- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.021
canımcım aynı dönemlerde yaptırıcaz anlaşılan:)
Evet cnm kesin karar verdim eylülde yaptırcam hanı konusmustukya o sebepten dolayı bakalım ikimiz içinde hayırlısı ozmana kadar daha burdan çokkkkkk bilgi edinicez
anladım canım mantıklı bir karar almışsıno zamana kadar daha 3 ay var, bol bol araştırmaya devam
msne gelsene cnm
kafan bu tiplere hiç takılmasın fıstık,bu çeşitlerden forumda çok var ne yazık ki.. uyarmaya kalksan da üzerlerine hiç alınmazlar işin komiği...
10 günlük burunda hiç bir şey belli olmaz,sakın takılma,ben senin burnunda olumsuz bişey göremedim,gayet düzgün görünüyor bence.. benim burnum neredeyse alnımın ortasından başlıyordu ilk zamanlar.. zaten 10.günümde kendisi hala atelliydi!!
zamanla şişlikler inecek.. masaja devam:))
ya kızlar bende gün alıcam ama bi türlü alamıyorum. bu defada veli bey yokmuş..haftasonu gelir mi acaba? ben haziran 20 si gibi istiyorum sizce haftasonu gün alsam sıra gelir mi?
canım kaç gündür foruma girmiyordun özledim seni yaaa nerelerdesin
yanlış bilmiyorsam veli beyin babası vefat etmiş canım onun için yurt dışına gitmiş veli bey yani ne zaman gelir kimbilir..benimde kontrol vardı ama o da kaldı...
bende seni özledim canım :) inşallah yolundadır hersey..ne güzel oldun kurtuldun..güzel cici bi burnun var :) valla sizde olmasanız hiç karar veremicem şu ameliyata..buarada veli bey yok bi türlü randevu alamıyorum..havalarda ısınmaya başladı, nasıl olacak bu iş...sıcakta estetik olmayın diyorlar. bu ne kadar doğru acaba ?
canım beğenmene,içine sinmesine çok sveindim güle güle kullan burnunu :)))
çook çookk teşekkür ederim canım benimumarım ileridede sorun yaşamam korkutuolar insanı şekli deişio kayıo çöküo filan die bide şu kulağım ve boğazımmm geçse ozaman oleeeyy dicem rahat rahat
böle güzell dilekler insanı ameliyat snrası okadar rahatlatıokii çoookk saol canıminşallah ileride sorun yaşamazsın caanım hep çok güzel bir burnuşun olur :)))
kulak ve boğazda en yakın zamanda geçer inşalalah bak ilaç da kullanmışsın yakında faydasını karşolığınnı alırsın inşallah
evett yaa beğenir miyiim acaba diye düşünüp korkarken şimdide çok beğendim böle kaır di mi korkusu başladı garip bişe walla:18: buarada bende burnumda nekadar fazla şey çıktığına inanamıorum bööghh
böle güzell dilekler insanı ameliyat snrası okadar rahatlatıokii çoookk saol canım
yorumun için çok sağol canım :)) buarada o yorumu yazan arkadaşım ifadedeki hatasını anlamış kusura bakma dedi sağolsun yani meğer çok tatlı biriymiş şimdi kanka olduk hehe
buarada burnum için yaptığın yorumlar için de çok sağol içime su serptin :)) buarada hani bu burunlarda ilk zamanlarda aşırı şişlik durumu varya o sende nekadar sürede geçti canım?
o çıkntılar gidicekk bence içimiz rahat olsun ödemdir kesin benimde burun kanatlarımda var o şişlik ama güzel düşünelim güzel olsun en zor kısmını atlattık geçtii gerisi de güzel olur inşallah
ben ameliyat sonrası hiç şişmedim desem yeridir,gözüme de kan inmedi,yüzüm de hiç morarmadı..
biliyordum zaten ameliyat öncesi böyle olacağını,bünyem çok kuvvetlidir çünkü..
ama iş buruna gelince,hala şişlik var.. azalıyor artıyor,kendince bir birey oldu burnum-benden bağımsız hareket ediyor:) insan içine rahat rahat çıkabilmem 1.5 ay sürdü benim.. çünkü burnumun alından başlaması rahatsız etti beni.. ilk resimlerde belli zaten.. şu an bakınca burnumun oturması ancak 6 ay sürer gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?