Erkek simasi varlutfen tahmin edermisiniz kizlar resim net
İnşallah once saglikli sihhatli olsun da kiz görüyorum hep rüyamda ogrenince yazicam mutlaka tesekkurler yorum yaptigin icinYüzde 60 kız diyebilirim canım belli olunca yaz olurmu benim tahminimiz yazın ama kime ne tahmin ettim hatırlamıyorum tekrar sayfa sayfa bn ne yazmışım diye arıyorum
Ben kesin demistim size...hadi tebriklerKizlar bebeğimin cinsiyeti kesinleşti doktor erkek dedi sizinle paylaşmak istedim fotolarını yorum yapan herkeze teşekkür ederim
Kiz canim.hayirli olsunbaşka yroum yapacak varmı kızlar s.1107
Canım ben bebeğin yatış pozisyonunda ki cı kınıyorum egime bakıp söylüyorum Dr bebeği yaklaştırıp çekmiş nubu bulamıyorum bile başka 8 haftalik varsa da olurMerhaba arkadaşlar 18 haftalık , cinsiyet hakkında yorum yapar mısınız lütfen
Yalnızca bu fotolar var elimde
Canım 12 haftalık var bir de başka yok . Onu ekliyorumCanım ben bebeğin yatış pozisyonunda ki cı kınıyorum egime bakıp söylüyorum Dr bebeği yaklaştırıp çekmiş nubu bulamıyorum bile başka 8 haftalik varsa da olur
KizlarrrrrrrKızlar yorumlarınız lütfen Dr kontrole 1 hafta var ilk günden beri hep siz yardimci oldunuz
Kızlarrrr yardım lutfennnnKizlarrrrrrr
Canm kimse yazmıyor ultrason resmini yükledim eşim yurt dışında Dr gittim emin olmadan cinsiyeti söylemem dedi cinsiyeti sizler genelde dogru biliyrsnuz banada yorum istemiştimhayırdır elifay ne oldu?
seninle ayni anda dogum tarihi bebeklerin sendemi yurt disinda kaliyorsun.. bu arada anneme sorarsan annem hep kizlar topacik et olur diyor belki kizdir.. rabbim hayirli salih evlat verir insallahKızlarrrr yardım lutfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?