Banada yorum yaparmisin cnmBence seninki de erkek cikacak ogrenince haber verir misin
Kesin.kiz
Ben kesin kizdir demiyorum cunku benim bebegimde de boyle hafif aci vardi ogrendik ki erkekmis bak bu da bizimki
Bence seninki de erkek cikacak ogrenince haber verir misin
Canım doktor kesin mi dedi ya bana da 14 + 2 de % 80 - 90 erkek dedi ama emin olamıyorumKızlar benimki erkekmiş
Cok goremedim aslinda ama ilk resimdeki cikintidan erkege benzettm kesin olmamakla birlikte. ne zaman doktor randevunuzKizlar 13+2 deki resim bu tahmin varmi
Sanki kiza benzettim benMerhaba, bugün randevumuz vardı ..goruntumuz aşağıda..10+1 haftalığız.. Belli oluyormu sizce, nedir cinsiyetimiz
Canim 12 haziranda randevumuz.. meraktan catliyorumCok goremedim aslinda ama ilk resimdeki cikintidan erkege benzettm kesin olmamakla birlikte. ne zaman doktor randevunuz
erkek....Bi tahmnde bna yapablrmsnz :)
erkek...Kızlar gecen haftada paylaşmıştım karışık yorumlar geldi. Bu da bı haftaki. Yorum
Acaba niye kimse benim bebegimin cinsiyeti hakkinda yorum yazmiyor.Kizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Banada kimse yorum yapmiyorAcaba niye kimse benim bebegimin cinsiyeti hakkinda yorum yazmiyor.cok ama cok üzülüyoruz.
Tesekkur ederim. Keşke ben yorumlayabilsem herkese yardimci olurum. Bende artik haziranin 8 de ogrenicem. 2 defa utrasona girdim. Arkasi dönüktü gostermedi inşallah bu sefer gösterir.Banada kimse yorum yapmiyorbence sizinki kiza benziyo
Acaba benim bebiste oylemidir doktor bana göstermedi ki 14 + 2 günlüktü söylediğindeKesin canım
Zaten oluşmuş ciddi ciddi belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?