- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.781
burunlarim daha tikali..ama yurtdisinda yasadigim icin kontrollere gidemiyorum..gitsem belki icine felan temizler ler..onu isde bilmiyorum..burda sormusdum bazilerini siz gitdinizmi temizliyorlar mi diye cevap gelmedi..gitdilerse bende burda kendi kbb uzmanima gidip icini biraz temizletirdim
yıne yatarken burnundan mı nefes alıyosun yoksa agzındanmı ...bıde agzın kuruyormu o zamanları atlattınmı cnm....
ewet burun temızlıgı nsıl oluyor bende tam bılmıyrm ama salı gunu alcım cıkcak o zaman sorayım...!!
agzim az acik uyuyorum :) ...evet canim bir sorsan iyi olur
tam anlayamadım yanı agzın acık oluyoda agzın kuruyomu....
burnundan hıcmı nefes alamıyosan ...yada rahat bır nefes alabılıyomusun konusmanı etkılıyormu etkılemıyormu hanı burun tıkanık etkıler ya o acıdan soruyrm....
canim simdi basda burnum tikaliydi konusmamida etkiliyordu herkez diyordu giripmi oldum sesin cok sert cikiyor..ama simdi normal sesim geri geldi..burnumdan nefes alabiliyorum ama pek rahat degil..yani tam acik degil burunlarim..aksam uyurkende agzimdan nefes aliyorum..cünkü burun biraz zorluyor..ama agim hic kurumuyor
pkı bu durum ne zman bır sure sonra duzelıcek ya....
ben cok sabırısızm galıba cnmm....
nefes cok önemlı....
vallah ben zaten öncedende nefes alamiyordum :) benim ameliyatima op.dr.necdet ucar ve kbb uzmani dr.yavuz bac girdi...
alciyi cikardiklari an hemen yavuz bey burnu temizledi ve süper nefes aldim cok sevinmisdim oda bana bunu demisdi..sen su an 30% nefes aliyorsun zaman gecsin o 100% olacak ..ve burnunun icindekilerin hepsini temizlemedim kalsin biraz icinde burnunun iglesmesi icin faydali..
simdi ben burda birdaha temizletimmi temizletmiyimi bilmiyorum
KIZLAAAAAAAAAAR SIZE SORUYORUM AMELIYATDAN SONRA SIZ HIC BURNUNUZ ICINI TEMIZLETDINIZMI(BÖYLE HORTUM GIBI SEYLEN ICINDEKILERI CEKIYOR)
ben her kontrole gıttıgımde yavuz beye temızlettım zaten bana ,10 gun sonra gene gel vs dıyordu..tamponlar çıkıncada temızledı sonrada temızlettım,yavuz bey ıcını daha ıyı bıldıgı ıcın her tavsıyesıne uyulmalı bence..evet matkap gibi bıseyle temızlıyortabı cok rahatlatıyor,en son gıttıgımde zaten 1 sene olmştu.. ıcı cok ıyıleşmş harıka dedi,nefesın daha tam açılmaz 1 buck 2 yılı bekleyeceksın dedı,estetık sonrası burun ıcı odemlerden nefes zorlaşabılıyormş buda dogalmş..
Kızlar ben bu hortumla temizleme isini ilk defa duyuyorum. Ben acik ameliyat oldum ve inanın daha yeni burnumdan nefes alıyorum ve doktorum demişti ki, burun kendi kendini temizliyor diye. Söylemek istediğim, zaman la kendi kendine düzeliyor, yani kafaya takmayın, doktorum sürekli tonimer, yani okyanus suyuyla temizle demişti ve öylede yapıyorum. Bu arada benim ameliyat 45 gün önceydi.
Kızlar bana Necdet beyin tel nosuna ve mailini verebilirmisiniz? teşekkürler.
ben burdaki hesabimi silmek istiyorum..nasil yapacagimi bilen varmi?
ben burdaki hesabimi silmek istiyorum..nasil yapacagimi bilen varmi?
çok taaan gitmiş bile..neden acaba çok merak ettim
Yeni ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?