- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.881
benimki de iğneli bir mini operasyondu sanırım, kesi olmadı çünkü, üstten burun kemiğinden müdahale etti. Benim törpülenen yerde prinç tanesi kadar bir çıkıntı vardı, o kıkırdak parçasını eritti işte, birdaha çıkmaz inşallah...
ben ve arkadaşım bıcok yere yorum yazdık zaten daha yazmasakmemnun oldugumu soylemıştım..zence ayrıca ulaşabıldınmı,kendısı suan antalyada kongredeymş pazartesı hastanede olucakmış sanırım,arkadaşım ona dudak dolgusu yaptırıcaktı
mrb 13 haziranda göğüs büyütme ve burun ameliyatı oldum nejdet uçara.daha 13. gün olmasına rağmen çok ama çok menunum hiç düşünme bence!
merhaba, acaba bana yeriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz?? ben yurtsidinda yasadigim icin hicbi bilgiye sahip degilim anca 1 ay sonra istanbuldayim. tam olarak istanbulun neresinde necdet bey hangi hastane vs??
Selam. bende yurtdisinda kaliyorum ve istanbula necdet beyle görüsmeye gidicem. internette baktim besiktas tip merkezinde kendisi. zaten necdet ucar yazdinmi google da görüyorsun orda telefon numarasi da yaziyo. gerci ben gecen aradigimda direk kendisiyle görüsmedim. günay diye bi bayandi.
Sen necdet beyi nerden duydun?insallah iyi bir doktordur
bugün 6.günüm doldu...
necdet bey sorunlu bir burnum olduğu için tampon 1 hafta beklesin, 1 hafta sonra gel demişti. tabi ben dururmuyum haftam dolmadan 6.günümde gittim çıkardı tamponları. sonra burnumdaki alçıyıda çıkardı. (alçıyı çıkaracağını bilmiyodum) sonra bi güzel yoğurup masaj yaptı ağlıcaktım çok acıdı ya. sonrada burnuma sıkıca sargı bandıyla sardı bu çarşamba tekrar gel dedi.
bant çok ince olduğu için burnu görünüyor. minnak bir burnum olmuş
düşünün 6 günlük bir burundan bahsediyorum.
ne yalan söyliyim necdet beyle nasıl bir burun istediğim hakkında konuşmadık çok fazla. sadece çok kalkık olmasın dedim tamam dedi gerisi ona kaldı. şuna emin olun o nasıl bir burun istediğinizi anlıyor. ve bana kalırsa orada en çok ameliyat yapan doktor o. adam günde en az 3 ameliyat yapıyor bana güvenin. ameliyat olcağım gün 11de geldim hastaneye. adamı hiç görmedim beni 4de aldılar ameliyata. ve ben o günkü bildiğim kadarıyla 3.ameliyat yaptığı hastaydım. bende sonra ve beni gelmemden önce daha yaptı mı bilmiyorum.
alahimm bu yorumlari okudukca hevesim dahada artiyoru =) hayirli olsun yeni burnun ne guzel bi duygudsur o yaa insallah bende tadicam hersey yolunda giderse =) ama ben hic resim görmedim henüz necdet beyin burunlarindan ama bu guzel yorumlar bile yetiyor.
çok teşekkür ederim canım. resim görsende farketmez çünkü inan herkese farklı burunlar yapıyo. yüze göre çalışıyor. necdet beyin yaptığı 2 hasta gördüm ikisi birbirinden farklı burunlar olmuş bide kendiminkine bakıyorum benimki de hepsinden alakasız. zaten necdet bey o kadar tecrübeli ki. üst üste 3 ameliyat ne demek ya :) benden önceki kadın 3.30da çıktı. o çıkar çıkmaz yukarıyı arayıp haber verdiler. 4de beni aldılar. o kadından öncede bi adamı ameliyat ediyodu. inşallah senin içinde hayırlısı olur tatlım :)
cook tesekkür ederim canim insallah =) kesinlikle hem fiyat konusunda hem yapdigi burunlarin yorumlarina bakilirsa necdet bey diyorum galiba =) daha fazlada baska doktorlar arastirmak istemiyorum yoksa kafam karisicak.. istanbula gider gitmez necdet beyin kapisini calisyorum =) yaz tatili falan yapmiyodur umarim :S
bugün 6.günüm doldu...
necdet bey sorunlu bir burnum olduğu için tampon 1 hafta beklesin, 1 hafta sonra gel demişti. tabi ben dururmuyum haftam dolmadan 6.günümde gittim çıkardı tamponları. sonra burnumdaki alçıyıda çıkardı. (alçıyı çıkaracağını bilmiyodum) sonra bi güzel yoğurup masaj yaptı ağlıcaktım çok acıdı ya. sonrada burnuma sıkıca sargı bandıyla sardı bu çarşamba tekrar gel dedi.
bant çok ince olduğu için burnu görünüyor. minnak bir burnum olmuş
düşünün 6 günlük bir burundan bahsediyorum.
ne yalan söyliyim necdet beyle nasıl bir burun istediğim hakkında konuşmadık çok fazla. sadece çok kalkık olmasın dedim tamam dedi gerisi ona kaldı. şuna emin olun o nasıl bir burun istediğinizi anlıyor. ve bana kalırsa orada en çok ameliyat yapan doktor o. adam günde en az 3 ameliyat yapıyor bana güvenin. ameliyat olcağım gün 11de geldim hastaneye. adamı hiç görmedim beni 4de aldılar ameliyata. ve ben o günkü bildiğim kadarıyla 3.ameliyat yaptığı hastaydım. bende sonra ve beni gelmemden önce daha yaptı mı bilmiyorum.
valla orasını hiç bilmiyorum ama tatil yapabilir bence. sen en iyisi arayıp hastaneyi sor onlara. kafanda belli bi tarih varsa gelip görüşmek istiyorum dersin ona göre bilgi verirler. sen ne zaman gelmeyi düşünüyosun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?