- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.001
canım şu anda çok şiş henüz ameliyatın çok yeni. bence burnun oturduğunda çok güzel olacak.
bende kulak çubuğuyla bepanthen sürüorum sürekli hatta yavuz bey dediki itebildiğin kadar içeri it çünkü bazı kabuklar çok sert alamadı 1o gün sonra yine gidicem burnumu üçüncü kez aspiratörle temizleyecek ozamana kadar hep sürmeliymişim... buarada ben çok mutluyum şuanda cuma bandajım çıktı düğüne gittim çok olumlu tepkiler aldım 9 mayısta ameliyat olmama rağmen aşırı şişlikleri yok burnumda benim ilginç ama hala gözlerimin altında var...
Geçmiş olsun canım ameliyat sürecini çok güzel anlatmışsın ameliyat olucaklar bundan güzelce faydalanabilir. Ama demekki tamponun çıkması kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum. Benimde 2. gün tamponumu çıkardılar ancak bende hiç ama hiç acı olmadı hiç anlamadım bile o anda tek derdim onların bir an önce burnumdan çıkarılmasıydı çünkü rahat nefes almayı özlemiştim. Yavuz Bey'de sağolsun çok nazik ve hassasça çıkardı ben hiç anlamadım. En çok korktuğum şey tamponların çıkarılmasıydı oda çok kolay oldu demek kişiden kişiye değişiyor.
Ameliyattan sonra bendede tam 20 dakika mide bulantısı oldu ama hiç kusmadım o sırada çok ağrı hissettim. Ağrı kesici yaptılar ondan sonra zaten bir daha ağrı duymadım. Burnunda tampon olduğu için işte biraz sıkıntı yaşıyosun gecede o yüzden sıkıntılı geçiyo ama tampon çıktıktan sonra normal hayata merhaba diyebilirsiniz.
Veli Aslan'a ve Yavuz Bey'e burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum. Tekrar ameliyat olsam yine bu ekiple ameliyat olmayı tercih ederim. Herkese de tavsiye ediyorum. Veli Bey'in o sıcak ve içten davranışları zaten size gereken güveni veriyor. Yavuz Beyde aynı şekilde.
Tüm ameliyat olucaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum.
öncelikle hepinize geçmiş olsun:))
ben ateli sanırım 15.güne kadar tuttum,sırf veli bey gelsin diye.. o zaman da yurtdışındaydı.. aslında 17.günde gelecekti ama şansıma,15.gün yavuz beye muayeneye gittiğimde veli bey gelmişti:))
Hastane koşulları pek iyi diil, evet, sonuçta ucuz etin yahnisi misali.. ama odalar için geçerli bu,
ben kendi nevresimimi götürmüştüm mesela..
bir de masaja bi kaç gün sonra başlasanız bir şey değişmez,gündelik hayatınızı etkiliyorsa atel,aldırın başka doktora,veli bey gelince de masajları gösterir.. ama acep ne zaman gelecek?
ben cuma bandajı çıkarmya gittiğimde deiler ki veli beyin babası vefat etmiş yurtdışınna çıkıcak bi süre yok ama ne kadar bilmiyorum veli bey çok iyi gerçekten üzüldüm tekrar başı sağolsun.
ben cuma bandajı çıkarmya gittiğimde deiler ki veli beyin babası vefat etmiş yurtdışınna çıkıcak bi süre yok ama ne kadar bilmiyorum veli bey çok iyi gerçekten üzüldüm tekrar başı sağolsun.
arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler :) ya hakkaten resimler hep yan çıkmışaslında hepsi düz normal çekim ama yüklerken bir hata yaptım galiba
arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bu sitee bazı insanlar çok kötü olmuş diye yorum yazmış..tamam kimse beğenmek zorunda değil, kötü olmuş diye düşüncesini de söyleyebilirler çok normal kızdığım bu değil tabiki..kızdığım dadece hani bazen konuşmasını bilmeyen tipler olur ya dan diye lafa girerler..kızın biri daha cümleniin başında ''hiç güzel olmamış yaaa'' demiş..tam odunluk yemin ederim..birşey yazılacaksa da doğru dürüst yazılır..beğenmedim denilir..öyle ilk lafta hiç güzel olmamış yaa denmez yani..zaten ameliyat oallı 10 gün olmuş ,canımız bazı şeylere sıkılıyor,valla konuşmasını bilmeyen bazı kişileere hiç tahammülüm yok benim..
