dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Anlayan arkadaşlar benimkini de yorumlayabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 102
yaaa sağlıklı olsun farketmez ama içimden de bır kız bebek istegi gecıyo belli olur olmaz yazarım canım çok sağol
Popo kısmı belirle düz yani paralel kız çıkiyo.benim oglanlarin popoşu kuyruk gibi havaya doğru duruyordu. Kızlarınki baş kısma göre popo aşağı bakıyor
illaki yazarim gerçi dayanamdim dun yine gittim bu sefer gostermedi çok da ugrastik ama goremdik
Garip oysaki erkek bebekler ilk ultrasonda aciveriyorlar bacaklari

açmadı oglumusm dun aksam gösteri verdi artik saklamadi tahminlerin doğru çıktı saol

Merhaba bebegi bukadar net cinsiyetini gösterip yanılma olan olmamıştır sanırım bu bebeğimin 13 haftalik görüntüsü Dr um pipi resmi olarak verdi dahasonra iki ay boyunca farklı bi dr yüzde 90 erkek dedi 18. Haftmda başka bi dr a gitmek zorunda kaldım bu kez Bebeğimin kesinlikle kız olduğunu öğrendim sizce ???

Eklentiler

• 1433716117443-1494416892.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 179
Eğer bu 13 haftalık fotoğrafıysa kız olabilir. Benimki de kız ve 13 haftalıkken buna benzer bir fotoğrafı vardı.

Merhabalar ben 15+5 haftalik hamileym doktorum 13.haftada nub teorisine göre kız olduğunu ama yüzde yirmi yanılma payı olduğunu söyledi yani paralel mis nub cikintisi önümüzdeki hafta kontrole gittiğimizde net olarak öğrenicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…