dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Benim 2 oğlum vardı bir kızım olsun istedim kismet değilmiş 3. oglan geliyor. bu fotoyu koymustum pek yorum gelmemisti.

Eklentiler

• 20150520_111035.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 123
Benim 2 oğlum vardı bir kızım olsun istedim kismet değilmiş 3. oglan geliyor. bu fotoyu koymustum pek yorum gelmemisti.

canım ben hiç anlamıyorum ama.. arkası dönük fotolarda nub görünmediği için yorum yapılmıomuş..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yakışıklı bebeğini

ben demistim ama cokta emin konusup seni yaniltmak istemedim canim. Kendi bebegimide biliyorum 2.oglum gelecek eminim daha doktor soylemedo

tskkr ederim erkeğe benzeten var aslında ...bnde odasını hazirlicam yarin boyaticam faln ogrenemedim halen ....nasıl yapicam ki BN
Bu fotoya bakarak mi benzettiler.. yani bu fotoya goreyse pek emin olma bence. Hayirlisini diliyorum :))

Kizlar bakarmisiniz. Doktor 11hafta 1gunluk diyor ama ben yumurtlama günümü bildiyim Have you send?için 12hafta 2gunluk die hesapladim hep. Resme bakarmisiniz kimdir sizcə bu çocu k?? Doktor tahmin bilə yapmadi

ben demistim ama cokta emin konusup seni yaniltmak istemedim canim. Kendi bebegimide biliyorum 2.oglum gelecek eminim daha doktor soylemedo
aralik annelerinde demistin evet canim:)) saglikla gelsinler ama 3. yü kız olsun diye denemistim hayal kırıklığı yasadim.

aralik annelerinde demistin evet canim:)) saglikla gelsinler ama 3. yü kız olsun diye denemistim hayal kırıklığı yasadim.
seni çok iyi anlıyorum canım.. benim de 2. bebeğim erkek gelirse 3. denemeyeceğim. genellikle hüsran oluyor çünkü. burada yanlış anlayan olmasın. evlat her zaman evlattır.. ama insan nasıl başka meyvelerin tadına bakmak istiyorsa bunda da öyle. öncelkle sağlıklı olması isteğimiz tabi :) benim annemin 2 abim ve düşen bebeği ile 4. çocuğuyum. ilk 3 erkek son ben olmuşum :) yabancı bir siteye üyeyim.. orada 9 oğlu var kadının sonuncuya hamile o kız allahtan

Canım sen daha iyi anlıyosun bu nub olayından benimkine de bi baksanda tahminde bulunsann lütfennnnn :)

Eklentiler

• WP_20150530_001.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 177
zonox cumm sen daha iyi anlıyosun bu nub olayından benimkine de bi baksanda tahminde bulunsann lütfennnnn :) yukarıdaki mesajı sana yazmıştım ama yanlış alıntı yapmışım

Merhaba kızlar ben de uzun zamandır sizleri takip ediyorum dayanamadım üye oldum sonunda. :) Bu da bizim dünkü ultrason görüntümüz burada 12+4 günlük sizce cinsiyeti nedir?

Eklentiler

• 15-06-02-155429_MERVE_20150602_160004_0004-2.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 158
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…