ben kıza benzettimKızlar yorum yapabilir misiniz? Doktor bişey demedi.
Kıza benzettim hayırlısı olsunYorum yapar misinz
Canim diğer yavrularını doğum tarihini yazarmisin Mrk ettiğim bi yöntem var. Ben tek sene çift sene yöntemi ne bakıyorum çoğu kişide tutuyor.benm de 2 oğlum var acaba senede tuttumu ,bu sene işi cvp yazsrsan sevinirim.Benim 2 oğlum vardı bir kızım olsun istedim kismet değilmiş 3. oglan geliyor. bu fotoyu koymustum pek yorum gelmemisti.
Bence erkek belli olursa yaz amabize de kimse yorum yapmıyor siz yapabilirmisinz
Erkek tatlımMerhaba, bugün randevumuz vardı ..goruntumuz aşağıda..10+1 haftalığız.. Belli oluyormu sizce, nedir cinsiyetimiz
Banada bakin kizlar lutfen
Düz yatıyor gibi kız sankiBanada bakin kizlar lutfen
Kesinlikle erkek oğlumun da popo yukarı bakıyordu belli olunca cvp yaz canım allah bagislasinMerhaba, bugün randevumuz vardı ..goruntumuz aşağıda..10+1 haftalığız.. Belli oluyormu sizce, nedir cinsiyetimiz
Bn erkeğe benzettim belli olunca cevabını yaz bekliyorumKizlar burda 12+4 günlük ama suan 16. Haftada iki gün önce dr gittim resim vermeyi unuttu ama sırtı dönük dedi. Lütfen yorum yapin Eki Görüntüle 1542612 Eki Görüntüle 1542613 Eki Görüntüle 1542613
Kız galiba belli olunca yaz buraya bizde Mrk ediyoruz tahminimizkızlar bana da bır yorum yapın
canim büyük oglum 23 ekim 2004 lu 38 haftalik dogdu. ikinci oglum 22 haziran 2010 25 haftalik dogdu 4 gün yasadi. 3. oglum 14 kasim 2012 36 arti 4 dogdu. bu bebeegim aslinda 4. oğlum olacak.Canim diğer yavrularını doğum tarihini yazarmisin Mrk ettiğim bi yöntem var. Ben tek sene çift sene yöntemi ne bakıyorum çoğu kişide tutuyor.benm de 2 oğlum var acaba senede tuttumu ,bu sene işi cvp yazsrsan sevinirim.
yaaa sağlıklı olsun farketmez ama içimden de bır kız bebek istegi gecıyo belli olur olmaz yazarım canım çok sağolKız galiba belli olunca yaz buraya bizde Mrk ediyoruz tahminimiz
doğrumu diye.allah bagislasin hepimizin bebislerini
Canımcanim büyük oglum 23 ekim 2004 lu 38 haftalik dogdu. ikinci oglum 22 haziran 2010 25 haftalik dogdu 4 gün yasadi. 3. oglum 14 kasim 2012 36 arti 4 dogdu. bu bebeegim aslinda 4. oğlum olacak.
Allah bagislasin evlatlarini çift sene erkeksi sende benim tek seneler oğlum oldu.bu bebisin tek sene doğacak galiba 2015 te tskkrlrcanim büyük oglum 23 ekim 2004 lu 38 haftalik dogdu. ikinci oglum 22 haziran 2010 25 haftalik dogdu 4 gün yasadi. 3. oglum 14 kasim 2012 36 arti 4 dogdu. bu bebeegim aslinda 4. oğlum olacak.
teşekkür ederim sizin de allah gönlünüze göre versinCanım
Allah bagislasin evlatlarini çift sene erkeksi sende benim tek seneler oğlum oldu.bu bebisin tek sene doğacak galiba 2015 te tskkrlr
illaki yazarim gerçi dayanamdim dun yine gittim bu sefer gostermediBence erkek belli olursa yaz ama
Erkek benceKızlar arkadaşımın ultrason görüntüsünü yorumlayabilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?