- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.661
kızlar necdet beyle veli bey arasında kaldım bana bi yardım acil
bence ıkısı ıle gorus sonra karar ver ama bence necdet bey...velı beyın eskıden yapdıgı burunlar guzel olmus ama su an yapdıgı kısıler cok sıkayetcı..benı yazdıgım yorumları okursan bende once velı beyde yapmak ıstıodum kararlıydımda bıraz arasdırdım sonra necdet beyı gordum ve super bır doktor..benım resımlerımede bakabılırsın...
bence ıkısı ıle gorus sonra karar ver ama bence necdet bey...velı beyın eskıden yapdıgı burunlar guzel olmus ama su an yapdıgı kısıler cok sıkayetcı..benı yazdıgım yorumları okursan bende once velı beyde yapmak ıstıodum kararlıydımda bıraz arasdırdım sonra necdet beyı gordum ve super bır doktor..benım resımlerımede bakabılırsın...
benım tam 1 sene oldu zaman gectıkçe nefes sorunumda düzeldi,burnumu cok sevıyorumnecdet beyı özledım ya,bu ay kontrolum var,insan özluyor ne şirin bi insan ya
kızlar haftaya perşembe necdet beye ameliyat oluyorumbenim için dua edin olurmu [/QUOTE
bol sanslar.. Insallah hersey istediginiz gibi olur.. ark olarak ekliyorum.. onaylarsaniz ve resim eklerseniz cok sevinirim..
kızlar haftaya perşembe necdet beye ameliyat oluyorumbenim için dua edin olurmu [/QUOTE
bol sanslar.. Insallah hersey istediginiz gibi olur.. ark olarak ekliyorum.. onaylarsaniz ve resim eklerseniz cok sevinirim..
ameliyattan sonra eklerim tatlım saolbakalım nasıl olcak :26:
resim ameliyattan sonra eklerim şeker olurmu
resim ameliyattan sonra eklerim şeker olurmu
Tabii ki olur.. Cok sagol canim...
kızlar necdet beyle veli bey arasında kaldım bana bi yardım acil
veli beyi pek önermem cnm sen yinede git görüş.
veli beyi pek önermem cnm sen yinede git görüş.
pessimist canim igneden sonra burnun nasil oldu. Son halinden bizimle paylasabilecegin foton varmi?? Sanirim sen albumlerini kaldirmissin yoksa benmi goremiyorum?
kaldırdım canım ya ama iğne bence burnuma daha aşağı çekti keşke yaptırmasaydım çıkıntıda gitmedi tamamen
ayy canım banada iğne demişti ufff ne yapıcam şimdi ben bende şişlik var biraz acaba hiç yaptırmasammı kendisinin geçmesinimi beklese?? ilk güne kıyasla baya fark etti geçiyo ama bende iğileşsin diye hemen iğne yaptırıyım diyodum ne önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?