dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

10 mu? Allah sağlık versin herbirine. 9 oğlan düşünemiyorum:))

canlar Allah herkesin gönlüne göre versin. benim bebeğime de tahmin yürüten olur mu

Eklentiler

• IMG-20150523-WA0002.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 100
Az önce doktordan geldik kızlar ikili tarama testimiz yapıldı, çok şükür ense kalınlığımız 1,2 gayet iyi dedi doktorumuz cinsiyeti söylemedi maalesef hadi siz bi tahminde bulunun bizim için

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 133
Az önce doktordan geldik kızlar ikili tarama testimiz yapıldı, çok şükür ense kalınlığımız 1,2 gayet iyi dedi doktorumuz cinsiyeti söylemedi maalesef hadi siz bi tahminde bulunun bizim için
gözün aydın canım. Allah tamamını erdirsin. İkili test için kan verdin onun dışında renkli ultrasonda da bakıldı mı. bende cumartesi ikili test için randevum varda. merak ediyorum.

Annem benimm ne kadar da tatlı maşallah :)nubu görünmüyor canım yorum yapmayim o yüzden....

gözün aydın canım. Allah tamamını erdirsin. İkili test için kan verdin onun dışında renkli ultrasonda da bakıldı mı. bende cumartesi ikili test için randevum varda. merak ediyorum.
Canım çok teşekkür ederim . İkili tarama için önce ultrasona baktı doktorumuz ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı, renkli ultrasondan da baktı .Sonra da kan alındı cuma veya ctesi sonuç için arayıp haber verecek.Ama benim içim rahat ultrasonda tüm değerler normal göründü çook şükür.Darısı başınıza inşallahhh güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Arkadaşlar daha önce resim yüklemiştim iki üç yorum almıştım erkek diye bu gün öğrendim cinsiyetini üçüncü kızımız geliyor inşallah .

Arkadaşlar daha önce resim yüklemiştim iki üç yorum almıştım erkek diye bu gün öğrendim cinsiyetini üçüncü kızımız geliyor inşallah .
Hayırlısı olsun, benimde iki kizim var ucuncuye hamileyim saglikli sihhatli olsunlar, rabbim hayirlisini versin

Sağol canım hazitliklhazırlı bilgi ile gidiyim tsk. 16 haftada heralde kesin cinsiyet öğreniriz bende çok merak ediyorum :)

hayırlı olsun benim de iki oğlum var bir kız olur mu dedik yine oğlan. kuranda da yazıyor kiminize kiz kiminize erkek kiminize ikisini de kimisine hiç. aklima hep bu ayet geliyor. hayırlısı ile gelsinler:) gonul farklı istese de bazen olmuyormus demek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…