dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Acaba niye kimse benim bebegimin cinsiyeti hakkinda yorum yazmiyor. cok ama cok üzülüyoruz.
Canım fotolar çok küçük., anlamıyorum. Son fotodan kız gibi geldi ama belli belirsiz.. Allah sağlık versin inşallah..

Banada kimse yorum yapmiyor bence sizinki kiza benziyo
Burda iyi bilen arkadaşlar vardı. Onlar yazmıyor artık sanırım. Ben de onlardan öğrendiğim kadar tahmin ediyordum. Göremeyince söyleyemiyorum bir şey.. Allah sağlık versin inşallah..

14 haftalık ultrason görüntümüz kızlar Dr.birsey söyleyemedi çünkü bizim bebis saklamis göstermiyor dedi sizce fikri olan var mı?

Sevgili arkadaşlarım burda kız denilmişti bana ama erkek çıktı. Yine de önden tahmin almak güzeldi :) İşin doğrusu ben de burda gördüğüm ultrasonlara dayanarak kıza benzetmiştim :)

Sevgili arkadaşlarım burda kız denilmişti bana ama erkek çıktı. Yine de önden tahmin almak güzeldi :) İşin doğrusu ben de burda gördüğüm ultrasonlara dayanarak kıza benzetmiştim :)
Kıza benzetilen fotografi eklermisiniz? Veya hangi sayfada bakayim merak ettim

bu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız
bize de bakar mısın teyzesi
bu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız
Bize de bakar mısın teyzesi

Eklentiler

• 1076137-e8bc8befd5d8a5a63e69311dc4d7fb86.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 136
  • bebişkom.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 120
13+4üm hanımlar bugün çekildi banada yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• photo.php.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 145
kızlar bizede bir tahmin de bulunun ilk bebisim heycanliyizz

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-02-00-26-51.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…