kızlar benim bebeğimin cinsiyetinide tahmin edermisiniz
merak ediyorum çok.
erkek bencePeki ya benimki ???
Canım. Ben çok bilmiyorum ama 1. Sayfadaki resimlerle karşılaştırınca aynı kızların nub una benziyor sen baktın mi 1. Sayfaya hayırlısı olsun insaAllah Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Popo kısmı belirle düz yani paralel kız çıkiyo.benim oglanlarin popoşu kuyruk gibi havaya doğru duruyordu. Kızlarınki baş kısma göre popo aşağı bakıyoryaaa sağlıklı olsun farketmez ama içimden de bır kız bebek istegi gecıyo belli olur olmaz yazarım canım çok sağol
Garip oysaki erkek bebekler ilk ultrasonda aciveriyorlar bacaklariillaki yazarim gerçi dayanamdim dun yine gittim bu sefer gostermediçok da ugrastik ama goremdik
Kızlar arkadaşımın ultrason görüntüsünü yorumlayabilecek olan var mı?
Peki ya benimki ???[/QUOTE erkek annesi ya allah bagislasin
Erkek annesi paşa olacskKızlar arkadaşımın ultrason görüntüsünü yorumlayabilecek olan var mı?
açmadı oglumusm dun aksam gösteri verdi artik saklamadiPopo kısmı belirle düz yani paralel kız çıkiyo.benim oglanlarin popoşu kuyruk gibi havaya doğru duruyordu. Kızlarınki baş kısma göre popo aşağı bakıyor
Garip oysaki erkek bebekler ilk ultrasonda aciveriyorlar bacaklari
CANIM sen doğru tahmin ediyormussun kızlar öyle diyor bize de bakar mısın teyzesi :)
Eğer bu 13 haftalık fotoğrafıysa kız olabilir. Benimki de kız ve 13 haftalıkken buna benzer bir fotoğrafı vardı.Merhaba bebegi bukadar net cinsiyetini gösterip yanılma olan olmamıştır sanırım bu bebeğimin 13 haftalik görüntüsü Dr um pipi resmi olarak verdi dahasonra iki ay boyunca farklı bi dr yüzde 90 erkek dedi 18. Haftmda başka bi dr a gitmek zorunda kaldım bu kez Bebeğimin kesinlikle kız olduğunu öğrendim sizce ???
baktım ama hiç bişey anlamadım ben yaCanım. Ben çok bilmiyorum ama 1. Sayfadaki resimlerle karşılaştırınca aynı kızların nub una benziyor sen baktın mi 1. Sayfaya hayırlısı olsun insaAllah Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Daha sonra ben de öğrendim bu haftalar da kızların erkeğe benzediğini fakat ilginç olan Dr ların bunu bilmiyo olması ve bu kadar kesin konuşmaları 2 Dr da kesinlikle erkek dediEğer bu 13 haftalık fotoğrafıysa kız olabilir. Benimki de kız ve 13 haftalıkken buna benzer bir fotoğrafı vardı.
erkek :)Peki ya benimki ???
canım teşekkür ederim dönüşün için :) ben kıza benzetmiştim sanırım canım öyle istiyorErkek tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?