- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.741
ölemi diosun tmm cnm nefes almak çin biraz daha beklicem o zaman bide burunda dikiş var bnm onlar kendmi düşüo nasıl oluo:2:
ben 3 hafta sonra ancak tam anlamıyla nefes alabildim. tamponlar çıkınca sanki gripmişsinde burnun tıkanmış gibi nefes alabiliyorsun canım ilk hafta sonra açılmaya başlıyor. dikişler kendiliğinden düşüyor 1-2 ay arasında
arkadaslar ılk gunden baslayarak su sekılde oluyo desenız amelıyat olan kısıler.....
suan ben 3 gunumdeyımm nefes alamıyorum...goz altı sıslıgı ındı ama yuzum hala sıs...
kac gun daha beklemem lazım bu nların gecmesı ıcın...
arkadaslar ılk gunden baslayarak su sekılde oluyo desenız amelıyat olan kısıler.....
suan ben 3 gunumdeyımm nefes alamıyorum...goz altı sıslıgı ındı ama yuzum hala sıs...
kac gun daha beklemem lazım bu nların gecmesı ıcın...
Fiyati nedir acaba?[/QUOTE
hastanenin fiyatı standart. peşin ödemede 2250,kredi kartına taksitle 2500
benim bu cumartesi tam 1 aylik olacak burnum ..ve gidip kuaförde kaslarimi aldirmak istiyorum sizce bir sorun olurmu?ordaki bayan ameliyat oldugumu biliyor dikkatlice also burna deymese sorun olmaz degilmi?
canım ilk 2 gün tampon en zorlu gün zaten sen bunu atlatmışsın.. tampon çıkınca bile nefes alman çok güçtür 2. hafta burnun daha çok açılacaktır. sanki gripmişsin gibi tıkalı olur burun. ben 3. haftamda burnumdan nefes alabildim güzelce. ama nefes olayı tam 1 senede oturur. 1-2 sene iyileşme süreci. 3. aydan sonra iyice rahatlarsın 2 ayda şişliklerin %70 i fln gider 6-7 ayda burnun hemen hemen asıl şekline oturur. benim 1 yıl eylülde dolacak burnumun şekli her ay daha başka oluyor. fotolarıma bakarsan aradaki farkı gözlemleyebilirisn albümüm açık.
yüzün 2 haftada tamamen iner merak etme geçmiş olsun
anladım arkadasım ama benım sıkıntım hıc nefes alamıyorum burundan....kendımı rahatlatacak kadar alsam nefes sorun yok ama onuda zar zor alıyorum , sankı hala tampon varmıs gıbı yanı bunların olması normal mı?
*zaten denız suyu spreyı ve bepantenı kullanıyorum gunce bır kac kez ..
*kulak copunu kremle surup sonunua kadar sokuorum burnuma 2 delıgınıde zor oluyo ama alıstım :)
Fiyati nedir acaba?
Yavuz bey estetik+deviyasyon olanlarin deniz suyu kullanmasi gerekmedigini soyledi bana bugun sadece estetik amacli ameliyat olanlar kullanmaliymis.
canım şuan yaşadıkların çok normal zorlama burnunu sen.. ben deniz suyu kullanmadım doktor gerek yok dedi. sakın sümkürmeye falanda kalkışma bunların hepsi yasak. kulak çöpünü sadece dikişlerine krem sürmek için kullan sen naparsan yap o burnun senin çabalarınla açılmicak çünkü iç kısım çok şiş ve kan pıhtısı vs var kendiliğinden açılmasını bekle senanladım arkadasım ama benım sıkıntım hıc nefes alamıyorum burundan....kendımı rahatlatacak kadar alsam nefes sorun yok ama onuda zar zor alıyorum , sankı hala tampon varmıs gıbı yanı bunların olması normal mı?
*zaten denız suyu spreyı ve bepantenı kullanıyorum gunce bır kac kez ..
*kulak copunu kremle surup sonunua kadar sokuorum burnuma 2 delıgınıde zor oluyo ama alıstım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?