlaaaaaaarrrr su an kuzenım gıldeyım amelıyat ıyı gecdıı...agrım hıc olmadı...superım...bugun 3gun oluyor burnumda daha kanama var bu normalmı....resım felan bugun yada aksam yuklıcem...1 hafta sonra gerı donuyorum...persembe gunude tamponlar alınacak....burnum kücülmüs....necdet beye zaten dedım ben bırsey ıstemıorum...bana dogal burun yapın yeter...bakalım nasıl olmusssss

aynen burnun eskisine nazaran bayaa kücülmüş.. kanaman normaldir herkes de oluo genelde. merak ediorum burnusunuuu bol bol foto çeek

aynen burnun eskisine nazaran bayaa kücülmüş.. kanaman normaldir herkes de oluo genelde. merak ediorum burnusunuuu bol bol foto çeek

yaaa evet kanama daha var ya ..bu benı cok rahatsız edıyor..yoksa gersey yerınde ve super..bakalım artık persembe gunu tamponlar cıkacak ..ınsallah ozmda burnun ıcını temızlerler..kan felan gıder

selam kızlar bende necdet beyde ameliyat olmak istiyorum
ödeme konusunda taksit oluyor mu?beklemek istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…