- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
- 103
Siz kime oldunuz şikayetiniz nedir?Burnunuzda gerçekten dert edeceğiniz bir şey yoksa nefes alabiliyorsanız ve doktor bey de ameliyat etmek istemediyse zorlamayın bence, ben o kadar pişmanım ki, hiç bu kadar mutsuz olmamıştım
Süleyman bey yaptı benim de ameliyatımı, nefes problemim var, burun deliklerim karşıdan bakıldığında görülür şekilde hem boyut hem şekil olarak asimetrik, sağ ve sol profilim birbirinden çok farklı ve yüzüm çok değişti, yapay buluyorum. Açıkçası çevremde güzel olmuş diyen de olmadı çünkü yüzüm bariz bir şekilde çirkinleşti.Siz kime oldunuz şikayetiniz nedir?
Anladım doktorların mutsuz hastaları da olabiliyor. Siz doktorla konuştunuz mu? Revizyon talep ettiniz miSüleyman bey yaptı benim de ameliyatımı, nefes problemim var, burun deliklerim karşıdan bakıldığında görülür şekilde hem boyut hem şekil olarak asimetrik, sağ ve sol profilim birbirinden çok farklı ve yüzüm çok değişti, yapay buluyorum. Açıkçası çevremde güzel olmuş diyen de olmadı çünkü yüzüm bariz bir şekilde çirkinleşti.
Doktor bey hata ya da olumsuz hiçbir şeyi kabul etmiyor, ama kbb nefes alamadığım burun deliğimin çok dar olduğunu ve kıkırdak olduğunu söyledi, şu an için tekrar ameliyat süreci yaşamaya da cesaretim yok açıkçasıAnladım doktorların mutsuz hastaları da olabiliyor. Siz doktorla konuştunuz mu? Revizyon talep ettiniz mi
Siddetle uyarben Süleyman beye aml oldum.tavsiye etmem.aml sonrası ilgisiz ve kaba. şikayetlerınızı dıkkate almıyor.
ben Süleyman beye aml oldum.tavsiye etmem.aml sonrası ilgisiz ve kaba. şikayetlerınızı dıkkate almıyor.
Muayeneye kaç tl demişlerdi? Farklı bır rakam mı söylediler sonra fazla mı aldılar?Daha açıklayıcı anlatır mısınız.birde asistan doktordan habersiz hiç birşey yapamaz .Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Resmen paranı çalıyorlar. 8 ay önce giden arkadaşıma da aynı şekilde inanılmaz sinsi ve komple güven yitirici davranışler göstermişler.
Kime ameliyat oldunuzBurnunuzda gerçekten dert edeceğiniz bir şey yoksa nefes alabiliyorsanız ve doktor bey de ameliyat etmek istemediyse zorlamayın bence, ben o kadar pişmanım ki, hiç bu kadar mutsuz olmamıştım
Süleyman beyKime ameliyat oldunuz
Bende Süleyman Beye ameliyat oldum , sonrasında da defalarca gittim botoksa. Bahsettıgınız kısılerı de tanıyorum. Suleyman Bey ve ekıbı asla boyle bırsey yapacak bırılerı degıldır. Rusum dıyıp bu kadar guzel Turkce kullanmanıza da anlam veremedım. Yaptıgınızın karalama calısması oldugunu dusunuyorum. Meyve veren agac her zamankı gıbı taslanıyor dıcem ancak Rus oldugunuz ıcın bunu da anlayamazsınız!!! Ayrıca Olga Hanım zaten Rus, tartısabılırdınız. Soyledıklerınız hıc ınandırıcı degıl. Ithamlarınız ve hakaretlerınız sebebı ıle sıze dava acablırler ve son derece haklılar.Şiddetle uyarı! Süleyman Taş kliniğinde asistan Burcu ve ukraynalı psikolog Olga, yurtdışından gelen hastalara mafia türü dolandırıcı faaliyetlerde bulunuyorlar. Muayene için 300 Tl lira yerine benden 300 € aldı. Mahpusa 300 TL yazdı. Rus olduğum için tartışamadım.
Resmen paranı çalıyorlar. 8 ay önce giden arkadaşıma da aynı şekilde inanılmaz sinsi ve komple güven yitirici davranışler göstermişler.
Süleyman bey yaptı benim de ameliyatımı, nefes problemim var, burun deliklerim karşıdan bakıldığında görülür şekilde hem boyut hem şekil olarak asimetrik, sağ ve sol profilim birbirinden çok farklı ve yüzüm çok değişti, yapay buluyorum. Açıkçası çevremde güzel olmuş diyen de olmadı çünkü yüzüm bariz bir şekilde çirkinleşti.
Merhaba yarın özelden resim atarım size, revizyon istiyorum ama cesaretim yok 2. kez aynı zorlukları yaşamaya ama böyle de yaşamak istemiyorum tabi ki, doktor araştıyorum ama güvenebileceğim birini henüz bulamadımÜzüldüm adınıza resim paylaşma şansınız var mı?
Revizyon düşünüyormusunuz kimi düşünüyorsunuz
Benimde burun kökü yani kaş arasından itibaren fazla dümdüz oyulmuş
Yani kikirdak hat geçişleri belli değil
Bu yüzden burun sırtı yokmuş gibi duruyor
Ne demek istediniz sigara kosulu derken?Hem fiyati hem sigara koşulu.
Özelden resim atarmısınız ben gittim bana gerek olmadığını cok ufak bir kemer icin o kadar para vermeme gerek olmadığını söylediMerhaba, Ben Dr. Süleyman Taş'a yaptırdım ve çok memnunum. Çok doğal ve tam istediğim gibi görünüyor :)
Tavsiye ederim.
Bende Süleyman beye olmak istiyorum burnum da belli belirsiz cok ufak bir kemer var geri çevirdi tekrar gidixem kafam biraz karıştı özelden resim atarmısınızBurnun zor oldugunu düşünerek geri çevirmez süleyman bey öyle olsa beni çevirirdi kaç doktor çevirdi beni nitekim ondan biliyorum. Korkuyor olmanız ve hazır olmamamnızdan diye düşünüyorum. Psikologla da görüşün bi bide ilk defa benim ameliyatıma girmiş o gün geliyor sanat diyor bu iş şaşkınlıkla izledim diyor Ama bir şey diyim mi emin ol çok tatlı ünsanlar ben çok sevdim korkma herkes rahatlatıyor hazır ol öyle git
Cok sasırdım cok geçmiş olsun suan nasıl oldu acaba özelden resim atarmısınız ?Süleyman bey yaptı benim de ameliyatımı, nefes problemim var, burun deliklerim karşıdan bakıldığında görülür şekilde hem boyut hem şekil olarak asimetrik, sağ ve sol profilim birbirinden çok farklı ve yüzüm çok değişti, yapay buluyorum. Açıkçası çevremde güzel olmuş diyen de olmadı çünkü yüzüm bariz bir şekilde çirkinleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?