Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım canım canım.. fotolarına baktım şimdi,, hepsini de yanlamasına koymuşsun gerçekten burun ucun epey şişmiiş.. ama bence kötü durmuyor panik yapılacak bir durum yok bence.. şişlerin inince çok güzel olucağını düşnüyorum.. yandan bakınca zaten bir problem görünmüyo. sadece önden burun kanatlarında ve ucunda şişlik var bayaa. ama daha 12. gün,, çok normal bence.. hem kişiden kişiye değişiyor ya bu şişlik durumu sen de biliyorsun.. azıcık sabır,, düzelince çok memnun olucaksın eminim.. keşke olmasaydım deme sakın.. sadece azcık sabret.. dışarda bakanlar da güzelliğine bakıolardır hem:87: ayrıca hiç de domuzcuk filan deme,, çok güzel bir yüzün var çok doğalsın :82:

Burnuna darbe alma yeter. Bandaja gerek yok.

Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:

Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:

benim 15 gün kanlı akıntı geldi sabret cnm geçiyor o..bazısının hemen bazsının uzun süre geliyor..

yok cnm domuzcuğa falan benzemiyorsun ama resimler yan olduğu için anlayamadım yorum yapamadım doğrusu..ama doğal duruyor burnun pek şişte değil cnm..güzel olacağı kesin..

arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler :) ya hakkaten resimler hep yan çıkmış aslında hepsi düz normal çekim ama yüklerken bir hata yaptım galiba

arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bu sitee bazı insanlar çok kötü olmuş diye yorum yazmış..tamam kimse beğenmek zorunda değil, kötü olmuş diye düşüncesini de söyleyebilirler çok normal kızdığım bu değil tabiki..kızdığım dadece hani bazen konuşmasını bilmeyen tipler olur ya dan diye lafa girerler..kızın biri daha cümleniin başında ''hiç güzel olmamış yaaa'' demiş..tam odunluk yemin ederim..birşey yazılacaksa da doğru dürüst yazılır..beğenmedim denilir..öyle ilk lafta hiç güzel olmamış yaa denmez yani..zaten ameliyat oallı 10 gün olmuş ,canımız bazı şeylere sıkılıyor,valla konuşmasını bilmeyen bazı kişileere hiç tahammülüm yok benim..

Son düzenleme:

yorumun için çok sağol canım :)

Son düzenleme:
yok cnm domuzcuğa falan benzemiyorsun ama resimler yan olduğu için anlayamadım yorum yapamadım doğrusu..ama doğal duruyor burnun pek şişte değil cnm..güzel olacağı kesin..

canım yorumun için çok sağol :) hakkaten resimlerin hepsi yan olmuş,aslında hepsi normal çekim ama niye öyle oldu anlayamadım şimdi düzeltmeye çalışcam

Arkada$lar ben yarın alçımı çıkarttırmak için gidicektim. Veli bey yurtdı$ındaysa ben bu masaj olayını nasıl öğrenicem? Yawuz bey gösterio mu? Eneeee... uyuz oldum yahu :84:

hahh sadelina bak ssen de kulak çubuğuna bepanten sürüp öyle sürüyormuşsun :))) ben de öyle yapıyorum..ama redgat bu olay için sakıncalı dedi ne yapcaz :)))

kızlaaarrrr hayır yaaaa tampon ilk çıktığı zamandan bahsediyorum!! ben eve gidip tüm gücümle sümkürmüştüm kan geldi burnumdan damarımı çatlattım o kadar yani tabi ki hassasiyet geçtikten sonra hiç bişey olmaz...hele benim burnuma yaptıklarımı görseniz gülmekten ölürsünüz herhalde

Arkada$lar ben yarın alçımı çıkarttırmak için gidicektim. Veli bey yurtdı$ındaysa ben bu masaj olayını nasıl öğrenicem? Yawuz bey gösterio mu? Eneeee... uyuz oldum yahu :84:

veli beyin telefonu varsa arayıp sorabilirsin..yavuz bey masaj vermiyor sanırım ama alçıyı çıkarır zaten bant yapışması lazım...

Veli Bey Burun estetiği konusunda gerçekten çok iyi. Ben ameliyata girmeden şöyle isterim böyle isterim diye bişey demedim. Size bırakıyorum size güveniyorum dedim. Oda benim güvenimi boşa çıkarmadı. Herkes burnumun yeni halini gerçekten çok beğeniyo. Ama nasıl biliyomusunuz benim estetik olduğumu kimse anlamıyor. Ben soruyorum. Çünkü o kadar doğal bir burun yaptıki bana. Piyasada gördüğünüz herkesin birbirine çok benzediği burun değil yani. Sanki allah tarafından bir buruna sahip oluyorsunuz.

Veli bey teşekkürler ! Bu arada Yavuz Beyede teşekkür ediyorum. Burnumdaki kemiği ve eti o aldı. Her gittiğimdede Veli Beyde Yavuz Beyde ilk günkü kadar ilgililer.

6 Mayısta ameliyat oldum. İlk 3 gün zorluk yaşadım. Sonra normal hayatıma dönebildim.

Herkese Veli Aslan'ı büyük bir açık yüreklilikle tavsiye ediyorum.

Bence Veli Bey'in dönmesini bekle. Bende tam 10 gün dönmesini beklemiştim. İyiki beklemişim. O kadar çok operasyon yapıyoki elleri alışmış artık. Kime ne şekil burun gider biliyo. Bana kalemle gösterdi burnumun nasıl olucanı aynısınıda yaptı. Ben gerçekten çok memnunum. 6 mayısta ameliyat oldum. Çok hızlı iyileştim. 3. günde tamponları, 7.günde alçıyı, 11.günde bantı çıkardı. Morarma hiç olmadı. İlk gün her saat başı 20 şer dakika buz koyduk. Onun etkisi sanırım. Bende morluk olmadı. Normal hayatımada hemen döndüm.
Tabiiki burda Yavuz bey'de burnumdaki kemiği ve eti alarak büyük başarı sağladı. Onunda etkisi büyük. Her gittiğimdede yavuz bey çok ilgili. Veli beyde aynı şekilde. Hastalarıyla çok ilgililer. Zaten Veli Bey'le. Yavuz Bey bir ekip. Birlikte başarı sağlıyolar.
Hastaneye gelince çok temiz olduğu söylenemez ama 1 gece insan idare ediyor. Hijyen hiç yok. Bunu söylemeden geçemiycem. Orda kaldığımız sürece bir kez bile yerler paspas olmadı.
Hijyen sağlayacak hiçbirşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…