Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aama doktorum sumkur dedi , sumkurdum ben o kan pıhtısını cıkardım bayagı buyuktu...

spreyı kullanıyrm , kulak copunude...

aama doktorum sumkur dedi , sumkurdum ben o kan pıhtısını cıkardım bayagı buyuktu...

spreyı kullanıyrm , kulak copunude...

hımm... doktorun ne diyorsa doğrudur canım ozamn sen doktorunun dediklerini yap sonuçta hepimizin ameliyatında farklılıklar vardır doktorlarımız ona göre şeyler söylüyor. doktorun sözünden çıkmamak lazım

Ben ameliyat olalı 20 gün oldu bugun .Necdet beye oldum ve çok memnunum rahat nefes alabiliyorum ..Necdet bey hastalarıyla çok ilgileniyor güven veriyor ve çok güler yüzlü ,,Ben ameliyat olucağım zaman direk ona gittim diğerlerine hiç bakmadım bile veli aslan çok ilgisiz ve bunu ordaki bütün çalışanlar biliyor ben bile dile getirdim gittiğimde ...kontrole gittiğimde bile fark ediyorum uzak bir adam :)) neyse ama necdet hoca süperr Ameliyat olmak isteyenler bence düşünmeden olsunlarr ..Çok rahat bir ameliyat .. korkucak bişey yok :))

tam olarak rahat nefes almaya ne zman basladın cnm kac gun sonra...tam acıkmı nefesın ...!!

ben cok az alıyorum bıde burun temızlıgını nasıl yapmamız lazım hep kan gelıyo sumukle karısık , ıcındekı dolulugu nasıl temızlemek gerekır . burun delıklerının dolu olması normal mı ?

yardımcı olun lutfen

benim cumartesi tam 1 ay olacak..ameliyatdan önce cok ilgililerdi..mail yazdigimda hemen bana geri dönüyorlardi..ariyorlar soruyorlar di..ama ameliyatdan sonra bu degismeye basladi ... 2 hafta önce mail yazdim birsey sordum hic cevap yok..daha önce mail yazdigim zamanlarda hemen 10 dakika icinde geri ararlardi..cok tuhaf ya..neden böyle kizlar? sizde böyle bir ilgisizlik ameliyatdan sonra his etdinizmi? ordayken bana birsey olursa mail yaz ara demislerdi..mail yaziyorum cevap bile yok..

benim ameliyat sonrası hiç bir sorum olmadığı için doktoru hiç aramadık. sdce 1 kere kanamam oldu onda aradık hemen gelin dediler gittik iğne yapıldı okdr. canım sende önemli acil bişi değilse mail yazma onlarında bir yığın işi var tek hastası siz değilsinizki:26:

Merhaba AKHYLS.. sende necdet beye ameliyat olmussun anladigim kadariyla... resim paylasmayi dusunurmusun? bende dr arastirmasi icerisindeyim ve yeni ameliyat olan hastalari takip etmeye calisiyorum.. arkadaslik gonderdim kabul edersen cok sevinirim.. simdiden tesekkurler ve cok gecmis olsun..

merhaba profilim açık. yok canım ben mehmet keteneye ameliyat oldum. fotolarımı görebilirsin

mrb kızlar amelıyat olalı 11 gun oldu....sankı burnum dık duruyor ya sankı degıl gercekten dık duruyor acaba sargılardanmı anlayamadım ...bılgısı olan varmı ...?

sargılar cıktıgındadamı dık durcak acaba telas etmek ıstemıyorum ama ...yardımcı olursanz cok sewıncem...!

canim merak etme bu cok normal..benimde resimlerim var sargili hali...alcili hali ve simdiki hali..cok fark var ya..sargilida hic kavis yokmus gibi görünüyordu...sargilari acdim ..günden güne daha kavisli olmaya basladi :)

canım pekı nefesın tamamen acıldımı varmı herhangı bır tıkanıklık 1 ay kadar sure gectı dıyosun varmı herhangı bır durum.......

burunlarim daha tikali..ama yurtdisinda yasadigim icin kontrollere gidemiyorum..gitsem belki icine felan temizler ler..onu isde bilmiyorum..burda sormusdum bazilerini siz gitdinizmi temizliyorlar mi diye cevap gelmedi..gitdilerse bende burda kendi kbb uzmanima gidip icini biraz temizletirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…