Dr. Serkan Sayılıkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mrba serkan beye amelyat olalı uzun br süre gecmiş bende düsünüyorum memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz?

ben Serkan Bey'e ameliyat olmadım ama iki burun ameliyatı geçirdim.bu süreçte de çok doktor araştırdım dolayısıyla.Serkan Bey bi kız arkadaşımın burnunu yaptı.arkadaşım memnun ama ben begenmedim sadece bilgi vermek amaçla söyledim.fiyatları da uugunmuş sanırım

Kizlar az once uye oldum cunku daha oneden surekli bu siteye girip burun ameliyatimi hangi doktora yaptiracagim konusunda endiseliydim serkan beyi baya ovenler oldu numarasini adresini aldim gorusmek icin sonra ufak bi aksilik oldu kaza gecirdim acilen gittik yanina bu arada mersinde oturuyorum bana 2ay beklelememi soyledi bende bekledim ve sonunda bu gun ameliyatimi oldum serkan beye bugun olmama ragmen agrim sizim yok gordugunuz gibi siteye uye olup yorum yapip bilgilendirmek istedim daha bugun yapildi cok yeni burnum bu surecte ve sonrasinda butun sorularini yanitlayip icinizi rahatlatacam :)

merhaba çok geçmiş olsun kurtulmuşssun :) inşallah bi sorun olmadan bu süreci atlatırsın. Şimdye alçın çıkmıştır heralde burnunu beğendin mi ve ücreti ne kadardı? ben 2009 da serkan beye burun ameliyatı oldum ama şu an revizyon yapmayı planlıyorum. burnum doğal oldu ben söylemesen farketmiyolar ama ucunda kimsenin farketmediği ama fotoğraflarda lappp diye ortaya çıkan bi asimetri mevcut. fotolarda hep yan durmak zorunda kalıyorum :))) nefes ve sadece çok keskin kokuları almam da cabası umarım sende böyle problemler olmaz bu arada herkes burnumu beğendi senin moralini bozmayım sadece ben farkediyorum :)

Serkan Sayılıkana burun estetiği yaptıranlar fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum. Burun çok önemli ve üzerimden o korkuyu atamıyorum nasıl olacak diye merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinecem. Zaman geçmesine rağmen sıkıntı yaşayıp yaşamadığımızı merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm. Bende Serkan beye ameliyat olmayi düşünüyom. Siz geçen sene olmussunuz çok merak ettim.fotonuzu nasıl gorebilirim acaba

mrba serkan beye amelyat olalı uzun br süre gecmiş bende düsünüyorum memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz?
Meraba Aylin.
Bende ameliyat olacam serkan beye ama ben ondan önce 2 kez oldum. Çok kötü. Düzenlenecek bir burun var kıkırdak eklenmesi gerekiyo. Sizin nasıl oldu. Fotonuzu Nasil gorebilirim.

Merhaba arkadaşlar,

ben Serkan Bey e 08/04/15de ameliyat oldum. ameliyata karar vermearaştırma ve olmaı kısmını şöyle kısaca anlatayım.

ilk olarak bir süredir aklımdaydı estetik olayı eşimle paylaştım beni destekledi. destekleyince bende araştırma yapmaya başladım. özellikle bu sitede adanadaki doktorlarla ilgili yapılan yorumları kişileri not ettim kendi istatistiğimi oluşturdum. karşıma en çok çıkan isim sırayla ve sitede ameliyat olanların verdikleri bilgiler doğrultusunda oluşturduğum istatistik;

1- Serkan Sayılıkan 9 da 7 başarılı
2- Ersal Kaya 7 de 6 başarılı
3- Sabri Acartürk 4 de 3 başarılı

bu sitede ulaşabildiğim yorumlara dayanarak benim oluşturduğumm bir istatistik

bende ilk Serkan Sayılıkan agittim.
arayıp randevu alıyorsunuz. Gazipaşada muaynanesine gidiyorsunuz. muayene ücretsiz. konuştuk gayet sakin kibar bir bey ücretsiz muyanede fotografınızı çekiyor fotoshopla burun üzerinde düzeltmeyapıyor önerdiği yüzünüze gideceğini düşündüğü burnu tasarlıyor. eger siz benşöyle istiyorumburası daha kavisli olsun ucu kalkık olsun dersenişz sizin istediğiniz burnuda tasarlıyor. düşünmek için süre isteyip kalkadabilirsiniz. ameliyat tarihide alabilirsiniz.
ben gittim bana uygunbir burun tasarladı ben kendiistdiğimi anlattım tasarlattım beğendim ikisininde fotoğrafını çektim düşünmek için süre istedimn ve ayrıldım.
3 gün sonrakararımı verdim ameliyat tarihi aldım.

ameliyatı orta doğu hastanesinde yapıyor. tek ve net fiyatı var 3000 tl
acıbadem de de ameliyat yapabiliyor fakat fiyat 1000 tl daha artıyor sanırım yani 4000tl yi buluyor
ben orta doğu hastanesini kesinlikle öneririm hem temiz hem hemsireler iyi odalar tek kişilik güzel rahat.

