Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yarın bende tahliller için gidicem inşallah sizi görürüm resimlerinizi gördüm ama canlı görünce daha farklı olur :)haftaya cuma ameliyat günüm inşallah aksilik çıkmazsa bende ameliyat olucam:)

Slm kizlar nezamndr giremiyodum burnum cok guzel oldu sislikler indikce guzellesiyo resim koycam yakin zamanda fark cok belli son 1 haftadr iyice kuculdu:)her goren doktorun cok basarili cok dogal hic belli olmuo diyo:))bn ins kontrole gtcm en yakn zamnda tek sorun nefes olayim hala skntili nefs olayim burnum tikali hala 2,5 ay oldu gcmedi burnumun ici halasis sanirim ve hicbisey kullanmiyorum suan icine buarada bn hc masaj yapmadim ama burun seklim gayet iyi:)

büyük gecmis olsun, darisi bizim basimiza, sen de dr. Necdet Ucar tarafindan mi ameliyat edilmistin?
senin icine sindikten sonra, gerisi bos. sorunsuz gecmis hersey anlasilan, ben de korkanlardanim, sizleri okudukca daha cok cesaret topluyorum.

saol canım:) ücret almıyor. biraz acıdı ama sesim çıkmadı.:) 3-4 tane yaptı. sekil vermeye calışınca agrıdı ama yamuk duran burun düz duruyor:)

mrb kızlar ben 1 mayıs ta amelıyat oldum yalnız 2 sorum olacak ;

1*burnum dık duruyor sankı yukarıya dogru bu normal mı yoksa gecıcımı ınermı yanı cok taktım buna, yanı yukarıya dogru meyıllı duruyor hanı bandajlıyken gergın duruyor ya onun gıbı ?

2*bır dıkıs ızlerım bellı oluyor alttakı bu ızler gecıcımı kalıcımı ve ne yapmak lazım ?

yardımcı olursanız cok sevınırım yaa...

Ewet cnm necdet bey yapti korkucak hicbisey yok ben hicbisey hissetmedim:)cok rahat ol burun seklime bayiliyorum baslarda sisti hep oyle kalcak saniyo insan morali bozuluyo ama suan harika:)))darisi basina dedigim gbi korkck hcbisey yok unutma

tampon takiyormus, dogru mu? muayehehanesi (hastanesi) besiktasta mi? hastanede yattin mi? yatinca ekstra ücret mi oluyor?

tampon takıyor. hiç korkulacak bir yanı yok tamponun. sadece rahatsızlık hissi veriyor .1 ya da gün sonra çıkarıyorlar. çıkarırken acı falan olmuyor,necdet beyin eli çok hafif. hastanesi boğaziçi tıp merkezi,evet beşiktaş yıldız'da. hastanede bir gün kalınıyor. herşey verilen fiyata dahil.

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

pessimist meraba sanırım seninde gözüne uyku girmiyor bende bugün nejdet beyle görüşmeye gittim çok moralim bozuldu 4 buçuk milyara yakın bi ücret talep etti.oysaki fiyatlarımız sabit diyorlardı benim ikinci ameliyatım olacaktı revizyon olacaktım yani daha önceki doktorum farklıydı neden o doktora olmuyorsun o daha iyi bilir ne yaptığını onun düzeltmesi daha iyi dedi nejdet bey bende psikolojim bozuldu ikinci defa o doktora kendimi emanet edemem dedim oda ozaman seni psikolağa yönlendirelim önce ona git dedi.iyice moralim bozuldu görüşme sırasında söledikleri beni pek tatmin etmedi kıkırdakları şekillendirirken dikiş tekniği kullanmıyorum elimle şekillendiriyorum sonra onlar kendiliğinden kaynıyor dedi heralde o kaynama esnasında kıkırdaklarda şekil bozukluğu oluyo bilmiyorum ama bugün benim için çok kötü bir gündü.

sagolasin cevabin icin. konuya abone olmayi unutmusum, sonradan gördüm mesajini )))
yoksa bütün gün buradaydim esasen , cok degisik bir akiciligi var bu konunun... insan kendini kaybediyor valla

degisik bir teknik, simdiye kadar hic okumadim o teknigi. ama belki bir bildigi vardir...
yalniz o 4 bucuk lira ne oluyor? revizyon oldugundan mi acaba?
hem de moralini bozma, doktorlar cok kisiyle hasir nesir oldugundan genelde ukaladir, meslek icabi yani.
kisisel alma hic bu olayi...

iner merak etme öyle kalmıyor.Dikiş izlerinde zamanla geçer. Anlaşılan her şey için kesinlikle 1 sene beklemek lazım

canım üzüldüm durumuna. ama necdet beyin söylediklerine güven bence. gerçekten de sıkıntı olduğunda bizi ameliyat eden doktora görünmeliyiz ilk etapta,çünkü burnumun yapısını,dokusunu ve geçirdiği işlemleri en iyi o bilir. revizyon ise eğer kendi doktorun değilse daha pahalı bir işlemdir zaten. mesela emre beye ilk kez ameliyat olacaksan 5bin ama başkasının yaptığı burnu düzeltirmeye gidiyosan 7bin verirsin gibi. bu işlerin kuralı böyle. sebebi de işlem geçiren bir burunda sağlam dokunun daha az olması ve daha büyük dikkat ve özen gerektirmesi. bazı doktorlar özellikle revizyonda iyidir mesela. işin teknik kısmını ise biz zaten çok anlayamayız o kısma takılma bence. ben necdet beyi çok severim ,çok iyidir her yönden ama revizyonda nasıldır bilmiyorum açıkçası . o yüzden sana birşey diyemem. umarım en doğru yolu seçersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…