Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok met ettiler yarına bende randevu aldım. kızlar ameliyat olanlar bana resimlerini gösterebilir mi lütfen bide ben 17 yaşındayım umarım prob çıkmaz ya 18ini bekle diye

resit olmadigin icin, aile izni gerekebilir bence sende.
yani ben doktor olsam, bu izni görsel ve yaziyla talep ederdim.
velin kimse onunla birlikte görüsmeye git. böylece doktorun kafasindaki soru isaretleri de gider.
yas olarak 17 den itibaren kizlarda sorun olmuyor okudugum kadariyla...

çok üzüldüm canım şuanki burnun nasıl çok kötü değildir

acaba nejdet beyin 4buçuk milyar istediği bende başka hastası varmı? benim burnumda okadar çok sorun yoktuki sadece daha önce ki ameliyatta burun ucu biraz düşük bırakılmış hafif kaldırılacaktı onun dışında hiç bi problem yoktu.ama ben şuna taktım nejdet beye bu son ameliyatım olacak sizin yaptığınız burunla hayatımın geri kalanını devam ettirecem yani bi ömürlük olsun sonradan tekrar düşme veya kıkırdak çıkıntısı olmasın dedim oda bunun garantisini veremediği için belkide fiyatı yüksek tuttu.Yani yapmak istemedi sonradan problem olabileceğini düşündü zaten burda örnekleri çok ameliyattan birkaç ay sonra burnunda çıkıntılar olan hastaları var.zaten kıkırdakları dikmiyormuş sadece elleriyle şekil veriyormuş belli bi süre sonrada onlar yerinden kayıyo sonrada çıkıntı oluyo galiba İlk zamanlar herkes veli beyi tercih ediyordu ameliyatlar bitip üzerinden zaman geçtikçe problemler çıktı şimdi sıra nejdet beyde.Boğaziçi tıp merkezi fiyatlarımız sabit diyor ama görüşmeye gidince fiyat değişiyor. başarılı bi doktor bence hastasına güven gerir ilk etapta maddiyatı düşünmez.sadece burun ucunu normal estetik fiyatının yarı fiyatına kaldıran doktorlar varken iki katını istemek maddiyattan başka bişey değil yada başarısızlık düşüncesi bence

umarim cok güzel olur, ben bile merak ettim simdi )))
operasyonun insallah bir komplikasyon olmadan olur biter, simdiden gecmis olsun.

teşekkürler:)inşallah problem çıkmaz sayılı saatler kaldı çok tuhaf duygular hissediyorum bugün 24 senedir aynada gördüğüm yüzümü son kez görücem bi yandan sevinirken bi yandan da tuhaf oluyo insan

yarın necdet beye ameliyat olucam ve burda sonrdan problemler oluşan burunları hatırladıkça içimi sıkıntılar kaplıyo bence başka yerlerede sorun soruşturun öyle karar verin

daha önce de söylemiştim . ilk ameliyatını başkasına olduysan revizyon ameliyatını herkes daha pahalıya yapıyor. sistem böyle. risk büyüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…