- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.861
canim nasil oldun? kanamalar ne alemde, sislikler morluklar düzeldi mi biraz?
kızlar beni de arkadaş olarak eklermisiniz benimde burnumda et ve eğrilik var. radyofrekansla eti küçülttüler şimdilik fakat çok rahatsız oluyorum. ameliyat olmak istiyorum ama doktor konusunda tereddütlüyüm
evet arkadaşlar necdet uçara amel. olan varsa paylaşım yaparsa cok memnun olurum bende bu doktorla görüşmeye gidicem en yakın zamandaa
acaba nejdet beyin 4buçuk milyar istediği bende başka hastası varmı? benim burnumda okadar çok sorun yoktuki sadece daha önce ki ameliyatta burun ucu biraz düşük bırakılmış hafif kaldırılacaktı onun dışında hiç bi problem yoktu.ama ben şuna taktım nejdet beye bu son ameliyatım olacak sizin yaptığınız burunla hayatımın geri kalanını devam ettirecem yani bi ömürlük olsun sonradan tekrar düşme veya kıkırdak çıkıntısı olmasın dedim oda bunun garantisini veremediği için belkide fiyatı yüksek tuttu.Yani yapmak istemedi sonradan problem olabileceğini düşündü zaten burda örnekleri çok ameliyattan birkaç ay sonra burnunda çıkıntılar olan hastaları var.zaten kıkırdakları dikmiyormuş sadece elleriyle şekil veriyormuş belli bi süre sonrada onlar yerinden kayıyo sonrada çıkıntı oluyo galiba İlk zamanlar herkes veli beyi tercih ediyordu ameliyatlar bitip üzerinden zaman geçtikçe problemler çıktı şimdi sıra nejdet beyde.Boğaziçi tıp merkezi fiyatlarımız sabit diyor ama görüşmeye gidince fiyat değişiyor. başarılı bi doktor bence hastasına güven gerir ilk etapta maddiyatı düşünmez.sadece burun ucunu normal estetik fiyatının yarı fiyatına kaldıran doktorlar varken iki katını istemek maddiyattan başka bişey değil yada başarısızlık düşüncesi bence
merhaba, sonunda cesaretimi toplayıp şu minik çıkıntıya müdahale ettirdim. Geçen hafta Necdet bey ile , kontrolde görüştüm o da baktı onu halletmemiz lazım öyle kalmasın dedi( Toplam 10 dk lık bir müdahale..
Yanında bir asistanı vardı, baştan bir enjeksiyon yaptı burnumun üstüne uyuşturdu sonra gözlerimi kapatmamı istedi:)))), biraz ses duydum ama acı yoktu, orada çıkıntı oluşturan kıkırdağı bir şekilde parçaladı, biraz kanama oldu hemen durdurdular , burnumun üzerinden halletti..Ama hiçbirşeye bakmadım, korktuğum kadar da olmadı doğrusu daha önce niye hallettirmedim ki dedim...Aynada sonucu görmemi istedi, çıkıntı gitmişti:))) Umarım bir daha oluşmaz...Hafif şişmişti tabi tekrar bantladık üstünü, 20 lik diş çekiminden daha kolaydı yani :)
Burnumun şeklinden çok memnundum aslında minicik bir nazar olmuştu işte ...Umarım geçip gitmiştir.
Doktorumuz herzamanki gibi çok şekerdi :)) nazik ilgili ve eli hafifti...
merhaba, sonunda cesaretimi toplayıp şu minik çıkıntıya müdahale ettirdim. Geçen hafta Necdet bey ile , kontrolde görüştüm o da baktı onu halletmemiz lazım öyle kalmasın dedi( Toplam 10 dk lık bir müdahale..
Yanında bir asistanı vardı, baştan bir enjeksiyon yaptı burnumun üstüne uyuşturdu sonra gözlerimi kapatmamı istedi:)))), biraz ses duydum ama acı yoktu, orada çıkıntı oluşturan kıkırdağı bir şekilde parçaladı, biraz kanama oldu hemen durdurdular , burnumun üzerinden halletti..Ama hiçbirşeye bakmadım, korktuğum kadar da olmadı doğrusu daha önce niye hallettirmedim ki dedim...Aynada sonucu görmemi istedi, çıkıntı gitmişti:))) Umarım bir daha oluşmaz...Hafif şişmişti tabi tekrar bantladık üstünü, 20 lik diş çekiminden daha kolaydı yani :)
Burnumun şeklinden çok memnundum aslında minicik bir nazar olmuştu işte ...Umarım geçip gitmiştir.
Doktorumuz herzamanki gibi çok şekerdi :)) nazik ilgili ve eli hafifti...
acaba benim altının düşüklüğünüde böyle mini bir operasyonla halledebilirmi gerçi kendisi demedi öyle bir şey iğneyle patlatırız dedi çıkıntı için ama ben bunun burnumun düşüklüğüne bi fayda olcağını düşünmüyorum
yarın necdet beye ameliyat olucam ve tek korkum damaryolu açılması!! aklıma geldikçe ağlayasım geliyor off yaa(((((((((((
hadi geçmiş olsun canım ,yeni albüm de isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?