Ameliyat tarihini 08/04/15 aldım. Serkan Bey eğer burunda eğrilik de varsa ( sağa sola yamuk) Orta Doğuda kbbci dr. Enver Seçinti var ona yönlendiriyor oda muayne ediyor (40 tl muayene ücreti var) ve onunla ameliyata giriyor.
08/04/15 de 09:00da :) hastaneye gittim dosya açtırdım hemen odama götürdüler. 1 saat kadar odada oturdum serum takıldı gerekli işlemler yapıldı belgeler melgeler. sonra sedyeyle gelp aldılar amelşyathaneye girerken içimden (çak bi selam canımbaksanaaaaaaaa diye sarkı söylüyordum. :)) sonra bir hemsire bana merhabaa dedi gülereekk bende merhaba dedim sonrasını hatırlamıyorumm.
ameliyattan çıktıktan sonra hiç ağrı hissettmedim sadece sersemdim doğal olarak.
1 gün hastanede yattım. ertesisabah eve çıktım.

amelyattan sonra ilk 4 gün sanki aşırı grip olmuşsunuz da sinüsleriniz dolmuş oda yüzünüze baskı yapıyormuş gibi hissediyorsunuz. az biraz baş ağrısı oluyor.
yüzünüzde burnunuzu kaplayan bir alçı oluyor tam 1 hafta kalmak zorunda ve kesinlikle duş yasak ben vücudumu yıkayıp saçımıda kuaförde yıkattım. doktor bana iş başı yapabileceğimi söylemişti 2 gün sonra ama ben yatmayı tercih ettim. ve 1 haftayı gayet rahat geçirdim.

bugün alçım çıktı 1 haftada burnumda bantlarla gezeceğim. sonucu sorarsanız gayet güzelgörünüyor. şuan bantlar olduğu için net bir şey diyemiyorum ama gerçekten bu haliyle bile güzel görünüyorrrr :)

1 hafta alçılı 1 hafta bantlı toplamda 3040 tl ile bu iş bitiyor.

merhaba, yakın zamanda serkan beye burun estetiği olan var mı?
Bir ustteki yazimda ovgu dolu sozlerle bahsetmis olsamda burnumun sislikleri indikce hatalarda meydana cikmaya basladi tam bir hayal kirikligi baska bir sey degil burnuma yeterince kavis vermedi hala ust kemigim kalin ve bariz bir yamukluk var odem deyip duruyor ama kesinlikle degil. Kimseye ama kimseye tavsiye etmiyorum sakin ha diyorum.

gerçekten çok üzüldüm. teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

Merhaba çok üzüldüm gerçekten be çok şaşırdım.bende ameliyat olacağım.iki dr vardı aklımda ersal bey ve serkan bey.ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca baya bi korkmaya başladım

merabalar arkdşlar ben de şuan estatik yaptıracak bi doktor arıyorum Emre üregen veya Ersal bey arasında kararsızım ki kararsızlıgımın tek nedeni fiyatı yoksa yapılan burunlara baktıgımda Emre bey'i tek gecerim ama parayı denkleştiremezsem Ersal bey de cazip görünüyor neyse Gelelim Serkan bey'e. Serkan Sayılıkan'a annem ve iki kuzenim ameliyat oldu ve söyleyebilceğim trek şey kesinlikle olmayın. Serkan Beyin yaptıdıgı burunlar bagırıyor beni serkan bey yaptı diye çünkü herkese aynı burnu yapıo. Ayrıca Serkan Bey'in yaptıgı burunların ucu asırı düz ve kemer kısmını da okadar oyuyor kı sanki sadece burnunuzun ucu var gibi görünüyor. Kuzenlerimin tabiki yüzlerine söyleyemedm kötu olmuz burnunuz diye oyuzden foto falan ekleyemiyrum ama hiç tavsiye etmiyorum. ha buarada benm bahsettiğim bundan bı 5 yıl falan öncesi bilemiyorum o sure zarfında gelistirdi mi kendini. orası size kalmıs.

Allahın izniyle cuma günü serkan sayılıkan 'a , pazartesi günü de ersal kaya beye muayene olacağım.
Epeydir kimseler yazmamış. Bir yorum yazan olsa....
Burun operasyonu sırasında yanaklarına dolgu yaptıran var mı acaba???

Ben Serkan Bey e ameliyat oldum.. yukardaki yorumlar beni etkilemedi açıkçası.gidip görüşmek en dogrusu.muayene ücretsiz onun dışında her an kendisine ulaşabilirsinz gerçekten ilgili bi doktor.ameliyat sonrası kendi adıma söylüyorum hiç bi zorluk yaşamadım.20 gün içinde 4 kez kontrole gittim.sanırım bunu her doktor yapmaz bu kdr çok ilgilenmez.ilerde ameliyat olcak arkadaşlara yardımcı olur umarım bu yazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…