- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.041
arkadaşlar bugün yeni resimler çektim,yükledimbuarada bu sefer resimler yan değil, düz oldu nihayet becerdim
bakarsanız sevinirim..
(ya arkadaşlar bu arada konuyla çok alakasız olacak ama birey sorcam bu albümdeki resimlerin sırasını değiştiremiyoruz dimi?..ben albümde altta kalan resimleri daha çok beğendim ama bir türlü sıraya koyamadımgerçi çok önemli birşey değil sadece belki bilen varsa diye sorıyım dedim ))
evet okudukca tırsıyorum bı yerı çöktumu dıye her gece ve sabah bakıyorum :18::18::18:
fazla okumamak lazım sanırım yazıları felan
arkadaşlar bugün yeni resimler çektim,yükledimbuarada bu sefer resimler yan değil, düz oldu nihayet becerdim
bakarsanız sevinirim..
(ya arkadaşlar bu arada konuyla çok alakasız olacak ama birey sorcam bu albümdeki resimlerin sırasını değiştiremiyoruz dimi?..ben albümde altta kalan resimleri daha çok beğendim ama bir türlü sıraya koyamadımgerçi çok önemli birşey değil sadece belki bilen varsa diye sorıyım dedim ))
normal hayata ne zaman dönülür acaba? yani her sabah panikle aynanın karşısında bulmak istemem kendimibu olay bı kaç ay sürer değil mi?
kokrmayın kız bişi olmuyooooooooooo :)
biraz zaman geçince bisde rahatlarız inşallah senin gibi canım ya çünkü ben beğendim murnumu veee deişmesinii hiçç istemiorum insan korkuo yanikokrmayın kız bişi olmuyooooooooooo :)
biraz zaman geçince bisde rahatlarız inşallah senin gibi canım ya çünkü ben beğendim murnumu veee deişmesinii hiçç istemiorum insan korkuo yani
canım gerçekten burnun çok güzel olmuş..inşallah hiç sorun çıkmadan güzelce kullanırsın..buarada şu ödem sorunu nasıl çözülecek ya..yeşil çay yada başka bitki çayları içiyor musun? maydonoz yemekte iyi geliyormuş..ben olunca heralde çok fazla tüketeceğim cabuk geçmesi için..sen neler yapıyorsun canım..
canım çok ssağolgerçekten iyi görünüyor mu?:.birde şuan burnun üst kısmında içe doğru göçüklük var hemen altındada kemik gibi sivrilik var,her ikiside olunca biraz canım sıkıldı inşallah artmaz böyle kalırlar buarada belki de ödemdirler ama hani kemik ödem olabilir ama o üstteki ezik hal biraz korkutuyor..yani zamanla artar mı diye?..hani ''neferalem'' arkadaşımızında burnuyla ilgili böyle bir şikayeti vardıya ondan aklıma takılıyor..
buarada ben yeşilçay içiyorum şuan..maydanoz yemekte çok iyi geliyormuş ondan da yemeğe başlıycam kısmetse
hmmm canım inşallah ödemden kaynaklanıyordur. fotolarda belli olmuyor yaani ben fark etmedim..burun üstündeki kemik ilk fotoya göre bariz azalmış, ödem gittikçe azalıyor demekki..bence diğer sorununu doktorla konuş belki önemli bişeydir. masajı fln belki değiştirir. haftasonu gelecek mi acaba doktor..gelecekse ben gün almak için gideceğim artık ...
çok geçmiş olsun cnm güle güle kullan yeni burnunu :)
hmmm canım inşallah ödemden kaynaklanıyordur. fotolarda belli olmuyor yaani ben fark etmedim..burun üstündeki kemik ilk fotoya göre bariz azalmış, ödem gittikçe azalıyor demekki..bence diğer sorununu doktorla konuş belki önemli bişeydir. masajı fln belki değiştirir. haftasonu gelecek mi acaba doktor..gelecekse ben gün almak için gideceğim artık ...
ayrıca son fotolarda burnun gayet güzel görünüyor..senin cildin çok hassas galiba gün geçtikçe güzelleşiyor bence..bide bişe sorcam..benim cildim çok yağlı özellikle burnum çok yağlıdır..siyah nokta fln da çok..burnun çok yağlı olması dezavantaj mı acaba estetik için ?
biraz zaman geçince bisde rahatlarız inşallah senin gibi canım ya çünkü ben beğendim murnumu veee deişmesinii hiçç istemiorum insan korkuo yani
Arkada$lar dün atelim çıktı... Her $ey süper.. bu konuyla ilgili sonra uzun uzuuunn yazıcam fakat asıl öğrenmek istediğim 2 $ey war...
1) Burnumun içindeki ipler kalıcak mı, alıcaklar mı? (bugün 10.gün)
2) Bu sabah ba$layan, nezle hissi weren bu lanet burun akıntısı, ka$ıntısı, hap$urma we ses deği$ikliği normal mi? (nezle olmadığıma eminim) Ne zaman geçer? :26:
Bilgisi olanların bilgilerinden yararlansam fena olmaz
sewgiler! :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?