Sen milleti niye takıyorsunkı daha burnun çok şiş inecek o şişler sen begendınmı kardeşim kımseye laf düşmezzz oyazanlarda laf olsun diye yazanlar sen onları takma güzel burnusunun tadını cıkar o şişler insin sen ozmn gör
yorumun için sağol canım :)) zaten yorum yazanlarda o kişinin yorumu için patavatsız demişler,haklılar valla :) inşallah canım şişler inince güzel olur
Güzel olur sen hiç merak etme belli zaten çok şiş oldugu masajlarını yap hee bıde şöyle makyaj falan yap öyle resım çek daha fıstık olursun yeni foto bekliyoruzz heee bide yandan deil düz foto lütfen çok mu şey istedim yahu :))
haklısın canım yandan fotolar çok komik oldu,düzeltemedim de :))) bu sefer düz koycam mutlaka)
buarada sen ameliyat için ne karar verdin canım,bildiğim kadarıyla görüşmeye daha gitmedin dimi?
yok hayır gitmedim cnm ben eylül gibi yaptırmaya karar verdim şimdi sıcaklar girdi inş eylulde yaptırcam bakalım darısı benım basıma bende bır kurtulsaydım
Bence Veli Bey'in dönmesini bekle. Bende tam 10 gün dönmesini beklemiştim. İyiki beklemişim. O kadar çok operasyon yapıyoki elleri alışmış artık. Kime ne şekil burun gider biliyo. Bana kalemle gösterdi burnumun nasıl olucanı aynısınıda yaptı. Ben gerçekten çok memnunum. 6 mayısta ameliyat oldum. Çok hızlı iyileştim. 3. günde tamponları, 7.günde alçıyı, 11.günde bantı çıkardı. Morarma hiç olmadı. İlk gün her saat başı 20 şer dakika buz koyduk. Onun etkisi sanırım. Bende morluk olmadı. Normal hayatımada hemen döndüm.
Tabiiki burda Yavuz bey'de burnumdaki kemiği ve eti alarak büyük başarı sağladı. Onunda etkisi büyük. Her gittiğimdede yavuz bey çok ilgili. Veli beyde aynı şekilde. Hastalarıyla çok ilgililer. Zaten Veli Bey'le. Yavuz Bey bir ekip. Birlikte başarı sağlıyolar.
Hastaneye gelince çok temiz olduğu söylenemez ama 1 gece insan idare ediyor. Hijyen hiç yok. Bunu söylemeden geçemiycem. Orda kaldığımız sürece bir kez bile yerler paspas olmadı.
Hijyen sağlayacak hiçbirşey yok.
yok hayır gitmedim cnm ben eylül gibi yaptırmaya karar verdim şimdi sıcaklar girdi inş eylulde yaptırcam bakalım darısı benım basıma bende bır kurtulsaydım
arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler :) ya hakkaten resimler hep yan çıkmışaslında hepsi düz normal çekim ama yüklerken bir hata yaptım galiba
arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bu sitee bazı insanlar çok kötü olmuş diye yorum yazmış..tamam kimse beğenmek zorunda değil, kötü olmuş diye düşüncesini de söyleyebilirler çok normal kızdığım bu değil tabiki..kızdığım dadece hani bazen konuşmasını bilmeyen tipler olur ya dan diye lafa girerler..kızın biri daha cümleniin başında ''hiç güzel olmamış yaaa'' demiş..tam odunluk yemin ederim..birşey yazılacaksa da doğru dürüst yazılır..beğenmedim denilir..öyle ilk lafta hiç güzel olmamış yaa denmez yani..zaten ameliyat oallı 10 gün olmuş ,canımız bazı şeylere sıkılıyor,valla konuşmasını bilmeyen bazı kişileere hiç tahammülüm yok benim..
evet ya veli bey acep ne zaman gelecek? :)
Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?