Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende kulak çubuğuyla bepanthen sürüorum sürekli hatta yavuz bey dediki itebildiğin kadar içeri it çünkü bazı kabuklar çok sert alamadı 1o gün sonra yine gidicem burnumu üçüncü kez aspiratörle temizleyecek ozamana kadar hep sürmeliymişim... buarada ben çok mutluyum şuanda cuma bandajım çıktı düğüne gittim çok olumlu tepkiler aldım 9 mayısta ameliyat olmama rağmen aşırı şişlikleri yok burnumda benim ilginç ama hala gözlerimin altında var...

birde sizlere bişe sormak istiyorum benim ameliyatla ilgili şuan tek sorunum bu: ameliyattan sonra boğazımda ve kulağımda aşırı ağrı vardı iki kutu 1000lik antibiyotik bitirdim hala boğazım ağrıo ve arasırada kulağıma vuruyo ağrı.yavuz bey artık ilaç yok bekle dedi ama çok rahatsız edici sizlerde de böle oldu mu geçmesse die korkuorum :S bide ben sümkürüorum yavuz bey sümkür dedi..

bende aranıza katıldım inş.hayırlısı olur sizlerin yorumları sayesinbde veli beyden randevu aldım 3 nisan da ameliyatım var inş.ama çok korkuyorum:)

merhaba ben de temmuz ayında olmayı duşunuorum veli bey hakkındakı yorumlarınızı alabılır mıyım ve fotoğraf goruntuleyemıorum lutfen yardımcı olun..

Son düzenleme:
merhaba ben de temmuz ayında olmayı duşunuorum veli bey hakkındakı yorumlarınızı alabılır mıyım ve fotoğraf goruntuleyemıorum lutfen yardımcı olun..

veli bey ve yavuz bey çok tatlı işini bilen tecrübeli doktorlar ben 9mayısta oldum ve memnunum şuan için oyüsden tavsiye edebilirim. bende maalesef henüz foto görüntüliyemiorum çok sıkıcı :S

Geçmiş olsun canım ameliyat sürecini çok güzel anlatmışsın ameliyat olucaklar bundan güzelce faydalanabilir. Ama demekki tamponun çıkması kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum. Benimde 2. gün tamponumu çıkardılar ancak bende hiç ama hiç acı olmadı hiç anlamadım bile o anda tek derdim onların bir an önce burnumdan çıkarılmasıydı çünkü rahat nefes almayı özlemiştim. Yavuz Bey'de sağolsun çok nazik ve hassasça çıkardı ben hiç anlamadım. En çok korktuğum şey tamponların çıkarılmasıydı oda çok kolay oldu demek kişiden kişiye değişiyor.

Ameliyattan sonra bendede tam 20 dakika mide bulantısı oldu ama hiç kusmadım o sırada çok ağrı hissettim. Ağrı kesici yaptılar ondan sonra zaten bir daha ağrı duymadım. Burnunda tampon olduğu için işte biraz sıkıntı yaşıyosun gecede o yüzden sıkıntılı geçiyo ama tampon çıktıktan sonra normal hayata merhaba diyebilirsiniz.

Veli Aslan'a ve Yavuz Bey'e burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum. Tekrar ameliyat olsam yine bu ekiple ameliyat olmayı tercih ederim. Herkese de tavsiye ediyorum. Veli Bey'in o sıcak ve içten davranışları zaten size gereken güveni veriyor. Yavuz Beyde aynı şekilde.

Tüm ameliyat olucaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum.

öncelikle hepinize geçmiş olsun:))

ben ateli sanırım 15.güne kadar tuttum,sırf veli bey gelsin diye.. o zaman da yurtdışındaydı.. aslında 17.günde gelecekti ama şansıma,15.gün yavuz beye muayeneye gittiğimde veli bey gelmişti:))

Hastane koşulları pek iyi diil, evet, sonuçta ucuz etin yahnisi misali.. ama odalar için geçerli bu,
ben kendi nevresimimi götürmüştüm mesela..

bir de masaja bi kaç gün sonra başlasanız bir şey değişmez,gündelik hayatınızı etkiliyorsa atel,aldırın başka doktora,veli bey gelince de masajları gösterir.. ama acep ne zaman gelecek?

ben cuma bandajı çıkarmya gittiğimde deiler ki veli beyin babası vefat etmiş yurtdışınna çıkıcak bi süre yok ama ne kadar bilmiyorum veli bey çok iyi gerçekten üzüldüm tekrar başı sağolsun.

Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:

canım benimde bugün 13.günü.hala o dediğin akıntıdan geliyor..sen takma kafana,için rahat olsun :)

Arkada$lar ben yarın alçımı çıkarttırmak için gidicektim. Veli bey yurtdı$ındaysa ben bu masaj olayını nasıl öğrenicem? Yawuz bey gösterio mu? Eneeee... uyuz oldum yahu :84:

canım ya şansına bak ) ama sın sıkma canını yavuz bey de gösteriyordur belki...

aslında herkese aynı mesajı veriyorsa iki baş parmağınla burnunun iki tarafına bastırıyorsun canım masaj böyle :)) ama galiba herkese farklı masaj veriyormuş,sen en iyisi yavuz beye bir sor

caniko, hiç tampon çıktıktan hemen sonra sümkürülür mü Allah iyiliğini versin aman hem burnuna hem kendine dikkat et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…