• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.timur Gürgan

elcin121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2007
89
3
96
41
Antalya
Slm arkadaşlar Ankara Bulunan Tüp Bebek Dr.Timur Gürgan beyi tanıyan veya onun klininde yani Gürgan klinikde muameye olan tüp bebek yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum, ben tüp bebek içi orayı düşünüyorum.Nasıldır,Sonuşları,memnun olan veya olmayan şimdiden yardımlarınız içi teşekkür ederim.:emir_bebek:

ben gürgan clinicte tedavi oluyorum. ilk micro denemem olacak. aşılamalarım orada olmadı yani henüz bir sonuç almış değilim, bu çarşamba başlayacağım kısmetse tedaviye. ben başlamadan önce epey araştırma yaptım ve timur bey ve ekibinde karar kıldım, bu güne kadar hiç bir problemle karşılaşmadım. güven veren, ne yaptığını bilen bir merkez. ben aradığımı buldum ama tabiiki bu tür şeylerde beklentiler kişiden kişiye değişir.

saol arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğin için son cümle ile bahsettiğin gibi bu tür şeyler kişiden kişiye değişir haklısın arkadaşım inşallah herkes için hayırlısı olsun :)

canım ben de orada ilk tüpbebek denememi yaptırdım

işini bilen bir ekip var orada, hemşireler de çok deneyimli

stressiz bir süreç geçirdim herşeyimiz planlıydı, tavsiye ediyorum

sonucumu sorarsan hcg de katlama var yarın yeniden bakıcaz hayırlısı inşallah

canım ben de orada ilk tüpbebek denememi yaptırdım

işini bilen bir ekip var orada, hemşireler de çok deneyimli

stressiz bir süreç geçirdim herşeyimiz planlıydı, tavsiye ediyorum

sonucumu sorarsan hcg de katlama var yarın yeniden bakıcaz hayırlısı inşallah

meralun inşallah yarın olumlu haberlerini alırız merakla bekliyoruz a.s.

inşallah tatlım inşallah hayırlısı ile allah hepimin yüzünü güldürsün teşekkür ederim bilgileriniz için

Slm arkadaşlar Ankara Bulunan Tüp Bebek Dr.Timur Gürgan beyi tanıyan veya onun klininde yani Gürgan klinikde muameye olan tüp bebek yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum, ben tüp bebek içi orayı düşünüyorum.Nasıldır,Sonuşları,memnun olan veya olmayan şimdiden yardımlarınız içi teşekkür ederim.:emir_bebek:

Mrb bende orda yaptırdım ilk denememizde başarılı olduk,2,5 aylık ikizlerime hamileyim.Ksinlikl doğru adrestesin.herkez işini iyi biliyor.

teşekkür ederim arkadaşım bu yazdıklarınızı eşimede okutuyorum onada banada güven veriyor kardeşlerim saolun sizlere ne kadar teşekkür etsem azdın arkadaşlarım

Arkadaşlar tedaviyi bizzat Timur Hoca mı takip ediyor yoksa diğer doktorlar mı? Mesela Anatolia'da Hakan Yaralı'yı sadece ilk görüşmede ve transferde gördük diyor arkadaşlar. O yüzden vazgeçtik Anatolia'dan.

Arkadaşlar tedaviyi bizzat Timur Hoca mı takip ediyor yoksa diğer doktorlar mı? Mesela Anatolia'da Hakan Yaralı'yı sadece ilk görüşmede ve transferde gördük diyor arkadaşlar. O yüzden vazgeçtik Anatolia'dan.

bonadeacim belli basli ismini cok duydugumuz hocalarin hic biri genelde takip etmiyor sadece transferi yapiyor... zaten bu mümkün de degil... ayni anda randevusu olan 10 hastanin takibini yapmalari mümkün degil zaten .. yani belki sansi yaver giden bir kisiye denk gelebilir bu ünlüler yerimseniben ama o bile zor... cünkü sürekli transferlerdeler

hatta ben bunu cok kötü de bulmuyorum.. takibi yapanlar o konuda uzmanlasiyor, transferi yapanlar kendi konusunda... yani hepsini bir kisinin yapmasi illa da sart degil bence... ekibin iyi olmasi önemli... takibi yapan dr un, transferi yapanin ve tabiki laboratuarin...

