- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.961
arkadaşlar yeni resimlerimi yükledim bugün 12. günü..
ama burnum acayip şiş ve kötü görünüyor..valla küçük domuz yavrusuna benziyorum
benim morluklar da çok olmuştu ve çok geç geçmişti,hatta birkaç arkadaşım çok fazla morarmış cildin hassas heralde dedi..şimdi şişliktede de mi böyle oluyor acaba,çok fazla sanki?.birde burnumun şişiliği biryana yanlar yani oraya galiba kanat diyorlar oralarda felaket şiş.
resimlere bakıp,yorumlarınızı söylrseniz çok sevinirim :)) valla canım çok sıkıldı çok çirkin görünüyor..hani eski hali çok daha iyiydi,yüzümün ifadesi bozuldu çok kötü bir ifadede şuan..bildiğin domuz gibiyim yanibazen keşke olmasamıydım ya bu şekilde çok uzun süre kalırsa diye aklıma geliyor?
birde burun okadar kötü ve okadar şiş görünüyorki dışarıya çıkınca herkes sürekli gözünü ayırmadan bakıyor..ilk önce hiç takmıyordum ama 1 haftadır dışarda çok işim vardı sürekli çıktığım için bu bakma olayları 1 haftadır aşırı oldu.bire sürekli gözlerini ayırmadan bakıyor insanlar..valla canım sıkılmaya başladı ya,belli bir süreden sonra içi daralıyor insanın
sadelina ve hahahi arkadaşlarım ya bu akşamlık biraz çok soru sordum ama birşey daha sorabilirmiyimhani burun bu dönemde çok hassas olur normaldir dediniz ya peki bandaj bu dönemde burnu koruyormu yani hassasiyeti önemli ölçüde azaltıyormu?..yoksa pek bir etkisi olmuyormu?..şeyden sordum veli bey bandaj düşünce çkart dedi..ama ben 1 gündür burnumu çok boş ve tabiri caizse savunmasız hissediyorum..acaba eczaneden yeni bandaj alıp taksam mı yoksa gerek yok mu sizce? :)
Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:
arkadaşlar yeni resimlerimi yükledim bugün 12. günü..
ama burnum acayip şiş ve kötü görünüyor..valla küçük domuz yavrusuna benziyorum
benim morluklar da çok olmuştu ve çok geç geçmişti,hatta birkaç arkadaşım çok fazla morarmış cildin hassas heralde dedi..şimdi şişliktede de mi böyle oluyor acaba,çok fazla sanki?.birde burnumun şişiliği biryana yanlar yani oraya galiba kanat diyorlar oralarda felaket şiş.
resimlere bakıp,yorumlarınızı söylrseniz çok sevinirim :)) valla canım çok sıkıldı çok çirkin görünüyor..hani eski hali çok daha iyiydi,yüzümün ifadesi bozuldu çok kötü bir ifadede şuan..bildiğin domuz gibiyim yanibazen keşke olmasamıydım ya bu şekilde çok uzun süre kalırsa diye aklıma geliyor?
birde burun okadar kötü ve okadar şiş görünüyorki dışarıya çıkınca herkes sürekli gözünü ayırmadan bakıyor..ilk önce hiç takmıyordum ama 1 haftadır dışarda çok işim vardı sürekli çıktığım için bu bakma olayları 1 haftadır aşırı oldu.bire sürekli gözlerini ayırmadan bakıyor insanlar..valla canım sıkılmaya başladı ya,belli bir süreden sonra içi daralıyor insanın
mesela tugur arkadaşımın resimlerine baktım maşallah ilk günler bile benimki kadar şişmemiş burnu
canım canım canım.. fotolarına baktım şimdi,, hepsini de yanlamasına koymuşsungerçekten burun ucun epey şişmiiş.. ama bence kötü durmuyor panik yapılacak bir durum yok bence.. şişlerin inince çok güzel olucağını düşnüyorum.. yandan bakınca zaten bir problem görünmüyo. sadece önden burun kanatlarında ve ucunda şişlik var bayaa. ama daha 12. gün,, çok normal bence.. hem kişiden kişiye değişiyor ya bu şişlik durumu sen de biliyorsun.. azıcık sabır,, düzelince çok memnun olucaksın eminim.. keşke olmasaydım deme sakın.. sadece azcık sabret.. dışarda bakanlar da güzelliğine bakıolardır hem:87: ayrıca hiç de domuzcuk filan deme,, çok güzel bir yüzün var çok doğalsın :82:
Burnuna darbe alma yeter. Bandaja gerek yok.
yok cnm domuzcuğa falan benzemiyorsun ama resimler yan olduğu için anlayamadım yorum yapamadım doğrusu..ama doğal duruyor burnun pek şişte değil cnm..güzel olacağı kesin..
Sabır sabır sabır herkesin bünyesi bir değil cnm benim emınım ben olunca benım yüzüm daha cok şişer cunku benım vücüdüm cok hassas bıraz daha sabret güzel olucak herşey :)
hahh sadelina bak ssen de kulak çubuğuna bepanten sürüp öyle sürüyormuşsun :))) ben de öyle yapıyorum..ama redgat bu olay için sakıncalı dedi ne yapcaz :)))
Arkada$lar ben yarın alçımı çıkarttırmak için gidicektim. Veli bey yurtdı$ındaysa ben bu masaj olayını nasıl öğrenicem?Yawuz bey gösterio mu? Eneeee... uyuz oldum yahu :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?