Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım beğenmene,içine sinmesine çok sveindim güle güle kullan burnunu :)))

yorumun için çok sağol :) hakkaten tampon olayı kişiden kişiye değişiyor bazı kişiler daha kolay oldu diyorlar :) ama inan çoğu kişi oldukça zor,epey sıkıntılı birşey diye yazmış :) valla bana tampon olayı biraz zorlayıcı geldi ama dediğin gibi tampon çıktıktan sonra hem iyileşme hızlanıyor hem de rahat nefes alıyorsun..buarada ameliyat olacak arkadaşlarımı da korkutmıyım tampon 2 dakkada çıkıyor zaten

mide bulantısı konusunda benimde ameliyattan sonra 45 dk kadar oldu,ben de hiç kusmadım ve ben d eo sıra baya ağrı hissettim..zaten iğne yapılınca hemen geçti çokşükür..

buarada sana da çok geçmiş olsun canım :))

Son düzenleme:

evet ya veli bey acep ne zaman gelecek? :)

veli beyin babası mı vefat etmiş?, çok üzüldüm başı sağolsun..heralde bu yüzden yurt dışına gitmiş..bende işle ilgili sanmıştım..

veli beyin babası mı vefat etmiş?, çok üzüldüm başı sağolsun..heralde bu yüzden yurt dışına gitmiş..bende işle ilgili sanmıştım..

Sen milleti niye takıyorsunkı daha burnun çok şiş inecek o şişler sen begendınmı kardeşim kımseye laf düşmezzz oyazanlarda laf olsun diye yazanlar sen onları takma güzel burnusunun tadını cıkar o şişler insin sen ozmn gör

yorumun için sağol canım :)) zaten yorum yazanlarda o kişinin yorumu için patavatsız demişler,haklılar valla :) inşallah canım şişler inince güzel olur

yorumun için sağol canım :)) zaten yorum yazanlarda o kişinin yorumu için patavatsız demişler,haklılar valla :) inşallah canım şişler inince güzel olur

Güzel olur sen hiç merak etme belli zaten çok şiş oldugu masajlarını yap hee bıde şöyle makyaj falan yap öyle resım çek daha fıstık olursun yeni foto bekliyoruzz heee bide yandan deil düz foto lütfen çok mu şey istedim yahu :))

haklısın canım yandan fotolar çok komik oldu,düzeltemedim de :))) bu sefer düz koycam mutlaka )

buarada sen ameliyat için ne karar verdin canım,bildiğim kadarıyla görüşmeye daha gitmedin dimi?

haklısın canım yandan fotolar çok komik oldu,düzeltemedim de :))) bu sefer düz koycam mutlaka )

buarada sen ameliyat için ne karar verdin canım,bildiğim kadarıyla görüşmeye daha gitmedin dimi?

yok hayır gitmedim cnm ben eylül gibi yaptırmaya karar verdim şimdi sıcaklar girdi inş eylulde yaptırcam bakalım darısı benım basıma bende bır kurtulsaydım

yok hayır gitmedim cnm ben eylül gibi yaptırmaya karar verdim şimdi sıcaklar girdi inş eylulde yaptırcam bakalım darısı benım basıma bende bır kurtulsaydım

olursun olursun zaman o kadar çabuk geçiyorki bak ben ameliyat gününü bekliyordum,daha gününe haftalar vardı..sonra ameliyat günü geldi..şimdi ameliyatın üstünden 12 gün geçti bile gördünmü zaman ne çabuk geçiyor :))

selam canımm, burnunu beğendiğine çok sevindim..inşallah bizim de istediğimiz gibi olur..buarada fotograf yüklersen çok seviniriz, merak ettim açıkcası :)

ya kızlar bende gün alıcam ama bi türlü alamıyorum. bu defada veli bey yokmuş..haftasonu gelir mi acaba? ben haziran 20 si gibi istiyorum sizce haftasonu gün alsam sıra gelir mi?

kafan bu tiplere hiç takılmasın fıstık,bu çeşitlerden forumda çok var ne yazık ki.. uyarmaya kalksan da üzerlerine hiç alınmazlar işin komiği...
10 günlük burunda hiç bir şey belli olmaz,sakın takılma,ben senin burnunda olumsuz bişey göremedim,gayet düzgün görünüyor bence.. benim burnum neredeyse alnımın ortasından başlıyordu ilk zamanlar.. zaten 10.günümde kendisi hala atelliydi!!
zamanla şişlikler inecek.. masaja devam:))

Slm arkada$lar. Ameliyat olali 7 gun oldu. Bu sorum acele bi soru mu bilmiyorum ama sorucam. Burundan gelen $u arasira kanla kari$ik, cogunlukla da sari akinti ne zaman biter acaba??? Bilgisi olan?:26:

benim hiç kanlı akıntım olmadı canım ama yarın 1. ayım dolacak ve şu sarı akıntılar delicesine arttı. artık inanamıyorum bu kadar akıntının burnumdan çıktığına:) o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…