Canım sen daha iyi anlıyosun bu nub olayından benimkine de bi baksanda tahminde bulunsann lütfennnnn :)
seni çok iyi anlıyorum canım.. benim de 2. bebeğim erkek gelirse 3. denemeyeceğim. genellikle hüsran oluyor çünkü. burada yanlış anlayan olmasın. evlat her zaman evlattır.. ama insan nasıl başka meyvelerin tadına bakmak istiyorsa bunda da öyle. öncelkle sağlıklı olması isteğimiz tabi :) benim annemin 2 abim ve düşen bebeği ile 4. çocuğuyum. ilk 3 erkek son ben olmuşum :) yabancı bir siteye üyeyim.. orada 9 oğlu var kadının sonuncuya hamile o kız allahtan
gözün aydın canım. Allah tamamını erdirsin. İkili test için kan verdin onun dışında renkli ultrasonda da bakıldı mı. bende cumartesi ikili test için randevum varda. merak ediyorum.Az önce doktordan geldik kızlar ikili tarama testimiz yapıldı, çok şükür ense kalınlığımız 1,2 gayet iyi dedi doktorumuz cinsiyeti söylemedi maalesef hadi siz bi tahminde bulunun bizim için
Annem benimm ne kadar da tatlı maşallah :)nubu görünmüyor canım yorum yapmayim o yüzden....Az önce doktordan geldik kızlar ikili tarama testimiz yapıldı, çok şükür ense kalınlığımız 1,2 gayet iyi dedi doktorumuz cinsiyeti söylemedi maalesef hadi siz bi tahminde bulunun bizim için
Canım çok teşekkür ederim . İkili tarama için önce ultrasona baktı doktorumuz ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı, renkli ultrasondan da baktı .Sonra da kan alındı cuma veya ctesi sonuç için arayıp haber verecek.Ama benim içim rahat ultrasonda tüm değerler normal göründü çook şükür.Darısı başınıza inşallahhh güzel haberlerinizi bekliyorum :)gözün aydın canım. Allah tamamını erdirsin. İkili test için kan verdin onun dışında renkli ultrasonda da bakıldı mı. bende cumartesi ikili test için randevum varda. merak ediyorum.
Teşekkür ederim canım :) 2 hafta daha bekliycez mecburen artık , olsun sağlıklı olsunda beklerizAnnem benimm ne kadar da tatlı maşallah :)nubu görünmüyor canım yorum yapmayim o yüzden....
Kiz benceKizlar bakarmisiniz. Doktor 11hafta 1gunluk diyor ama ben yumurtlama günümü bildiyim Have you send?için 12hafta 2gunluk die hesapladim hep. Resme bakarmisiniz kimdir sizcə bu çocuEki Görüntüle 1547074 k?? Doktor tahmin bilə yapmadi
Erkek12+3 sizden tahmin almak istiyorum
Hayırlısı olsun, benimde iki kizim var ucuncuye hamileyim saglikli sihhatli olsunlar, rabbim hayirlisini versinArkadaşlar daha önce resim yüklemiştim iki üç yorum almıştım erkek diye bu gün öğrendim cinsiyetini üçüncü kızımız geliyor inşallah .
cevapladiginiz icin tesekkurler. siz nubu gordunuzmu ? nuba goremi tahmin etdiniz? bir arkadas burda nubun belli olmadigini kafa kemigine gore tahmin yapdiKiz bence
Sağol canım hazitliklhazırlı bilgi ile gidiyim tsk. 16 haftada heralde kesin cinsiyet öğreniriz bende çok merak ediyorum :)Canım çok teşekkür ederim . İkili tarama için önce ultrasona baktı doktorumuz ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı, renkli ultrasondan da baktı .Sonra da kan alındı cuma veya ctesi sonuç için arayıp haber verecek.Ama benim içim rahat ultrasonda tüm değerler normal göründü çook şükür.Darısı başınıza inşallahhh güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Tsk ederim
Amin sağlıklı olsunda hayırlısıArkadaşlar daha önce resim yüklemiştim iki üç yorum almıştım erkek diye bu gün öğrendim cinsiyetini üçüncü kızımız geliyor inşallah .
saglikli
hayırlı olsun benim de iki oğlum var bir kız olur mu dedik yine oğlan. kuranda da yazıyor kiminize kiz kiminize erkek kiminize ikisini de kimisine hiç. aklima hep bu ayet geliyor. hayırlısı ile gelsinler:) gonul farklı istese de bazen olmuyormus demek:)Arkadaşlar daha önce resim yüklemiştim iki üç yorum almıştım erkek diye bu gün öğrendim cinsiyetini üçüncü kızımız geliyor inşallah .
Hayırlısı olsunhamileyim
geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?