- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
ben erkeğe benzettim canım
Er
ErkeK gibi net değil ama canim
kızlar bana da tahminde bulunabilir misiniz..Sevgiler
hadi bakalım hayırlısı olsun :) ilk bebeğin miyorum için teşekkür ederim canım.. bakalım ne olacak sonuç
evet canım ilk bir an önce birşeyler almak istiyorum sanrım 1 ay daha beklicemhadi bakalım hayırlısı olsun :) ilk bebeğin mi
Canım nub belli değil duruşunda dolayibana da yorum yaparmısın canım
Ben kıza benzettim canım ama hayırlısı rabbim gönlündekini nasip etsin sağlığıyla.belli olunca yazarsın bana göre yüzde 75 kız gibikızlar bana da tahminde bulunabilir misiniz..Sevgiler
Ben kıza benzettim canım ama hayırlısı rabbim gönlündekini nasip etsin sağlığıyla.belli olunca yazarsın bana göre yüzde 75 kız gibi
[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1527996 [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Kızlar bana da yorum yapabilirmisiniz belli oluyor mu bilmiyorum ama açıkçası ben pek anlamıyor bebisim fotoda 12+4 haftalık tüp bebekle oldu sizce cinsiyeti nedir doktor ancak 16. Haftada söyleyebilirim dedi 12 haziranda bir daha ki kontrolüm çok merak ediyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 1528009
Kizlar bebeğimin cinsiyeti kesinleşti doktor erkek dedi sizinle paylaşmak istedim fotolarını yorum yapan herkeze teşekkür ederimKızlar buna da yorum yapabilir misiniz ? Eki Görüntüle 1543401
Bende erkek demiştim demi sana çünki tam c harfi ydi bebosun yerim ben onuEki Görüntüle 1555928
canim bugun doktorda oldu cok cok buyuk ihtimal erkek dedi, yanilma payim cok az ola bilir dedi. bacak arsinin resmini cekdi pipiyi gorduyum sey bu diye. ben anlamadim ama sen bi bak ))
Yüzde 60 kız diyebilirim canım belli olunca yaz olurmu benim tahminimiz yazın ama kime ne tahmin ettim hatırlamıyorum tekrar sayfa sayfa bn ne yazmışım diye arıyorumEki Görüntüle 1555475 Eki Görüntüle 1555476 Kizlar merhaba 13haftalik ultrason resmim 2.bebegim bir oglum var belki haftaya salu ogrenirim cinsiyetini tahminlerinizi bekliyorum
Kız gibi canimKızlar yorum yapabilir misiniz? Doktor bişey demedi.
Çok sağol cnm, nasıl anladın merak ettim. Şuna da bakarmısın?Kız gibi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?