insallah canim cok sagol canim, pazartesi ogrenince yazacam sana mutlaka.Erkek erkek insalah canim rabbim gönlündekini sağlığıyla uzun ömürlusüyle nasip etsin.
Bekliyorum caniminsallah canim cok sagol canim, pazartesi ogrenince yazacam sana mutlaka.
Canım kız galiba belli olunca yazarsan sevinirim bende Mrk ediyorum,bakalım doğrumu gördüm diye şimdiye kadar pek yanılmadim ama bakalım artıkKızlar yardım 13 haftalık gebeyim ve son ultrason görüntüsü bu sizce ne olabilir cinsiyeti...
İnşallah canım öyledir 2 oğlum var çünkü bu 3. Bebeğim olucak inşallah kızdır.. Dua edin lütfen.Canım kız galiba belli olunca yazarsan sevinirim bende Mrk ediyorum,bakalım doğrumu gördüm diye şimdiye kadar pek yanılmadim ama bakalım artık
Aynı şeyleri yasamisiz benim hatta 2 Dr erkek dedi 18. Haftaya kadar elimizde pipi resmi bile var 18. Haftada kız olduğunu söyledi ayrı ayrı 2 Dr artik kiza hazirladik kwndimizi haftaya ayrıntılı ulultrasultrason var onda artık kesinleşir diye düşünüyorum ben deSelam arkadaşlar bizde 11.3 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik, bir sonraki gidişimde tekrar sordum 15.3 tü tekrar erkek dedi. Daha sonra doktorum izinli olduğu için başka bir doktora göründüm o da bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi 18 haftalıktı eşim çok sevindi. Başka bir doktora daha gittik o da kız dedi ama ben erkek hissediyorum göbeğimi görenlerde erkek diyor, benim için sağlıklı olması yeterli ama insan merak ediyor yinede :) siz de bir bakar mısınız ? fotoğraflarda küçük olan 11.3 haftalık...büyüğü de 19.4 haftalıkEki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553161 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553161 Eki Görüntüle 1553159
Seninki de büyük ihtimal kız canimSelam arkadaşlar bizde 11.3 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik, bir sonraki gidişimde tekrar sordum 15.3 tü tekrar erkek dedi. Daha sonra doktorum izinli olduğu için başka bir doktora göründüm o da bebeğin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi 18 haftalıktı eşim çok sevindi. Başka bir doktora daha gittik o da kız dedi ama ben erkek hissediyorum göbeğimi görenlerde erkek diyor, benim için sağlıklı olması yeterli ama insan merak ediyor yinede :) siz de bir bakar mısınız ? fotoğraflarda küçük olan 11.3 haftalık...büyüğü de 19.4 haftalıkEki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553161 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553159 Eki Görüntüle 1553161 Eki Görüntüle 1553159
Su elinizdeki pipi resmini yukleyebilir misin arkadaşım ben de seninle ayni durumdayim zira :)bir de bize baksin anlayan kizlarAynı şeyleri yasamisiz benim hatta 2 Dr erkek dedi 18. Haftaya kadar elimizde pipi resmi bile var 18. Haftada kız olduğunu söyledi ayrı ayrı 2 Dr artik kiza hazirladik kwndimizi haftaya ayrıntılı ulultrasultrason var onda artık kesinleşir diye düşünüyorum ben de
Bizde öyle 2 hafta sonra renkli ultrasona gidecez orda kesinleşir :) sağlıklı olsun yeter, allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinAynı şeyleri yasamisiz benim hatta 2 Dr erkek dedi 18. Haftaya kadar elimizde pipi resmi bile var 18. Haftada kız olduğunu söyledi ayrı ayrı 2 Dr artik kiza hazirladik kwndimizi haftaya ayrıntılı ulultrasultrason var onda artık kesinleşir diye düşünüyorum ben de
Tekrar yukleyemedim canım :) 1103. Sayfaya bakarsan oraya yuklemistim :)Su elinizdeki pipi resmini yukleyebilir misin arkadaşım ben de seninle ayni durumdayim zira :)bir de bize baksin anlayan kizlar
Canım bugün doktora gittim doktor erkeğe benzetti ama bazen kız çocukları nın cinsel organı bile bazen şiş olup karışabiliyomuş bu yüzden 16 haftalıkken net belli olurmuş 3 hafta daha bekliycem...Canım kız galiba belli olunca yazarsan sevinirim bende Mrk ediyorum,bakalım doğrumu gördüm diye şimdiye kadar pek yanılmadim ama bakalım artık
Hayirlisi bakalım ama erkek gibi diyorsa erkek olabilir Dr sonuçta bu işin uzmanı onlarCanım bugün doktora gittim doktor erkeğe benzetti ama bazen kız çocukları nın cinsel organı bile bazen şiş olup karışabiliyomuş bu yüzden 16 haftalıkken net belli olurmuş 3 hafta daha bekliycem...
Aynen canım öyle..Hayirlisi bakalım ama erkek gibi diyorsa erkek olabilir Dr sonuçta bu işin uzmanı onlar
Teşekkürler canim :))Tekrar yukleyemedim canım :) 1103. Sayfaya bakarsan oraya yuklemistim :)
ben erkeğe benzettim canımkızlar bana da tahminde bulunabilir misiniz..Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?