Bende Mahmut Gökdoğana burun ameliyatımı oldum ,sonuctan hiç memnun değilim sanki hiç ellenmemiş gibi eskisinden hiç farkı yok aldığı parayi zerre haketmiyor bunu ameliyattan aylar sonra anladım ilgisiz başından attı resmen beni.ben pişman oldum bu doktora olacaklar lütfen iyi düşünsun derim,şuan doktor arayışı içindeyim ikinci ameliyat için iyi bir doktor bulan varsa yazarsa sevinirimSakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu
Mahmut gökdoğan mağdurlarından biride benimhatta benimle sürüklenen 2 kişi tanıdıklarım da aynı durumda maalesef, iyi düşünmek gerekli estetik girişimleri..
Bende zerre helal etmiyorum insTagramindaki resimlere aldandim ve şuan psikolojim çok bozukHakkimi helal etmiyorum o adama bu arada resimlere aldanmayin sadece yapabildiklerini koyuyor instagrama benim kac tanidigim var hic memnun degiller ve kimsenin resmini koymamis akilli olun dusunun
Merhaba Diiosa bende Mahmut Gokdogana olmak istiyorum. Simdi size bir sene olmustur. Hic bir sikayetiniz var mi burnunuzla?Merhaba :) Ben ameliyatımı Mahmut Gökdoğan'a yaptırdım. Benimle sabırla konuştu, isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra biraz olsun ağrım sızım olmadı hiç. Bugün sekizinci günümdeyim, alçım çıkınca bantlanmadan burnumu gördüm, bu şiş haliyle bile MÜKEMMELDİ. Ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
green-t ve betella84 bana ozelden resim yollayabilirmisiniz? bende mahmut beye 6 hafta sonar olacam simdi korkuyorumSakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu
rajamma bana ozelden mumkunmu resim yollamak bende mahmut beyi dusunuyordumBende Mahmut Gökdoğana burun ameliyatımı oldum ,sonuctan hiç memnun değilim sanki hiç ellenmemiş gibi eskisinden hiç farkı yok aldığı parayi zerre haketmiyor bunu ameliyattan aylar sonra anladım ilgisiz başından attı resmen beni.ben pişman oldum bu doktora olacaklar lütfen iyi düşünsun derim,şuan doktor arayışı içindeyim ikinci ameliyat için iyi bir doktor bulan varsa yazarsa sevinirim
Xislem mumkunmu bana resim yollaman? Burnundan hic bir sikayetin varmi?Tam aksine Dr. Süleyman cok ilgilimis burunlarida cok dogal buluyorum ama bir hastasina yazmistim o kisi mesela burnundan nefes almamaya baslamis.. böyle seyler duyunca insan cabuk vaz gecebiliyor
Yeni Üye oldum, olmadan önce bu sayfa bana cok yardimci oldu bende bir konu acmak istedim. Dr. Süleyman tasa veya Mahmut gökdogana burnunu yaptiran var mi? Cok arastirdim ikisi arasinda kaldim. Baris Cakiri da cok istiyordum ama baya yüksek fiyat istiyormus galiba
Canım tarzı o çok yılışık değil sordugun sorular varsa konuşuyor yoksa saatlerce bir şeyi anlatmıyor. Soğuk asla değil konuştukça anlarsınMrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik
Merhaba.sizin revizyon mu ilk ameliyat mı? Bende revizyon için süleyman taşla görüştüm banada yapmam dedi sizin ameliyatı yapmayı neden kabul etmedi ve lütfen şu sorumada cevap yazar mısınız ameliyat etmek istemediği hastaya tekrar randevu veriyor mu?Mrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik
Mrb benim ilk ameliyatim olacak daha once olmadim evet randevu aldim.tekrardan burcu asistani gorustuk dedi hazir degildin ameliyata asiri inanilmaz korktum doktor muane ederken bile tedirgindim.revizyon yapiyor du neden olmadi sizinMerhaba.sizin revizyon mu ilk ameliyat mı? Bende revizyon için süleyman taşla görüştüm banada yapmam dedi sizin ameliyatı yapmayı neden kabul etmedi ve lütfen şu sorumada cevap yazar mısınız ameliyat etmek istemediği hastaya tekrar randevu veriyor mu?
Tekrar muayene ücreti istediler miMrb benim ilk ameliyatim olacak daha once olmadim evet randevu aldim.tekrardan burcu asistani gorustuk dedi hazir degildin ameliyata asiri inanilmaz korktum doktor muane ederken bile tedirgindim.revizyon yapiyor du neden olmadi sizin
Merhaba çok üzüldüm bana resim atarsınız lütfen çünkü bana gün verdi 1 hafta sonra ama yorumlar dan dolayi vazgeçilmez sanirimSakin sakin sakin mahmut gokdogana olmayin lutfen tecrubesiz son derece lakait hatta bana gore kibarda degil simdi konuya girelim ben mersinde mahmut gokdogana ameliyat oldum ikinci ayda burnum dusti ikinci ameliyati oldum sonuc husran eski burnumu ariyorum herturlu sorun var suan ve giden zamanim param psikolojim burda sadece yardimci olmak icin yaziyorum sonucta yuzunuzun ortasinda omur boyu sizinle kalacak bisey bu lutfen iyi dusunun bu arada bende ilk zamanlarmemnundum ilk hafta,ilk ay,ama odemler inince 3. 4. Aydan sonra ortaya cikti kemik cikintilari vs.cok cok cok kotu
Burnunuzda gerçekten dert edeceğiniz bir şey yoksa nefes alabiliyorsanız ve doktor bey de ameliyat etmek istemediyse zorlamayın bence, ben o kadar pişmanım ki, hiç bu kadar mutsuz olmamıştımMrb ben suleyman taşla yuzyuze gorustum ama ameliyat etmek istemedi beni cunku inanilmaz korkuyordum uzun zamandir doktor ariyordum bence suleyman isinin ehli iyi bir doktor biraz soguk geldi bana ama kisiligi oyle galiba.simdi 9 hazirana tekrar randevu aldim goruscem kendisiyle.ben bi cok doktorla gittim görüştüm bi tonda nuane ucreti odedim ama icime suleyman sindi nedense.hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?