Slm arkadaslar ben yeni katıldım aranıza Serkan beye 1 hafta önce ameliyat oldum yarın alçı çıkarılacak bilgi isteyenlere duyurulur isallah sonuc guZel olur çünkü çok heyecanlıyım kötü olmuşsa Allah'ım düşünemiyorum bile
Kizlar az once uye oldum cunku daha oneden surekli bu siteye girip burun ameliyatimi hangi doktora yaptiracagim konusunda endiseliydim serkan beyi baya ovenler oldu numarasini adresini aldim gorusmek icin sonra ufak bi aksilik oldu kaza gecirdim acilen gittik yanina bu arada mersinde oturuyorum bana 2ay beklelememi soyledi bende bekledim ve sonunda bu gun ameliyatimi oldum serkan beye bugun olmama ragmen agrim sizim yok gordugunuz gibi siteye uye olup yorum yapip bilgilendirmek istedim daha bugun yapildi cok yeni burnum bu surecte ve sonrasinda butun sorularini yanitlayip icinizi rahatlatacam :)
Serkan Sayılıkana burun estetiği yaptıranlar fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum. Burun çok önemli ve üzerimden o korkuyu atamıyorum nasıl olacak diye merak ediyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinecem. Zaman geçmesine rağmen sıkıntı yaşayıp yaşamadığımızı merak ediyorum
kızlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var.( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Slm. Bende Serkan beye ameliyat olmayi düşünüyom. Siz geçen sene olmussunuz çok merak ettim.fotonuzu nasıl gorebilirim acabamerhaba çok geçmiş olsun kurtulmuşssun :) inşallah bi sorun olmadan bu süreci atlatırsın. Şimdye alçın çıkmıştır heralde burnunu beğendin mi ve ücreti ne kadardı? ben 2009 da serkan beye burun ameliyatı oldum ama şu an revizyon yapmayı planlıyorum. burnum doğal oldu ben söylemesen farketmiyolar ama ucunda kimsenin farketmediği ama fotoğraflarda lappp diye ortaya çıkan bi asimetri mevcut. fotolarda hep yan durmak zorunda kalıyorum :))) nefes ve sadece çok keskin kokuları almam da cabası umarım sende böyle problemler olmaz bu arada herkes burnumu beğendi senin moralini bozmayım sadece ben farkediyorum :)
serkan beye ameliyat olanlarla bende konuşmak istiyorum, fakat kimse yok sanırım. :/ hep kulaktan duyma bilgiler, gözümle gördüğüm 1 kişi var sadece.. seda gel gidelim beraber en iyisi konuşalım, kafamıza yatarsa yaptıralım.hemen karar vermekte istemiyorum iyice araştırmak istiyorum bende. :/ arkadaşım geçen bir doktor önerdi çok iyi felan dedi aslında ismini unuttum ama öğrenirim, sana da yazarım onuda düşünebilirsin yani fikir olsun en azından.
Meraba Aylin.mrba serkan beye amelyat olalı uzun br süre gecmiş bende düsünüyorum memnun kaldınızmı yardımcı olurmusunuz?
Bir ustteki yazimda ovgu dolu sozlerle bahsetmis olsamda burnumun sislikleri indikce hatalarda meydana cikmaya basladi tam bir hayal kirikligi baska bir sey degil burnuma yeterince kavis vermedi hala ust kemigim kalin ve bariz bir yamukluk var odem deyip duruyor ama kesinlikle degil. Kimseye ama kimseye tavsiye etmiyorum sakin ha diyorum.merhaba, yakın zamanda serkan beye burun estetiği olan var mı?
Bir ustteki yazimda ovgu dolu sozlerle bahsetmis olsamda burnumun sislikleri indikce hatalarda meydana cikmaya basladi tam bir hayal kirikligi baska bir sey degil burnuma yeterince kavis vermedi hala ust kemigim kalin ve bariz bir yamukluk var odem deyip duruyor ama kesinlikle degil. Kimseye ama kimseye tavsiye etmiyorum sakin ha diyorum.
Bir ustteki yazimda ovgu dolu sozlerle bahsetmis olsamda burnumun sislikleri indikce hatalarda meydana cikmaya basladi tam bir hayal kirikligi baska bir sey degil burnuma yeterince kavis vermedi hala ust kemigim kalin ve bariz bir yamukluk var odem deyip duruyor ama kesinlikle degil. Kimseye ama kimseye tavsiye etmiyorum sakin ha diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?