Dr. Serkan Sayılıkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sedadogdu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
156
2
0
İçel Mersin
Arkadaşlar serkan beyin yaptıgı tek bir burun resmini bile görmedim ama övenleri çok. bende en geç bir ay içinde ona olacagım sizden ricam bu doktora ameliyat olanlar görüşlerini yazıp resimlerini eklesin. çok acil ihtiyacım var bu bilgilere. ilk ameliyatım ve son olsun istiyorum. simdiden tesekkürler...

benim bir tanıdığım olmuştu serkan beye ameliyat resimlerini görünce inanın hayrete düştüm, çok güzel ve oldukça doğal bir burundu yani ben burdayım diye bağırmıyordu sanki o burunla doğmuş gibiydi.. benimde ufak bir operasyon geçirmem lazım ve kesinlikle serkan beyi tercih edicem. fakat geçen ay bir arkadaşımın arkadaşı osman kürşat arıkan'a ameliyat oldu. onunda burnu oldukça güzel olmuştu aslında kararsızlığa düşüyor gibi oldum biran ama serkan beyin ismini daha çok duydum ve herkeste oldukça memnun.

Ben daha once hıc duymadım cnm ıyı arastır cunku bende bu konuları cok fazla arastırdım ama pek rastlamadım

yokmu serkan sayılıkana estetik olanlar daha çok bilgi istiyorum arkadaslar ya

serkan beye ameliyat olanlarla bende konuşmak istiyorum, fakat kimse yok sanırım. :/ hep kulaktan duyma bilgiler, gözümle gördüğüm 1 kişi var sadece.. seda gel gidelim beraber en iyisi konuşalım, kafamıza yatarsa yaptıralım. hemen karar vermekte istemiyorum iyice araştırmak istiyorum bende. :/ arkadaşım geçen bir doktor önerdi çok iyi felan dedi aslında ismini unuttum ama öğrenirim, sana da yazarım onuda düşünebilirsin yani fikir olsun en azından.

seda canım sen amelıyat oldun mu serkan beyde?

CNM gittm görüştm çok sevdim serkan beyi. tasarımımı gösterdm gercktn mükemmel oldu ama gerçkte ona ne kdr benzer blemem. ben o hafta olmak istedm ama maalesf kendisi doluydu bayramda b hafta önce arıcak o hafta içinde bi gün kararlastırıcaz. çok ilgili mantıklı olarak gözlemledim serkan beyi. senin burnun nasl oldu ozgulcm resmni görmem mümknmü. ilk ve son halini görsem? sizden bahsettm site adını bile werdm. resimlerinizi görmek istedim ama hastaların izni olmadan gösteremiyormuş maalesf. sn bna resmlerini yollarsan çok çok memnun olurm tatlm ya. az bi zamanım kaldı yane

bende resim görmek istiyorum... kardesim iin düsünüyoruz...
bundan 3 sene eveli Aydogan Barlas diye bir doktor maaf etti cocugun burnunu, birde utanmadan bir sonraki muayeneye 220 lira istedi.

arkadaşlar serkan sayılıkan a estetik olmayı düşünüyorum çok çok çok rica etsem serkan beye ameliyat olanlar bana fotoğraflarını gönderebilirler mi??

Slm arkadaslar ben yeni katıldım aranıza Serkan beye 1 hafta önce ameliyat oldum yarın alçı çıkarılacak bilgi isteyenlere duyurulur isallah sonuc guZel olur çünkü çok heyecanlıyım kötü olmuşsa Allah'ım düşünemiyorum bile

merhaba sonuç nasıl oldu acaba bilgilendirebilir misiniz?

merhaba,

serkan sayılıkan'a ameliyat olmayı düşünüyorum.ama kafamda başka isimlerde var,kimisinin fiyatı çok uçuk.serkan beye ameliyat olanlar fotoğraflarının eski ve yeni hallarini
merveboybey@hotmail.com adresine gönderebilirler mi?
tesekkürler..

merhaba.nasıl burnunuzdan memnun musunuz..ameliyat iyileşme sürecini anlatır msınız rica etsem.bende serkan beyi düşünüyorum.

bende resim görmek istiyorum... kardesim iin düsünüyoruz...
bundan 3 sene eveli Aydogan Barlas diye bir doktor maaf etti cocugun burnunu, birde utanmadan bir sonraki muayeneye 220 lira istedi.

merhaba . tam barlas aydoğana ameliyat günü alacaktım sizin yazınızı gördüm . bende hem kemik eğriliği var hemde estetik olmak istiyorum daha önce bir doktor mahvetti burnumu bende profesöre olayım dedim barlas beyin estetikte yaptığını duydum o yüzden randevuya gittim . sizin kardeşiniz estetikte yaptırdı mı sizin bu söyledikleriniz kafamı karıstırdı :S napcam bilmiyourm 2. ameliyat olacagı iiçin korkuyorum acıkcası

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba

Bende burun estetiği olmayı hep düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
fiyatlar hangi aralıklarda bilgisi olan araştırma yapan arkadaşlardan rica etsem paylaşabilirlermi ?
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…