Teyzesi bizede bakar mısınerkek :)
Canim nub yok bos duruyor onun icin kiz dedim...sekillenmis bir bebek kiz cabuk sekilleniyor...erkek biraz daha gec sekil aliyor...Kiz bence
Hayırlı olsun canım rabbim hep mutlu etsinaçmadı oglumusm dun aksam gösteri verdi artik saklamaditahminlerin doğru çıktı saol
Erkek annesi galibaMerhaba Arkadaşlar .biraz önce doktor kontrolünden geliyorum.13+3gunluk olmuş bebeğim.doktor bakar bakmaz pipi gördüm dedi.çok hareketliydi.yüzde 60erkek dedi ama kesin diyemem dedi.bi baksaniz benim velete sizde )))Eki Görüntüle 1552135
Kıza benzettim bidikiCANIM sen doğru tahmin ediyormussun kızlar öyle diyor bize de bakar mısın teyzesi :)
ErkeK gibi net değil ama canim
Bi kızım var bunun erkek olmasını isterdim. Hani insanoglu hepsinden ister ya.ama kızda olsa yine uzulmem.inşallah erkek olur .siz nubu gordunuzmu?Erkek annesi galiba
Daha bi uzman buldum ))) peşini burakmayiz ona gore ))Kıza benzettim bidiki
banada öyle gelio canım.rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum.Er
ErkeK gibi net değil ama canim
Ama kordon mu bilmiyorum ondan dolayi kız dedim o görünmesi aslında popo kırılmış yukarı erkek diyecektim ama başka foto varsa at istersenKıza benzettim bidiki
Ben nun tan değilde, serramina Bebe fotosunu bak bebek dümdüz yatıyor, ama erkek bebek popoşu yukarı doğru kıvriliyor.canım 2 oğlum var çok kız yeğenim var bak bak artık az çok tanıyorum? Yatma şeklinden nup dedikleri benim söylediğim şekil olduğu için sonuç doğru çıkıyor fakat bazan illaki yanılıyor insan.kızınin yılını yazarmisin tek çift seneye göre akrabaları çoğuna verdigim TARIHI VE OLusan Gebelik ERKEK Bebekle SONUÇLAndi SENİN YILINI YAZ BI SENE Tutuyormu bakım. Resme göre yüzde 70 erkek gibiBi kızım var bunun erkek olmasını isterdim. Hani insanoglu hepsinden ister ya.ama kızda olsa yine uzulmem.inşallah erkek olur .siz nubu gordunuzmu?
bende öyle hissediyorum teşekkürler :)Kıza benzettim bidiki
bana mı yazdın teyzesiAma kordon mu bilmiyorum ondan dolayi kız dedim o görünmesi aslında popo kırılmış yukarı erkek diyecektim ama başka foto varsa at istersen
Evet tatlım 9 12 hafta arasi resim varmi.kaç haftalik bebisn bidebana mı yazdın teyzesi
Kıza benzettim canımAz önce doktordan geldik kızlar ikili tarama testimiz yapıldı, çok şükür ense kalınlığımız 1,2 gayet iyi dedi doktorumuz cinsiyeti söylemedi maalesef hadi siz bi tahminde bulunun bizim için
ben kizimda 2014 de hamile kaldim.kizim daha 10 aylik anlayacagin ))) bu ikinciye 2015de kaldim mart ayinda. doktor tekrar gel onumuzdeki hafta bakalim dedi gidecegim artik insallah senin dedigi gibidir )) tesekur ederim cevap icinBen nun tan değilde, serramina Bebe fotosunu bak bebek dümdüz yatıyor, ama erkek bebek popoşu yukarı doğru kıvriliyor.canım 2 oğlum var çok kız yeğenim var bak bak artık az çok tanıyorum? Yatma şeklinden nup dedikleri benim söylediğim şekil olduğu için sonuç doğru çıkıyor fakat bazan illaki yanılıyor insan.kızınin yılını yazarmisin tek çift seneye göre akrabaları çoğuna verdigim TARIHI VE OLusan Gebelik ERKEK Bebekle SONUÇLAndi SENİN YILINI YAZ BI SENE Tutuyormu bakım. Resme göre yüzde 70 erkek gibi
bak canim bide 11haftalik resmineBen nun tan değilde, serramina Bebe fotosunu bak bebek dümdüz yatıyor, ama erkek bebek popoşu yukarı doğru kıvriliyor.canım 2 oğlum var çok kız yeğenim var bak bak artık az çok tanıyorum? Yatma şeklinden nup dedikleri benim söylediğim şekil olduğu için sonuç doğru çıkıyor fakat bazan illaki yanılıyor insan.kızınin yılını yazarmisin tek çift seneye göre akrabaları çoğuna verdigim TARIHI VE OLusan Gebelik ERKEK Bebekle SONUÇLAndi SENİN YILINI YAZ BI SENE Tutuyormu bakım. Resme göre yüzde 70 erkek gibi
Erkek erkek insalah canim rabbim gönlündekini sağlığıyla uzun ömürlusüyle nasip etsin.bak canim bide 11haftalik resmine Eki Görüntüle 1552920
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?