Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ölemi diosun tmm cnm nefes almak çin biraz daha beklicem o zaman bide burunda dikiş var bnm onlar kendmi düşüo nasıl oluo:2:

ben 3 hafta sonra ancak tam anlamıyla nefes alabildim. tamponlar çıkınca sanki gripmişsinde burnun tıkanmış gibi nefes alabiliyorsun canım ilk hafta sonra açılmaya başlıyor. dikişler kendiliğinden düşüyor 1-2 ay arasında

arkadaslar ılk gunden baslayarak su sekılde oluyo desenız amelıyat olan kısıler.....

suan ben 3 gunumdeyımm nefes alamıyorum...goz altı sıslıgı ındı ama yuzum hala sıs...

kac gun daha beklemem lazım bu nların gecmesı ıcın...

yok cnm ya bnm dikişler dışarda var burun kenarında alıncakmış onlar çarşamba günü ama

ben 8 günümdeyim hala şişim çok olmasada tamponum alındı bugün tampon alındıktan sonra baya rahatlarsın 3 veya 4 gün sonra baya toparlarsın cnm en azından bnde öle oldu

mocakci

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.İlk basta Veli beyi düşünmüştüm ama çok kötü yorumlar okudum tarih ilerledikce.Nejdet beyin de kötü ilerlemesi olmak istemiyorum :S

Bende aynı şeyden korkuyorum. Veli Bey, ameliyatın hemen sonrasında çok iyi yorum yazan arkadaşlar sonradan çıkıntılardan, çıkıntıların geçmediğinden ve ilgisizliğinden bahsetmişlerdi. Acaba aynı şey, Necdet Bey'in hastaları için de geçerli mi?

Bu forumda da Necdet Bey'in hastaları da çıkıntılar olduğuna dair yorumlar yazmışlar. Çok kararsız kaldım.

Benim burnum zaten kemerli ve bundan rahatsız olduğum için ameliyat olmak istiyorum. Ameliyattan sonra; bir çıkıntı oluşursa oldukça
rahatsız olurum. Kemerden kurtulacağım diye o kadar zorluk çektikten sonra....

özduru bu olasılık diğer doktorlar için de geçerli canım.necdet beye ameliyat olup da sonradan hiç sıkıntı çekmeyen biçok kişi var.ufak tefek sorunlar çıktığında ise necdet zaten yaptığı işlerin arkasında,sorunları hallediyor.bir doktorda en önemli özelliklerden biri de bu bence.aman bana ne,e burda sorun yok falan demiyor hasta memnun olana kadar uğraşıyor sağolsun. çünkü işini severek yapıyor,çok ilgili ve güven veren bir doktor,ve iyi bir insan

canım ilk 2 gün tampon en zorlu gün zaten sen bunu atlatmışsın.. tampon çıkınca bile nefes alman çok güçtür 2. hafta burnun daha çok açılacaktır. sanki gripmişsin gibi tıkalı olur burun. ben 3. haftamda burnumdan nefes alabildim güzelce. ama nefes olayı tam 1 senede oturur. 1-2 sene iyileşme süreci. 3. aydan sonra iyice rahatlarsın 2 ayda şişliklerin %70 i fln gider 6-7 ayda burnun hemen hemen asıl şekline oturur. benim 1 yıl eylülde dolacak burnumun şekli her ay daha başka oluyor. fotolarıma bakarsan aradaki farkı gözlemleyebilirisn albümüm açık.
yüzün 2 haftada tamamen iner merak etme geçmiş olsun

benim bu cumartesi tam 1 aylik olacak burnum ..ve gidip kuaförde kaslarimi aldirmak istiyorum sizce bir sorun olurmu?ordaki bayan ameliyat oldugumu biliyor dikkatlice also burna deymese sorun olmaz degilmi?

Nihayet ameliyat oldum arkadaslar dun itibariyle suan hastanedeyim .ameliyatim iyi gecti hic agri yok masallah olmayi dusunenler olsun bnce.biraz iyilesim sizinle fotolarimi paylasicam.

anladım arkadasım ama benım sıkıntım hıc nefes alamıyorum burundan....kendımı rahatlatacak kadar alsam nefes sorun yok ama onuda zar zor alıyorum , sankı hala tampon varmıs gıbı yanı bunların olması normal mı?

*zaten denız suyu spreyı ve bepantenı kullanıyorum gunce bır kac kez ..
*kulak copunu kremle surup sonunua kadar sokuorum burnuma 2 delıgınıde zor oluyo ama alıstım :)

canim doktor bana deniz suyundan hic bas etmedi ..ama bir arkadas kullaniyor ve zarari yok dedi bendemi kullansam?

canım şuan yaşadıkların çok normal zorlama burnunu sen.. ben deniz suyu kullanmadım doktor gerek yok dedi. sakın sümkürmeye falanda kalkışma bunların hepsi yasak. kulak çöpünü sadece dikişlerine krem sürmek için kullan sen naparsan yap o burnun senin çabalarınla açılmicak çünkü iç kısım çok şiş ve kan pıhtısı vs var kendiliğinden açılmasını bekle sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…