Dr. Serkan Sayılıkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yardımcı olmaz mı. Sen bir meleksin canım...

Ben 5 ağustosta amelyat oldum. Ve kesinlikle kulaktan duyma burdaki yorumlara çok bakmayın. Serkan bey başarılı ilgili hoca. Ben burun estetigi oldum Iyiki yaptırdım o kadar çok doğal yaptı ki hiç kimse fark etmiyor bile. Başarılı ilgili güler yüzlü hekim Iyiki gitmisim. Burdaki yorumlara bakarsan evin yolunu sasirisin. Serkan beyla görüşmeden karar vermeyin bence. Çok mutluyum :))))

Dün Dr. Bey gergin miydi, yorgun muydu... Bilemiyorum. Ancak, soru sorduğum bir anda takındığı sert tavır beni çok incitti. Ondan sonra söylediği hiç bir şeyi almadı kafam. Ayrılmadan önce masajı günde kaç kere yapacağım diye sordum bir de, sormaz olsaydım keşke. Yine sert tavırla karşılaştım.
Çok üzüldüm çok şaşırdım.
26 ' sında kontrolüm var, hiç bir soru yöneltmeyeceğim ona. Sorunuz var mı diye sorarsa da ; ben soru sormayacağım, kızıyorsunuz sonra diye bir cevap vermeyi düşünüyorum.
Biz kadınlar hassas yaratıklarız. Ve ben hayatımda ilk defa ameliyat olmuşum, her gittiğimde acaba bu sefer ne olacak, ne kadar canım acıyacak diye gidiyorum.
Biraz daha hassas olunabilirdi. Biz hastalar, doktorların hemşiresi, sekreteri değiliz ki bizi terbiye etmeye çalışsınlar...

Herkese merhaba.Dr.Serkan Sayılıkan bey'e 21 kasım 2016 günü burun estetiği ameliyatı oldum ve gerçekten çok başarılı geçti kaldı ki bu revizyon rinoplasti idi ve kaburgadan kıkırdak alınarak yapıldı ve üstesinden başarıyla geldi sevgili doktorum Serkan bey. Tüm bunlardan önce önemli olan husus beni psikolojik olarak operasyona hazırladı. Sonuçtan çok memnunum. Size hikayemi anlatmama izin verin. İlk ameliyatımı devlet hastanesinde bir doktora olmuştum ve tam bir vahşetti ne yazık ki. O doktor denilen varlık hemen hemen tüm burun kıkırdağımı almış maalesef ve burnumu eskisinden daha beter bir hale sokmuştu. Eh haliyle insan üzülüyor ve sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali tedirgin ve paranoyak bir doktor arayışı içine giriyor. 14 ay sonra tam da bu sırada çok şükür ki Serkan beyi buldum. Ama sadece internette arayışım sonucunda değil. Orijinal bir şekilde kendisine burun estetiği ameliyatı olmuş olan iki kişiyi bir yakınım tarafından görme ve inceleme fırsatı buldum biri kadın diğeri erkekti ve ikisinin de gayet güzel ve doğal burunları vardı ve bu Serkan bey'de karar kılmamı sağladı ve iyi de oldu çok şükür. Kendisi gayet kendinden emin, nazik, kibar, anlayışlı ve akıllı bir insan ve de gerçek bir "hekim". Herkese iyi günler dilerim sevgiyle kalın...

Yaklaşık 4 ay önce ameliyat oldum. Sağ burun deliği açık, sol burun deliği yapışık.
Şu an gribim, müdahale edilemezmiş. İyileşince sol burun deliğime bir müdahale olacakmış, lazerle sol taraf açılacakmış.
Şekil itibariyle bazı şeyler dışında genel olarak memnunum.
Benim başıma bu geldi, inşallah başkasının başına gelmez. Herkeste 1 ameliyatla düzelmiyor demek ki herşey...
Herkese geçmiş olsun

Hanımlar bir önceki mesajımda belirttiğim sol burun deliğimdeki yapışık durum kbb uzmanlığıyla ilgili bir durumdur.
Ameliyatıma 2 Dr. Girmiştir. Biri serkan bey diğeri de kbb uzmanıydı. Sol burun deliğimdeki yapışıklık serkan beyden kaynaklı bir durum değil.
Herkeste aynı olmuyor demiştim zaten. Ya operasyon anında kbb uzmanım dikkat edemedi ya da benim burun kemiğimin yapısı gereği böyle oldu.
Sonuç itibariyle bu sıkıntım serkan beyden kaynaklı olmamasına rağmen, sıkıntımın giderilmesi hususunda Dr. Serkan Bey çok yardımcı oldu.
Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için bu açıklamayı yaptım. Sorusu olanlar varsa yardımcı olabilirim.

Merhabaa serkan sayilkan a 4 gun once ameliyat oldum su an sisim oldukca fazla . Burun ucum ise fazla kalkmis gibi gorunuyor. Serkan beye ameliyat olanlardan bilgi almak istiyorum.resim gorebilir miyim

Sırf bu konuya yorum yapabilmek için hesap açtım. Ben 2013te Serkan Sayılıkan tarafından ameliyat oldum o zamanlar yaşım 19du doktor her zaman iyisini bilir diyerek işi ona bıraktım bırakmaz olaydım kemiği düzeltmekte bir problem yok ama burnumun ucu yamuk burun deliklerim de eşit değil revizyon gerekiyor her aynaya baktığımda sol kulagını çınlatıyorum herkeste aynı durum olacak değil ama burun estetiği de şansa bırakılacak bir olay değil daha iyi doktorlar var bolca araştırmanızı tavsiye ederim

Serkan sayılıkan a meme dikleştirme ameliyatı oldum. Ama çok kötü yaptı sonra tekrar düzeltme ameliyatı yine sonuç kötü ve memede ele gelen sert yap kitlesi tabaka gibi şakın meme ile ilgili bir işlem yaptırmayın benim gibiolmfayın.... şuan tüm plastik cerrahlardan nefret ettim .... işini iyi yapmayan bir dr yüzünden .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…