- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.941
canım başka websitelerine bakmıştım ben ağır olmayan gözlükler iki aydan sonra kullanılabilir diyordu.senin 5 ay olmuş,çok uzun süre takmazsan bişey olmaz heralde...ben 10.günden itibaren takmaya başladım,gözlük iz yapmasın diye takılmıyor,çok hafif bir gözlük aldım iz yapmıyor,ben zaten kendimi hep kobay gibi kullanıyorum siz bana sorun ben deneyip söylerim
sümkürmek yasak sümkürürüm, çubuklu pamuğu burna sokmak yasak ben taa alnıma kadar sokarım,sigara yasak içerim, ilk ay alkol yasak bikaç bira içerim, güneş yasak günde 20 dk güneşe çıkarım, iş yapmak yasak tutup 4. gün bahar temzliği yaparım, darbelere karşı da koruyamadım kendimi çünkü çooookkk sakarım yürürken durduk yere kapıya çarpıyorum, o olmazsa en az 20 kez burnuma yanlışlıkla yumruk atmışımdır
bana bişey olmadıysa size bişey olmazşaka tabi bençok kötü bir örneğim dr.a sormak lazım ben utanıyorum yaptığım şeyleri sormaya yuuuhhhh derler bana
tamamlayamıy
evet bağımlılık yapıyor site..okumadan yatamıyor insan..anlıyorum sizi hemde çok iyi..ama ameliyattan korkmayın kesinlikle..bakın kaç kişi oldu cesaret alın..ameliyat olduğunuza pişman olmayacksınız.sıkıntı azcık var başlarda ama katlanılmayacak bir şey değil..bakın yazda geldi..acele edin bence..
canım başka websitelerine bakmıştım ben ağır olmayan gözlükler iki aydan sonra kullanılabilir diyordu.senin 5 ay olmuş,çok uzun süre takmazsan bişey olmaz heralde...ben 10.günden itibaren takmaya başladım,gözlük iz yapmasın diye takılmıyor,çok hafif bir gözlük aldım iz yapmıyor,ben zaten kendimi hep kobay gibi kullanıyorum siz bana sorun ben deneyip söylerim
sümkürmek yasak sümkürürüm, çubuklu pamuğu burna sokmak yasak ben taa alnıma kadar sokarım,sigara yasak içerim, ilk ay alkol yasak bikaç bira içerim, güneş yasak günde 20 dk güneşe çıkarım, iş yapmak yasak tutup 4. gün bahar temzliği yaparım, darbelere karşı da koruyamadım kendimi çünkü çooookkk sakarım yürürken durduk yere kapıya çarpıyorum, o olmazsa en az 20 kez burnuma yanlışlıkla yumruk atmışımdır
bana bişey olmadıysa size bişey olmazşaka tabi bençok kötü bir örneğim dr.a sormak lazım ben utanıyorum yaptığım şeyleri sormaya yuuuhhhh derler bana
benım 1 bucuk ayı gectı son bı haftadır acımıyor oncesınde dokunamıyordum.şimdı ıse kaşlarımı yukarı kaldırınca burnum sızlıyorarkadaşlar buarada veli bey bana bandaj konusunda,banyo yaptıktan sonra bandaj düşerse düşsün sorun değil sadece ıslanırsa kurula demişti..dün bandaj düştü..günlerdir burnum sarılı olduğu için mi bilmiyorum ama bandaj çıktıktan sonra burnum çok açık yani çarpma gibi tehlikelere karşı çok savunmasız geldi bana :) heralde günlerdir kapalı olduğu için böyle hissediyoırum dimi?
birde biraz tuhaf bir soru olacak ama siz bildiğiniz için aklıma ne takılırsa soruyorumYüzümü yıkadığımda bile elim yanlışlıkla burnuma azıcık bile çarpsa baya bir acıyor..yani acıması hiç sorun değilde asıl burun çok hassas olduğu için huzursuz oldum..ameliyat olalı 10 gün oldu bu yüzden bukadar hassas değilmi?..çünkü bazı yerlerde 3,4 aylık ameliyatlı burunların bile çok hassas olduğunu okumuştum ama okadar değildir heralde dimi :)))))
arkadaşlar buarada veli bey bana bandaj konusunda,banyo yaptıktan sonra bandaj düşerse düşsün sorun değil sadece ıslanırsa kurula demişti..dün bandaj düştü..günlerdir burnum sarılı olduğu için mi bilmiyorum ama bandaj çıktıktan sonra burnum çok açık yani çarpma gibi tehlikelere karşı çok savunmasız geldi bana :) heralde günlerdir kapalı olduğu için böyle hissediyoırum dimi?
birde biraz tuhaf bir soru olacak ama siz bildiğiniz için aklıma ne takılırsa soruyorumYüzümü yıkadığımda bile elim yanlışlıkla burnuma azıcık bile çarpsa baya bir acıyor..yani acıması hiç sorun değilde asıl burun çok hassas olduğu için huzursuz oldum..ameliyat olalı 10 gün oldu bu yüzden bukadar hassas değilmi?..çünkü bazı yerlerde 3,4 aylık ameliyatlı burunların bile çok hassas olduğunu okumuştum ama okadar değildir heralde dimi :)))))
benım 1 bucuk ayı gectı son bı haftadır acımıyor oncesınde dokunamıyordum.şimdı ıse kaşlarımı yukarı kaldırınca burnum sızlıyor
normal yanı senın durumun daha ben yenı dokunabılıyorum etrafına
aynen öyle 3-4 ay hassas kalır.
sumkurmek yasakmı,ama bana yavuz bey bepanten sur sumkurebıldıgın kadar sumkur dedı ancak oyle kocaman kabuklar dusuyor burnumdanayrıca kulak cubugunun ucuna bepanten sur sokabıldıgın kadar burnuna sok dedı
evet cnm o yuzden acık amel. istiyorummmmmm
inşş canım ya bnde çok istiyorumm
kızlar bir aylık halini ekledim bugün:):) yorumlarınızı bekliyorum:):):)
canım çok güzel olmuş maşllah ben çok beğendim :) buarada saçların da maşallah çok güzel fıstık seni :)))))
canım senden de bandajsız fotolar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?