benim fikrim bu :sm_confused:

merhaba canım bende infertilite ve çikolata kisti için ayın 10 unda gittim.ultrasonu Ahmet bey çekti. daha sonra benimle ilgili aldığı notları Timur bey e vermiş.timurbey o kadar espirili şeker bir insan ki içim rahatladı.10 dak kadar görüştük.hacettepede tahlillerimi verdim onları bekliyorum şimdi. daha sonra eşim gürgan clinikte sperm tahlili verecek.duruma göre bakıcaz.adetin 3-8.günleri arası tekrar gel bakalım dedi.normalde dün olmalıydım olmadı.inşallah doğl yollarla bebiş sahip olabiliriz hepimiz.önce Allah ın nasip etmesi gerekiyor diğerleri destekleyici yöntemle bence:-)

bende clinic'te tedavi görüyorum, hatta az önce yumoşlarım toplandı. takiplerde ultrasonla Ahmet bey ilgileniyor. bence her seferinde timur hocayı görmemek çok büyük bir problem değil. çünkü bu iş bir ekip işi. ultrasonla timur hoca baksa ne ahmet hoca baksa ne. zaten telefonla aramayıakşam üstü yapıyorlar ben şunu biliyorum ve içim çok rahat gerek dozla ilgili gerekse başka birşey ile ilgili karar verildiğinde bunda hem timur hoca hem de aygül hocanın görüşü var. o yüzden içim rahat.

sevgili adayadayı ben de clinic te tedaviyi düşünüyorum .takip ne aralıklarla gerçekleşiyor acaba ? yani adetin kaçıncı günü başlıyor ve hangi aralıkla takip yapılıyor. Bir de takip kan ve ultrason şeklinde mi ?

sevgili adayadayı ben de clinic te tedaviyi düşünüyorum .takip ne aralıklarla gerçekleşiyor acaba ? yani adetin kaçıncı günü başlıyor ve hangi aralıkla takip yapılıyor. Bir de takip kan ve ultrason şeklinde mi ?

minta benim uzun protokoldü, adetin 21. günü başladı ama asıl aktif tedavi birsonraki adetin 3.-6. günü başlıyor. genelde 2 güne bir gibi arıyorlar ama tabiiki kişiden kişiye değişiyor. 2 sefere bir kana baktılar benim.

bende clinicte tedavi için gittim timur hocayı bulmak çok zor zaten muayenede yapmıyor hizmet ve ortam çok güzel ama işi biraz paraya dökmüşler hiç şansımız olmadıgını bildikleri halde aşılama yaptılar tabii negatifti ve 3 aylık sürede 3 milyar paramız gitti timur hoca çok degerli fakat onda muayene olman imkansız:1closedeyes:

ben de clinic te muayene oldum test sonuçlarımı aldım, eşimin sperm tahlilini 2 gündür bekliyoruz çıkmadı.adetim epey gecikti.dün ani ve topuklarıma kadar inan bir kanama yaşadım.gebe değilmişim ama dün korktuğumda bile sadece hemşiremle görüşebildim.(.dr a birşey sormak daha güvenli.)hemşire test yaptırın bize fakslayın ona göre randevu verelim dedi. bende korkudan daha önce gittiğim tüm drları arayıp sordum.adete benzemiyor anlatttıkların diyorlar ama il dışında olduğum için onlara da gidemiyorum. ben se o kadar para döktüğüm il dışından geldiğim clinicte randevu almayı bekliyorum. yemin ederim doğunun küçücük bir ilinden geldim,Ankaralıyım ama orayı aradım.oradaki özel hastanede hem daha ucuza hemde istediğim an drla görüşme imkanıyla yaşıyorum.bazen hatalı teşhisler olsada hepsi aynı sıralarda oturup okuyorlar,aynı hocaları dinliyorlar. benim için clinic in tek ayrıcalığı timur bey.çok şeker bir insan. bilgisine de çok güveniyorum ama iletişim yok.

ben timur beyi çok duydum yıllar önce tr de ilk tüp bebek yapanlardan
hacettepede ona gitmek istemiştim ama sadece özel muayenesinde bakıyomuş

bende gürgan klinikte tedavi oluyorum vede şimdilik çokta memnunum.inş iyi sonuçlar alırızda kutlama yaparız arkadaşlar.

ben timur beyi çok duydum yıllar önce tr de ilk tüp bebek yapanlardan
hacettepede ona gitmek istemiştim ama sadece özel muayenesinde bakıyomuş
evet haklısın canım çok uzman bir doktor.bizim tüm doktor yakınlarımız süper bir seç,m yaptığımızı söylüyorlar.ayrıca timur bey tüm tüp bebek tüp bebek doktorlarının hocasıymış.

Benimkisi kısa protokol olacak ve gittiğim bir doktor gonal f dedi adetin birinci günü başlayacakmışım 2. gün de lucrinle birlikte devam edecek 8. günde de ultrasona girecekmişim . sekizinci gün ultrason çok geç geldi bana . o zamana dek gerek yok bakmaya dedi. endişeliyim.

Back
X