- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.761
Nihayet ameliyat oldum arkadaslar dun itibariyle suan hastanedeyim .ameliyatim iyi gecti hic agri yok masallah olmayi dusunenler olsun bnce.biraz iyilesim sizinle fotolarimi paylasicam.
canım şuan yaşadıkların çok normal zorlama burnunu sen.. ben deniz suyu kullanmadım doktor gerek yok dedi. sakın sümkürmeye falanda kalkışma bunların hepsi yasak. kulak çöpünü sadece dikişlerine krem sürmek için kullan sen naparsan yap o burnun senin çabalarınla açılmicak çünkü iç kısım çok şiş ve kan pıhtısı vs var kendiliğinden açılmasını bekle sen
aama doktorum sumkur dedi , sumkurdum ben o kan pıhtısını cıkardım bayagı buyuktu...
spreyı kullanıyrm , kulak copunude...
Ben ameliyat olalı 20 gün oldu bugun .Necdet beye oldum ve çok memnunum rahat nefes alabiliyorum ..Necdet bey hastalarıyla çok ilgileniyor güven veriyor ve çok güler yüzlü ,,Ben ameliyat olucağım zaman direk ona gittim diğerlerine hiç bakmadım bile veli aslan çok ilgisiz ve bunu ordaki bütün çalışanlar biliyor ben bile dile getirdim gittiğimde ...kontrole gittiğimde bile fark ediyorum uzak bir adam :)) neyse ama necdet hoca süperr Ameliyat olmak isteyenler bence düşünmeden olsunlarr ..Çok rahat bir ameliyat .. korkucak bişey yok :))
benim cumartesi tam 1 ay olacak..ameliyatdan önce cok ilgililerdi..mail yazdigimda hemen bana geri dönüyorlardi..ariyorlar soruyorlar di..ama ameliyatdan sonra bu degismeye basladi ... 2 hafta önce mail yazdim birsey sordum hic cevap yok..daha önce mail yazdigim zamanlarda hemen 10 dakika icinde geri ararlardi..cok tuhaf ya..neden böyle kizlar? sizde böyle bir ilgisizlik ameliyatdan sonra his etdinizmi? ordayken bana birsey olursa mail yaz ara demislerdi..mail yaziyorum cevap bile yok..
benim ameliyat sonrası hiç bir sorum olmadığı için doktoru hiç aramadık. sdce 1 kere kanamam oldu onda aradık hemen gelin dediler gittik iğne yapıldı okdr. canım sende önemli acil bişi değilse mail yazma onlarında bir yığın işi var tek hastası siz değilsinizki:26:
kızlar yarın 14 günü olcak kaşlarımı aldırsam sorun olurmu acaba?
Merhaba AKHYLS.. sende necdet beye ameliyat olmussun anladigim kadariyla... resim paylasmayi dusunurmusun? bende dr arastirmasi icerisindeyim ve yeni ameliyat olan hastalari takip etmeye calisiyorum.. arkadaslik gonderdim kabul edersen cok sevinirim.. simdiden tesekkurler ve cok gecmis olsun..
mrb kızlar amelıyat olalı 11 gun oldu....sankı burnum dık duruyor ya sankı degıl gercekten dık duruyor acaba sargılardanmı anlayamadım ...bılgısı olan varmı ...?
sargılar cıktıgındadamı dık durcak acaba telas etmek ıstemıyorum ama ...yardımcı olursanz cok sewıncem...!
yarin benim burnum 1 ay olacak :):):) YENI RESIMLER YÜKLEDIM BAKMAK ISTEYENLER BUYURSUN
canım pekı nefesın tamamen acıldımı varmı herhangı bır tıkanıklık 1 ay kadar sure gectı dıyosun varmı herhangı bır durum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?