- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.981
bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)
merhaba ben de temmuz ayında olmayı duşunuorum veli bey hakkındakı yorumlarınızı alabılır mıyım ve fotoğraf goruntuleyemıorum lutfen yardımcı olun..
şu boğazım bi düzelse ve kulaklarımdaki uyuzlukk çookkk mutlu olcam canım ya inşallah benim de geçer kendiliğinden...Bendede öyle olmuştu ama yavuz bey 2 kutudan sonra müsaade etmemişti. Sonra geçti kendiliğinden.
canım nasılsın iyi oldun mu? ben çok iyiyim.
Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:
veli bey yurt dışındaymışne zaman döneceği belli değilmiş çok şanssızım yaa
Arkada$lar ben yarın alçımı çıkarttırmak için gidicektim. Veli bey yurtdı$ındaysa ben bu masaj olayını nasıl öğrenicem?Yawuz bey gösterio mu? Eneeee... uyuz oldum yahu :84:
kızlaaarrrr hayır yaaaa tampon ilk çıktığı zamandan bahsediyorum!! ben eve gidip tüm gücümle sümkürmüştüm kan geldi burnumdan damarımı çatlattım o kadar yanitabi ki hassasiyet geçtikten sonra hiç bişey olmaz...hele benim burnuma yaptıklarımı görseniz gülmekten ölürsünüz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?