Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sağol cnm..ama burnumun üstündeki eziklikten dolayı daha çok korkuyorum çökme olur diye..aslında ondan çekiniyorum şu an..

sumkurmek yasakmı,ama bana yavuz bey bepanten sur sumkurebıldıgın kadar sumkur dedı ancak oyle kocaman kabuklar dusuyor burnumdan ayrıca kulak cubugunun ucuna bepanten sur sokabıldıgın kadar burnuna sok dedı

canım ya harikasın ne güzel mesaj yazmışsın öyle çok güldüm buarada ayıptır sorması çubuklu pamuğu buruna sokmak yasak mı?..ben bepanthene' i burnumun içine çubuklu pamukla sürüyorum daha iyi olur diye böyle yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba?

onun dışında sigara da mı yasak?..hiç bilmiyordum..ben içiyorum valla,püfür püfür içiyorum :))) veli beyde ameliyattan sonra yasaklar konusunda hiç uyarmadı yani şunu yapma diye hiç demedi..birtek masajlara dikkat et dedi ben de üstüne birşey sormadım :)))

başka neler yasak canım? :))

Son düzenleme:
arkadaşlar buarada veli bey bana bandaj konusunda,banyo yaptıktan sonra bandaj düşerse düşsün sorun değil sadece ıslanırsa kurula demişti..dün bandaj düştü..günlerdir burnum sarılı olduğu için mi bilmiyorum ama bandaj çıktıktan sonra burnum çok açık yani çarpma gibi tehlikelere karşı çok savunmasız geldi bana :) heralde günlerdir kapalı olduğu için böyle hissediyoırum dimi?

birde biraz tuhaf bir soru olacak ama siz bildiğiniz için aklıma ne takılırsa soruyorum Yüzümü yıkadığımda bile elim yanlışlıkla burnuma azıcık bile çarpsa baya bir acıyor..yani acıması hiç sorun değilde asıl burun çok hassas olduğu için huzursuz oldum..ameliyat olalı 10 gün oldu bu yüzden bukadar hassas değilmi?..çünkü bazı yerlerde 3,4 aylık ameliyatlı burunların bile çok hassas olduğunu okumuştum ama okadar değildir heralde dimi :)))))

benım 1 bucuk ayı gectı son bı haftadır acımıyor oncesınde dokunamıyordum.şimdı ıse kaşlarımı yukarı kaldırınca burnum sızlıyor
normal yanı senın durumun daha ben yenı dokunabılıyorum etrafına

aynen öyle 3-4 ay hassas kalır.

cevabın için çok sağol sadelina :) buarada birkaç gündür yoktun nerelerdeydin özlettin kendini

sumkurmek yasakmı,ama bana yavuz bey bepanten sur sumkurebıldıgın kadar sumkur dedı ancak oyle kocaman kabuklar dusuyor burnumdan ayrıca kulak cubugunun ucuna bepanten sur sokabıldıgın kadar burnuna sok dedı

hahh sadelina bak ssen de kulak çubuğuna bepanten sürüp öyle sürüyormuşsun :))) ben de öyle yapıyorum..ama redgat bu olay için sakıncalı dedi ne yapcaz :)))

Son düzenleme:
sadelina ve hahahi arkadaşlarım ya bu akşamlık biraz çok soru sordum ama birşey daha sorabilirmiyim hani burun bu dönemde çok hassas olur normaldir dediniz ya peki bandaj bu dönemde burnu koruyormu yani hassasiyeti önemli ölçüde azaltıyormu?..yoksa pek bir etkisi olmuyormu?..şeyden sordum veli bey bandaj düşünce çkart dedi..ama ben 1 gündür burnumu çok boş ve tabiri caizse savunmasız hissediyorum..acaba eczaneden yeni bandaj alıp taksam mı yoksa gerek yok mu sizce? :)

canım senden de bandajsız fotolar bekliyoruz

merhaba canım :) bende şimdi tam bandajsız fotoları yüklüyordum..ama bir bak canım çok kötü görünüyor..acayip şiş ve kötü gibi hani tugur'un burnuna şiş dedin ya o,benimkinin yanında o kadar düzgün ki bak sen asıl şişliği bende gör resmen patlıcan burun

arkadaşlar yeni resimlerimi yükledim bugün 12. günü..

ama burnum acayip şiş ve kötü görünüyor..valla küçük domuz yavrusuna benziyorum

benim morluklar da çok olmuştu ve çok geç geçmişti,hatta birkaç arkadaşım çok fazla morarmış cildin hassas heralde dedi..şimdi şişliktede de mi böyle oluyor acaba,çok fazla sanki?.birde burnumun şişiliği biryana yanlar yani oraya galiba kanat diyorlar oralarda felaket şiş.

resimlere bakıp,yorumlarınızı söylrseniz çok sevinirim :)) valla canım çok sıkıldı çok çirkin görünüyor..hani eski hali çok daha iyiydi,yüzümün ifadesi bozuldu çok kötü bir ifadede şuan..bildiğin domuz gibiyim yani bazen keşke olmasamıydım ya bu şekilde çok uzun süre kalırsa diye aklıma geliyor?

birde burun okadar kötü ve okadar şiş görünüyorki dışarıya çıkınca herkes sürekli gözünü ayırmadan bakıyor..ilk önce hiç takmıyordum ama 1 haftadır dışarda çok işim vardı sürekli çıktığım için bu bakma olayları 1 haftadır aşırı oldu.bire sürekli gözlerini ayırmadan bakıyor insanlar..valla canım sıkılmaya başladı ya,belli bir süreden sonra içi daralıyor insanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…