- 2 Mayıs 2015
- 15
- 0
- 36
- 40
çok belli olmasa da erkek diyorum acılı bi cıkıntı var sanki
bu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız12+3 günlük teyzeleri,cinsiyet tahmini bizede yaparmısınız???Eki Görüntüle 1545346
bu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız
Canım fotolar çok küçük., anlamıyorum. Son fotodan kız gibi geldi ama belli belirsiz.. Allah sağlık versin inşallah..Acaba niye kimse benim bebegimin cinsiyeti hakkinda yorum yazmiyor.cok ama cok üzülüyoruz.
Burda iyi bilen arkadaşlar vardı. Onlar yazmıyor artık sanırım. Ben de onlardan öğrendiğim kadar tahmin ediyordum. Göremeyince söyleyemiyorum bir şey.. Allah sağlık versin inşallah..Banada kimse yorum yapmiyorbence sizinki kiza benziyo
Banada öyle geldi sanki, oylede istiyorum inşallah hayırlısı olurSanki kiza benzettim ben
Çok anlamıyorum ama yinede incelediğim örnekler doğrultusunda kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah sizin kaç haftalıktı ..Banada bakin kizlar lutfen
Banada bariz kız gibi geldi yeni yeni oğreniyoruz bu tekniği hayırlısı olsun inş.
12+3 günlük teyzeleri,cinsiyet tahmini bizede yaparmısınız???Eki Görüntüle 1545346
12 haftalık canım, benımkınde ufak i cıkınrı var bıde parlayan bı taraf bar hangısı nub anlayamadımÇok anlamıyorum ama yinede incelediğim örnekler doğrultusunda kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah sizin kaç haftalıktı ..
Kıza benzetilen fotografi eklermisiniz? Veya hangi sayfada bakayim merak ettimSevgili arkadaşlarım burda kız denilmişti bana ama erkek çıktı. Yine de önden tahmin almak güzeldi :) İşin doğrusu ben de burda gördüğüm ultrasonlara dayanarak kıza benzetmiştim :)
bize de bakar mısın teyzesibu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız
Bize de bakar mısın teyzesibu da kız gibi ama tam belli değil. kız gibi görünen erkeğe dönen nublar var paralel ama uzun ona da benziyo sanki yine de kız dicem bakalım tutcak mı öğrenince yazarsınız
Erkek diyorum:)bize de bakar mısın teyzesi
Bize de bakar mısın teyzesi
Buna karar veremedim ama sansimi kizdan yana kullaniyorum:)13+4üm hanımlar bugün çekildi banada yorum yapabilir misiniz?
Teşekkürler canım öğrenince yazarım :)Erkek diyorum:)
13+4üm hanımlar bugün çekildi banada yorum yapabilir misiniz?
Canım benim uzun zamandır girmiyordum ilk kez gördüm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsinKizlarrr mujdeler olsummm cinaiyeyimiz belli oldu :))) kesinlestii sonunda gosyerdiiii .... kizimisss ... sabahat melek azraa :))
doktorda kıza benzetmişti biri daha kız dedi şimdi hayırlısı olsun :)Kız bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?