siz ilk randevunuzu ne zaman sonraya aldınız? mesela bir ay sonraya ameliyat tarihi alınıyormu?Merhaba :) Ben ameliyatımı Mahmut Gökdoğan'a yaptırdım. Benimle sabırla konuştu, isteklerimi dinledi. Ameliyattan sonra biraz olsun ağrım sızım olmadı hiç. Bugün sekizinci günümdeyim, alçım çıkınca bantlanmadan burnumu gördüm, bu şiş haliyle bile MÜKEMMELDİ. Ben çok memnun kaldım size de tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
burun ameliyatı fiyatı ne kadar peki? ilk ameliyat için..Dr. Mahmut gökdoganda bir ay önce rendevu almaniz yeterli bende öyle demisti.. mesela haziranda olmak istiyorsaniz bu ay almaniz gerekiyor. Randevu aldiginiz ayni günde bile ameliyat edebiliyor bu istege bagli yani bir ay sonrada olabilir diye düsünüyorum.
ben Süleyman beye aml oldum.tavsiye etmem.aml sonrası ilgisiz ve kaba. şikayetlerınızı dıkkate almıyor.Valle beende süleyman tas hakkinda yorum ariyorum, ama malesef bulamadim...
Peki nefes almanızda ve şeklinde memnun olmadiginiz durum var mıben Süleyman beye aml oldum.tavsiye etmem.aml sonrası ilgisiz ve kaba. şikayetlerınızı dıkkate almıyor.
Buruna göre degisiyor ama bildigim kadariyla maximum 5000 aliyorburun ameliyatı fiyatı ne kadar peki? ilk ameliyat için..
siz ne zaman ameliyat olacaksınız? il dışındanmı gideceksiniz mersineBuruna göre degisiyor ama bildigim kadariyla maximum 5000 aliyor
mersinde kaç gün kaldınız peki? şuan memnunmusunuz..Duygu tıpta yapıyormuş sanırım ameliyatı..yakınında kalacak yer varmı acaba..bende karar vermek üzereyim..Birde rica etsem özelden burnunuzun fotoğrafını göndermeniz mümkünmüOldum ben yurt disindan geldim
Eski burnunuz nasıldıııValla ben size gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
Peki sizin deriniz kalın deri miydi?Valla ben size gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Mahmut Gökdoğan'ı :)
Suleyman tas fiyat olarak en ucuk rakamlari istiyor ancak sayfasinda paylastigi ve resimde hayran kaldigim burun sahibi bayana ozelden yazdim son durumunu sormak icin uste cokme oldugunu suleyman beyi tavsiye etmediginj soyledi. Ben revizyon doktoru ariyorum umarim bulurumSuleyman tasi tavsiye eden yoook mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?