doktorda kıza benzetmişti biri daha kız dedi şimdi hayırlısı olsun :)Buna karar veremedim ama sansimi kizdan yana kullaniyorum:)
canım resimlerinde nub belli değil. yanlış yorum yapmak istemiyorumcanım senin yorumlar doğru gibi bana da bakar mısın 12 haftalık
bize de kimse yorum yapmıyor siz yapabilirmisinzcanım resimlerinde nub belli değil. yanlış yorum yapmak istemiyorum
nub belli değil.. çok uzak bir görüntü zaten :)bize de kimse yorum yapmıyor siz yapabilirmisinz
tskkr ederim erkeğe benzeten var aslında ...bnde odasını hazirlicam yarin boyaticam faln ogrenemedim halen ....nasıl yapicam ki BNnub belli değil.. çok uzak bir görüntü zaten :)
Benim 2 oğlum vardı bir kızım olsun istedim kismet değilmiş 3. oglan geliyor. bu fotoyu koymustum pek yorum gelmemisti.
sağ ol canim. sen de insallah tum gebeler aaglikla alsin:)canım ben hiç anlamıyorum ama.. arkası dönük fotolarda nub görünmediği için yorum yapılmıomuş..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yakışıklı bebeğini
ben demistim ama cokta emin konusup seni yaniltmak istemedim canim. Kendi bebegimide biliyorum 2.oglum gelecek eminimBenim 2 oğlum vardı bir kızım olsun istedim kismet değilmiş 3. oglan geliyor. bu fotoyu koymustum pek yorum gelmemisti.
Bu fotoya bakarak mi benzettiler.. yani bu fotoya goreyse pek emin olma bence. Hayirlisini diliyorum :))tskkr ederim erkeğe benzeten var aslında ...bnde odasını hazirlicam yarin boyaticam faln ogrenemedim halen ....nasıl yapicam ki BN
Bu fotoya bakarak mi benzettiler.. yani bu fotoya goreyse pek emin olma bence. Hayirlisini diliyorum :))
aralik annelerinde demistin evet canim:)) saglikla gelsinler ama 3. yü kız olsun diye denemistim hayal kırıklığı yasadim.ben demistim ama cokta emin konusup seni yaniltmak istemedim canim. Kendi bebegimide biliyorum 2.oglum gelecek eminimdaha doktor soylemedo
seni çok iyi anlıyorum canım.. benim de 2. bebeğim erkek gelirse 3. denemeyeceğim. genellikle hüsran oluyor çünkü. burada yanlış anlayan olmasın. evlat her zaman evlattır.. ama insan nasıl başka meyvelerin tadına bakmak istiyorsa bunda da öyle. öncelkle sağlıklı olması isteğimiz tabi :) benim annemin 2 abim ve düşen bebeği ile 4. çocuğuyum. ilk 3 erkek son ben olmuşum :) yabancı bir siteye üyeyim.. orada 9 oğlu var kadının sonuncuya hamile o kız allahtanaralik annelerinde demistin evet canim:)) saglikla gelsinler ama 3. yü kız olsun diye denemistim hayal kırıklığı yasadim.
Canım sen daha iyi anlıyosun bu nub olayından benimkine de bi baksanda tahminde bulunsann lütfennnnn :)aralik annelerinde demistin evet canim:)) saglikla gelsinler ama 3. yü kız olsun diye denemistim hayal kırıklığı yasadim.
zonox cumm sen daha iyi anlıyosun bu nub olayından benimkine de bi baksanda tahminde bulunsann lütfennnnn :) yukarıdaki mesajı sana yazmıştım ama yanlış alıntı yapmışımseni çok iyi anlıyorum canım.. benim de 2. bebeğim erkek gelirse 3. denemeyeceğim. genellikle hüsran oluyor çünkü. burada yanlış anlayan olmasın. evlat her zaman evlattır.. ama insan nasıl başka meyvelerin tadına bakmak istiyorsa bunda da öyle. öncelkle sağlıklı olması isteğimiz tabi :) benim annemin 2 abim ve düşen bebeği ile 4. çocuğuyum. ilk 3 erkek son ben olmuşum :) yabancı bir siteye üyeyim.. orada 9 oğlu var kadının sonuncuya hamile o kız allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?