dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba Arkadaşlar .biraz önce doktor kontrolünden geliyorum.13+3gunluk olmuş bebeğim.doktor bakar bakmaz pipi gördüm dedi.çok hareketliydi.yüzde 60erkek dedi ama kesin diyemem dedi.bi baksaniz benim velete sizde )))

Masaalah bebislerinize kuzularim benim Allahim hayirlisiyla hepinizi bebeklerinize kavustursun.ya daha boyleyken bile ne kadar guzeller gozum yasardi

Bi kızım var bunun erkek olmasını isterdim. Hani insanoglu hepsinden ister ya.ama kızda olsa yine uzulmem.inşallah erkek olur .siz nubu gordunuzmu?
Ben nun tan değilde, serramina Bebe fotosunu bak bebek dümdüz yatıyor, ama erkek bebek popoşu yukarı doğru kıvriliyor.canım 2 oğlum var çok kız yeğenim var bak bak artık az çok tanıyorum? Yatma şeklinden nup dedikleri benim söylediğim şekil olduğu için sonuç doğru çıkıyor fakat bazan illaki yanılıyor insan.kızınin yılını yazarmisin tek çift seneye göre akrabaları çoğuna verdigim TARIHI VE OLusan Gebelik ERKEK Bebekle SONUÇLAndi SENİN YILINI YAZ BI SENE Tutuyormu bakım. Resme göre yüzde 70 erkek gibi

ben kizimda 2014 de hamile kaldim.kizim daha 10 aylik anlayacagin ))) bu ikinciye 2015de kaldim mart ayinda. doktor tekrar gel onumuzdeki hafta bakalim dedi gidecegim artik insallah senin dedigi gibidir )) tesekur ederim cevap icin

bak canim bide 11haftalik resmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…